Geldt dit ook voor jou?

* Je weet echt wel wat je moet doen om af te vallen maar toch is het resultaat nog niet naar je zin
* Het lijkt alsof anderen om je heen veel meer kunnen eten zonder aan te komen dan jij
* Je eet over het algemeen best gezond maar weet ook dat het wel een tandje beter kan (of moet)
* Op gewicht blijven klinkt zo enorm AANTREKKELIJK maar tot nu toe is het je nog niet gelukt
* Je hebt al zo vaak een dieet geprobeerd dat je er (bijna) gefrustreerd van bent
* Alle pogingen die je – alleen – hebt ondernomen hebben nog niet geleid tot een slank & fit lijf
* Je herkent je stemmetje wel dat het tijd wordt om iets aan je gezondheid te doen, maar luisteren… wanneer dan?

 

Wat vonden andere deelnemers van de workshop?

Ik heb samen met mijn dochter meegedaan aan de workshop omdat we allebei echt wel toe waren aan de juiste kaders. Nou, die hebben we! Heel makkelijk toe te passen in ons dagelijks leven en erg leuk om samen te doen, zodat we elkaar ook meteen inspireren. Echt Planning for Results, voor ons allebei.

Pilar (56)

Heel leerzaam maar ook ontzettend gezellig. Het is gewoon veel leuk om het samen te doen en zo kom je op nog meer ideeën. Ik heb echt al veel samen met Elke gedaan, maar deze workshop is weer echt een feestje.

Juul (50)

Ja, dit was ook echt voor mij. Ik dacht dat ik wel ongeveer wist wat ik moest doen om af te vallen – hoewel ik niet echt tevreden was – maar deze workshop heeft me niet alleen de juiste strategie gegeven maar ook die schop onder mijn kont, die ik echt enorm nodig had. Dank je wel Elke!

Lian (48)

Stel je je dit even voor…

 

Je WEET precies wat je moet doen om resultaat te halen, alle STAPPEN die je moet nemen zijn HELDER en je weet EXACT welk effect je kunt verwachten. Dat betekent dat je met een bizarre precisie kunt uitrekenen wanneer je spijkerbroek weer past. Bijvoorbeeld. Afvallen is geen rocketscience maar je moet wel weten wat je doet. En vooral waarom. Hoe mooi zou het zijn als jij je binnen no time super goed voelt, lekker in je vel zit omdat je de tools hebt waarmee je dat regelt. Hoe ver je ook van je droombeeld afbent vandaag, je voelt aan alles dat je er komt. Je gaat ervoor!

LIVE Workshop – Planning for Results (inclusief Wijn&Lijn-Lunch)

 

In de live workshop ga ik samen met jouw de planning maken waarmee jij nu definitief resultaat gaat halen. Geen onhaalbare doelen of restricties maar helemaal afgestemd op jou! Want hoeveel verschillende manieren er ook zijn om je doelen te halen en je dromen waar te maken, er is er áltijd één die voor jou werkt. Daarmee leg de basis en heb je een practisch plan met alle ingrediënten voor jouw succes!

Vrijdag 3 februari heet ik je van harte welkom in mijn kantoor-keuken te Roosendaal voor een leerzame workshop & een heerlijke lunch.

Nu kun je al meedoen voor de ‘challenge-prijs’ van 35 euro. Ben je erbij?

Wat kun je verwachten van de workshop?

Practisch

Je gaat daadwerkelijk je dromen en doelen omzetten in de praktijk. Het blijft niet bij zweven en dromen. En ook niet bij alleen maar eten & drinken.

 

Gezellige actie

Samen is nu eenmaal (bijna) alles leuker en makkelijker. Je ontmoet gelijkgestemde vrouwen die je inspireren en aanzetten tot actie. Mocht ik je daar nog niet toe hebben bewogen… 🙂

Eten&drinken

Natuurlijk wordt er goed voor je gezorgd, want dat hoort echt bij Wijn&Lijn. Je krijgt een heerlijke en gezonde lunch aangeboden en als je wilt mag je de recepten meenemen. 

Ga je voor resultaat?

Niet vergeten he… zonder dat jij in actie komt gebeurt er helemaal niks wat ook maar lijkt op een stap richting je doel… 

Dus JA… je kunt nu op een super leuke manier je ACTIEPLAN maken zodat je voor eens & voor altijd het resultaat van je dromen haalt. Hoe lang dat ook mag duren, hoe ver weg dat ook lijkt te zijn. We halen het dichterbij! 

Zie ik je 3 februari? 

If you fail to plan, you plan to fail

 

 

 

Dus zullen we samen een geweldig plan maken voor jouw resultaat?

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn