Hoe kom je erop op zo’n programma te ontwikkelen? Daar zit natuurlijk een heel verhaal aan vast en de komende tijd zul je me steeds beter gaan kennen. Maar ik vertel je vast nu al kort iets over mezelf.

Inmiddels alweer jaren geleden heb ik de code gekraakt. Nadat ik het zoveelste dieet vaarwel had gezegd ben ik mijn eigen methode gaan ontwikkelen. Wat werkt voor mij? En hoe past dit in mijn feestelijk leven? Want ik wil het beste van 2 werelden: én het feestelijke leven én de slanke lijn. Gelukkig heb ik leren koken – én wijn drinken – tijdens mijn opleiding aan de Hotelschool in Maastricht. In combinatie met mijn tomeloze interesse voor gezonde voeding en diëten is Wijn&Lijn een logisch gevolg. Omdat ik ervan overtuigd ben dat het een methode is die werkt. En die past wanneer je houdt van je feestelijke leven.

Cheers!

 

Elke