De eerste keer dat ik de challenge organiseerde was aan de start van 2020. Toch een bijzonder jaar, dus meteen goed beginnen. Goede voornemens omzetten in een fantastisch werkend plan voor de rest van het jaar. Helemaal gratis. In vijf achtereenvolgende dagen neem ik je stap voor stap mee naar het ontwerp van jouw eigen dieet. En ja, waarom dieet. Daarover twijfel ik ook nog vaak. Het is geen dieet, het is jouw levensstijl, dé methode die jij volhoudt. Daarom val je namelijk af: je houdt je levensstijl vast. Maar dan moet het natuurlijk wel leuk blijven.

Voor afvallen heb je realiteitszin nodig.

Slechts een korte periode ‘op dieet’ of naar de sportschool levert een kort resultaat. Dat weet je waarschijnlijk. Het veranderen van gewoonten is een tijdrovend traject. Je doet het immers al jaren op deze manier. Dus moet je ervoor zorgen dat je voldoende elementen in jouw levensstijl opneemt zodat je het leuk vindt. Voor mij was de hamvraag: Hoe past mijn eet-/drink patroon in mijn feestelijk leven? en met die vraag ga ik je helpen: 5 dagen lang de stappen naar het ontwerp met realiteitszin. Doe je mee? 

www.wijnenlijn.nl/challenge

 

Cheers!

 

Elke