fbpx

Walk The Talk

Omdat je graag accountabel wilt worden gehouden voor je resultaat. Zodat je ook zeker weet dat je resultaat behaalt. Doorzet. Doelen haalt. Het programma Walk The Talk leidt je letterlijk langs de weg. De 9 live walk-the-talk-sessies vinden plaats in Rotterdam op een tijdstip dat je zelf kiest. Je wordt gedurende 6 maanden intensief begeleid naar je doel. Zodat je doorzet. Zodat je jouw doelen behaalt. Zonder dat je af hoeft te zien. 

Stralend & trots voor je kledingkast

Je geniet van je leven, je omgeving, vrienden en familie. En van alle gezelligheid die er vaker wél dan niet bij hoort. Heerlijk! En dus accepteer je dat je meer kilo’s met je meedraagt dan je eigenlijk wilt. Het is immers kiezen of delen. Of niet?

Wil jij ook afvallen zonder afzien? En je hele kledingkast weer passen. Trots op je proces en dankbaar voor het besluit dat je hebt genomen. Omdat je bent afgevallen zonder dat er een enorm beroep gedaan is op je wilskracht. Ondanks de verleidingen, die je niet uit de weg bent gegaan. 

Het geheim van afvallen zonder dat het saai wordt

Afzien houdt niemand vol. En omdat volhouden de enige manier is om blijvend af te vallen is het nodig om het proces zo leuk te maken dat het een feestje wordt. Borrels afzeggen omdat je ‘aan de lijn bent’ is verleden tijd. En je hoeft nergens weg te blijven omdat je denkt dat je de verleiding niet kunt weerstaan.  Vanaf de eerste week weet je precies waar je het voor doet. En je geniet van de weg ernaar toe.  

Feest & Slank

Vol zelfvertrouwen omdat je weet wat je moet doen om resultaat te behalen.
Nooit meer onzeker of je het wel goed genoeg doet. De rust in je hoofd kun je wel gebruiken in deze hectische periode. En je beloning: Je streefgewicht bereiken zonder dat het leven ineens saai is geworden.

Wandel & Focus

Met de regelmaat waarmee het de stok achter de deur blijft heb je tijd en ruimte voor jouw individuele proces. De stappen die universeel zijn voor iedereen vragen om individuele invulling. Hoe werkt het voor jou? De combinatie met een uur buiten geeft de rust en focus die je nodig hebt om je pad te banen & erop te blijven lopen. Letterlijk. En we doen het samen. Zo krijgt je excuus geen kans. #youcandoit #walkthetalk

#wijnenlijn
#walkthetalk

Voor mij is het glas altijd half vol

Ik ben Elke Werkers en heb in mijn methode Wijn&Lijn alle in-&outs samen gevoegd waarmee je slank wordt zonder dat je alle fun uit je leven moet schrappen! Eindelijk…Want ook mijn weg ging niet ‘vanzelf’. 

Als puber was zeker niet dik. Toch hadden voeding en lijnen mijn aandacht. Het hoorde er gewoon bij. Mijn moeder startte in die tijd met het brooddieet, Atkins kwam voorbij en het sherrydieet ging maar net aan haar voorbij. Hier ontstond mijn interesse in de werking van voeding en het effect op je lijf en hoe je eruitziet. En natuurlijk deed ik mee met iedere hype. 

Elk dieet heb ik uitgeprobeerd. Dat was ook vaak heel hard nodig. Van 80+ op mijn 20e tot 100+ na mijn zwangerschappen. En jaren achter elkaar deed ik de maand januari op 500 calorieën en zonder wijn. Hoe is het mogelijk? Dat denk ik nu. Want nu ik de methode ken hoef ik nooit meer te kiezen voor een tijdelijk dieet. Hoe lekker is dat? Want dat gaat verder dan alleen voeding.

Ik deel mijn methode graag met jou omdat het zo ontzettend fijn is om je zowel gezellig als aantrekkelijk en gezond te voelen. En omdat je houding van dat halfvolle glas zoveel aantrekkelijker is dan het halflege. Immers… je leeft te kort om saai te doen. En om slechte wijn te drinken 🙂

Cheers!

Elke

Slank zijn zonder dat het afzien wordt?

De meest voorkomende reden dat vrouwen afvallen niet volhouden is omdat het er op neer komt dat je alle leuke dingen uit je leven moet schrappen. En dat is ook niet vol te houden. Door de juiste combinatie te kennen én toe te passen hoef je geen borrel over te slaan om af te vallen. Je staat zelfverzekerd op iedere gelegenheid omdat je precies weet wat je moet doen om je doel te bereiken. Natuurlijk zorg je er voor dat je geen honger hebt. Dat is immers ook afzien. En ik garandeer je: afvallen kan zonder afzien!

Wil jij ook:

N

Zeker weten dat je resultaat behaalt omdat je accountabel wordt gehouden voor je proces

N

Je streefgewicht bereiken op een manier dat het bij je past?

N

Slank zijn zonder lijdensweg naar je resultaat

N

Precies weten wat je moet doen zodat je zonder twijfel je doel bereikt

N

De juiste mindset ontwikkelen zodat afzien voor altijd uit je woordenboek verdwijnt

Dan is Walk The Talk geknipt voor jou!

#decodegekraakt

De unieke methode voor een feestelijk en slank leven

Wijn&Lijn is ontstaan uit veel research en persoonlijke ervaring. Door slim te combineren heb ik de methode gemaakt voor jouw slanke én feestelijke leven.

In dit complete programma begeleid ik je 6 maanden lang in jouw individuele proces. Je krijgt naast de 9 online lessen ook 9 walk-the-talk-sessies waarmee je de basis voor de rest van je leven legt. Na 6 maanden is jouw nieuwe pad volledig gebaand en val je niet meer terug in oude (je huidige) patronen. 

Je ontwikkelt de solide basis waarmee je slank wordt en blijft. Ook als je wijn drinkt. De lessen van Wijn&Lijn blijven onbeperkt voor je beschikbaar, zodat je een compleet programma hebt, waar je altijd op terug kunt vallen. 

De combinatie met je persoonlijke walk-the-talk-sessies zorgen ervoor dat je jouw doelstellingen behaalt en ‘for ever’ behoudt. 

Doe je mee?

Wijn&Lijn – Walk The Talk

Als je deelneemt aan dit unieke persoonlijke programma van WIJN&LIJN dan krijg je:

9 live walk-the-talk-coachingsessies

Binnen een periode van 6 maanden zien we elkaar 9 keer. Tijdens deze sessies wandelen we een volledig uur. Wandelend komen je antwoorden authentieker en ben je volledig gespitst op je volgende stap. 

Wijn&Lijn online programma

Het complete programma van Wijn&Lijn met 9 online lessen is onbeperkt toegankelijk voor je

Succes-Verzekerd-Werkboek

Een online en prachtig vormgegeven werkboek dat je helpt jouw doelen te bereiken.

Community met gelijkgestemden

De stok achter de deur! In de besloten Facebook-groep deel je zonder gene je ervaringen, struggles en successen. Zodat je steeds weer die stap vooruit zet tot je jouw droomdoel bereikt. Samen is het leuker en makkelijker. 

Directe lijn voor al je vragen (onbeperkt)

Alle vragen die je hebt en waarmee ik je verder naar je doel kan helpen kun je onbeperkt aan me stellen. Ik beantwoord ze altijd & persoonlijk. Ook tussen de sessies door! 

Bonussen (tot morgen 23.59u)

 

Bonus 1: Afvallen & Borrelen compleet pogramma met 80 recepten & fysiek boek (t.w.v. €46,99)

Totaalprogramma van 4 weken zodat je eenvoudig de lekkerste gerechten maakt waarmee je afvalt. Aan inspiratie ontbreekt het je niet meer. 

Bonus 2: Training 'bouw je eigen dieet in 5 dagen' (t.w.v. € 37,00)

De perfecte voorbereiding op je programma. In 5 korte lessen leer je de basis waarmee je afvalt. Super effectief als start van je traject. 

Bonus 3: Afvallen&Borrelplankgerechten (t.w.v. € 22,00)

Een borrelplank samenstellen waar je ‘straffeloos’ van kunt genieten omdat het helemaal Wijn&Lijn proof is. Uiteraard zonder dat het saai is. Vol verrassingen en eenvoudige gerechten die je borrel compleet maken. 

Nu (tijdelijk) en voor maximaal 10 deelnemers:

€ 599,00 all-in

 

Online programma van 9 weken Wijn&Lijn als onderdeel van jouw Walk The Talk

De eerste 9 weken zien we elkaar 5 keer. Een intensieve start die zorgt voor heldere implementatie en het actieplan dat je stapsgewijs naar je doel brengt. Deze 9 weken worden ondersteund door het online programma dat je kunt volgen wanneer het je uitkomt.

De Wijn&Lijn lessen blijven onbeperkt voor je beschikbaar zodat je altijd nog eens terug kunt kijken. #succesverzekerd

Hoe zien jouw Wijn&Lijn lessen eruit?

Les 1

Jouw begeerlijke doel

Na deze les is jouw bestemming zo enorm concreet, haalbaar en begeerlijk dat het onmogelijk is om er niet voor te gaan.

Je leert hoe je jouw doel zo formuleert dat je het niet meer uit de weg wilt gaan.

Les 2

Kiezen is Verliezen
 

Je leert direct de eerste snelle resultaten te behalen. Zonder daarmee afbreuk te doen aan wat jij belangrijk vindt. 

Je formuleert jouw eigen quick wins voor direct resultaat. En natuurlijk deel ik de mijne met je.

Les 3

Overdaad schaadt

Dat te veel nooit goed is, wist je al. En je hoeft geen diëtiste te zijn om je slanke lijn te bereiken. 

Maar waar zit het dan wel in? Ik neem je mee in de basics: toepasbaar, helder, eenvoudig en effectief. Eye-openers gegarandeerd.

 

Les 4

De code gekraakt

In deze les deel ik de gekraakte code en hoe jij die voor jezelf toepasbaar maakt.

Je leert zelf berekenen hoeveel calorieën er bij jouw doelstelling horen, aan welke knoppen je kunt draaien. En ik deel mijn schema met je ter inspiratie.

Les 5

Grip op je code

Hoe ontwikkel je die sterke mindset? Je krijgt inzicht in de meest krachtige oefeningen om af te vallen.

Je leert ook nog eens ingesleten patronen om te buigen. Op naar jouw nieuwe manier van leven!

Les 6

Pijlers van je leukste leven

Wat is de succesvolle combinatie van je heerlijke leven en je slanke lijn? Waar kies je voor en wat is daar de impact van?

Ik neem je mee in de belangrijkste inzichten van dit moment. 

Les 7

Met of zonder zin

Het kan ook zonder zin. Je leert om te gaan met de consequentie van je keuze. Het glas is immers halfvol.

Krachtige tools met geweldige impact. 

Les 8

Noodzakelijk kwaad of goed

Bewegen is belangrijk. Maar je hoeft zeker geen uren in de sportschool door te brengen als dat niet bij je past. Wat dan wel? En wat heeft invloed op je verbranding?

Ik geef je praktische tips en trucs.

Les 9

Je glas is halfvol

Hoe krijg je al jouw inzichten in een nieuw patroon? En zorg je ervoor dat je jouw nog kersverse paadje steeds weer bewandelt zodat het de logische weg wordt?

Dat het effectief is, weet je inmiddels. In deze les leer ik je hoe je het vasthoudt.

#hetglasishalfvol

Omdat ik zeker weet dat je resultaat behaalt met mijn methode krijg je 100% garantie gedurende de eerste maand. Volg je alle lessen, ben je actief in de facebookgroep en pas je alle lessen ook daadwerkelijk toe, dan kan het niet anders dan dat je afvalt! Is dat niet het geval dan krijg je van mij je geld terug. Zonder moeilijk gedoe!

Wijn&Lijn – Walk The Talk

=

Tijdelijk beschikbaar voor €599,00 inclusief alle bonussen & waardevolle extra’s (maximaal 10 deelnemers)

=

9 individuele live walk-the-talk-sessies gedurende 6 maanden

=

6 maanden lang begeleiding naar jouw resultaat

=

Complete online programma Wijn&Lijn lessen (9 weken) onbeperkt tot je beschikking

=

Prachtig werkboek voor jouw resultaat.

=

Krachtige oefeningen en visualisaties.

=

Tijdelijk inclusief super waardevolle bonussen 

=

Onbeperkt toegang tot de besloten Facebookgroep voor de ‘for-ever-stok-achter-de-deur’ 

=

Welke vraag je ook hebt, ik beantwoord deze altijd. Persoonlijk & onbeperkt. 

“Dit is voor mij voor het eerst dat ik doorzet. De echte stok achter de deur omdat ik me niet kan verstoppen. Eindelijk zie ik de weegschaal echt zakken. Heerlijk. Dit is echt mijn levensstijl”

- Joset, 56 jaar

“Ik voel me heel ontspannen bij Elke en durf gewoon te zeggen waar ik mee zit. Of wat ik ‘fout’ heb gedaan. Elke laat me zien dat het niet meteen 100% goed hoeft. En ik merk dat ik veel makkelijker volhoud. Ik ben er nog niet maar na 3 maanden heb ik mijn eerste 10 kilo eraf al kunnen vieren. Super blij!”

- Joan, 47 jaar

“Eerlijk gezegd was ik best wat sceptisch toen ik begon met dit traject. Ik had al zoveel geprobeerd. Toch sprak me de aanpak van Elke heel erg aan: meteen naar buiten en echt samen aan de slag. Geen excuses, gewoon gaan. En nu ben ik zo blij dat ik de stap heb genomen. Ik had niet verwacht dat ik zoveel zou afvallen. En eigenlijk zonder moeite. Mijn mindset is echt veranderd”

- Kristel, 39 jaar

“Elke legt het allemaal zo duidelijk uit en ik geniet echt van haar humor en energie. Belangrijkste vind ik dat ik met haar tips 11 kilo ben afgevallen. Ik ben nu al ruim een jaar op mijn gewicht. Ze heeft mijn mindset veranderd en dat is me in de afgelopen 15 jaar nog nooit gelukt. Dank je wel voor al je tips!
You changed my life!”

- Cindy, 44 jaar

?

Veelgestelde vragen

Kan ik echt afvallen als ik wijn blijf drinken?

Ja, zeker. Uiteraard wel afhankelijk van welke keuze je kunt en wilt maken. Afvallen is mogelijk zodra je voor een zogenaamde negatieve energiebalans zorgt. Daar krijg je in de lessen alle tools voor om te rekenen. Of je vraagt het aan Elke, dat mag natuurlijk ook. Als je minder calorieën eet/drinkt dan je verbrand dan val je af. Dus ook als je wijn drinkt. Heel belangrijk is dat je leert aan welke knoppen je kunt draaien zodat je blijvend slank bent en afvalt zover jij wilt.

Hoeveel val ik af in 6 maanden?

De meeste vrouwen die meedoen vallen in de eerste 9 weken tussen de 5 en 9 kilo af. Daarna is je proces ook echt in gang gezet en heb je een patroon ontwikkeld dat bij jouw leven past. Dan vallen de meeste vrouwen nog meer af, uiteraard afhankelijk van je doelstelling en je uitgangspunt. Je kunt rekenen op ongeveer een halve tot 1 kilo per week. 

Hoe lang houd ik toegang tot de lessen?

De lessen blijven zolang het programma bestaat toegankelijk voor je. Je kunt dus altijd terugzoeken hoe het ook alweer zit met de bouwstenen. De filmpjes en werkboeken blijven ook beschikbaar voor je dus je kunt het gemakkelijk er nog allemaal een keer bij pakken.

Hoe vaak zijn de walk-the-talk-sessies?

De eerste 9 weken zien we elkaar 5 keer. Om de 14 dagen. Daarna zien we elkaar nog 4 keer: iedere maand een sessie, zodat je het opgebouwde patroon ook daadwerkelijk onderdeel maakt van je levensstijl. Het totale traject duurt dus 6 maanden. 

Wat gebeurt er met mijn walk-the-talk-sessie als ik een keer niet kan?

We maken de eerste 5 afspraken direct bij de start. Mocht je geplande afspraak niet uitkomen dan kun je deze uiteraard verzetten. Afhankelijk van de mogelijkheden in de agenda uiteraard maar zo dicht mogelijk bij de geplande afspraak zodat je in het proces blijft. 

Hoeveel tijd ben ik ongeveer kwijt aan dit traject?

De Walk-The-Talk sessies duren ongeveer een uur per sessie. Ze vinden plaats in Rotterdam dus eventuele reistijd moet je daar nog bijrekenen. De eerste 9 weken volg je ook de online lessen. Per week zijn er één of meerdere filmpjes met uitleg. Deze duren maximaal 10 minuten per filmpje. De visualisaties en opdrachten kun je, net als de filmpjes, beluisteren en uitvoeren wanneer jij dat wilt. Ik kan je aanraden om een vaste dag per week in te plannen voor je werkboek en opdrachten. En een tweede dag waar je ook heel bewust bezig bent met jouw traject. Dit zijn twee momenten per week van ongeveer een half uur per keer. 

Ik heb toch nog een vraag

Mocht je vraag er niet bij staan of wil je me gewoon iets vragen: Stuur me een bericht op elke@wijnenlijn.nl. Ik beantwoord je (uiteraard) altijd persoonlijk. 

Wijn&Lijn – Walk The Talk

=

Tijdelijk beschikbaar voor €599,00 inclusief alle bonussen & waardevolle extra’s (maximaal 10 deelnemers)

=

9 individuele live walk-the-talk-sessies gedurende 6 maanden

=

6 maanden lang begeleiding naar jouw resultaat

=

Complete online programma Wijn&Lijn lessen (9 weken) onbeperkt tot je beschikking

=

Prachtig werkboek voor jouw resultaat.

=

Krachtige oefeningen en visualisaties.

=

Tijdelijk inclusief super waardevolle bonussen 

=

Onbeperkt toegang tot de besloten Facebookgroep voor de ‘for-ever-stok-achter-de-deur’ 

=

Welke vraag je ook hebt, ik beantwoord deze altijd. Persoonlijk & onbeperkt. 

Omdat ik zeker weet dat je resultaat behaalt met mijn methode krijg je 100% garantie gedurende de eerste maand. Volg je de lessen, ben je actief in de facebookgroep en pas je alle lessen ook daadwerkelijk toe, dan kan het niet anders dan dat je afvalt! Is dat niet het geval dan krijg je van mij je geld terug. Zonder moeilijk gedoe!

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn