fbpx
slank in je kerstjurk

Wie jarig is trakteert!

Bij mij is de kans – uiteraard – groter dat je een glas wijn krijgt dan een stuk taart. Altijd welkom zou ik zeggen maar ik wil je ook graag trakteren op iets waar je ‘for ever’ van kunt genieten. 

In mijn beleving is je gezondheid en je fitte, slanke lijf het mooiste kado dat je jezelf kunt geven. Als ik het in een doosje zou kunnen stoppen zou ik het je opsturen. Helaas is het net een bouwpakket van de IKEA en moet je er zelf wat aan doen. Maar de ingrediënten waarmee je jouw ultieme kado aan jezelf doet, heb ik voor je.

En omdat het én mijn verjaardag én Moederdag is, is het dé dag om jouw mooiste kado veel dichterbij te brengen. 

Dat doe ik dan voor je.

Als traktatie.

Zodat jij straks ‘s morgens helemaal fit opstaat en zin hebt in de dag.
Zodat jij je hele kledingkast weer past (en het nog leuk staat ook)
Zodat je nooit meer onzeker bent over je figuur (op welke leeftijd dan ook)
Zodat je niet meer hoeft af te zien om een paar kilo kwijt te raken
En nooit meer een borrel over hoeft te slaan omdat je ‘aan de lijn bent’

Hét recept voor je slanke & fitte leven, zonder dat je je wijntje hoeft te laten staan, krijg je nu tijdelijk in een geweldige ‘kadobox’. Omdat ik jarig ben. Omdat het Moederdag is. Omdat ik je ook zo gun dat je blij bent met je lijf. Op welke leeftijd dan ook. 

 

Wijn&Lijn KadoBox

N

Alle ingrediënten waarmee je slank&fit wordt zonder dat je je wijntje hoeft te laten staan

N

Nu geweldige korting (die nooit meer terug komt)

N

Ik deel al mijn programma’s met je zodat je zonder twijfel je resultat behaalt

N

Alles wat je moet & wilt weten over afvallen, op gewicht blijven én gezond & fit zijn

N

Compleet programma van Wijn&Lijn met 9 online modules (en nieuwe aanvullingen) t.w.v. € 197,00

N

Compleet programma van Afvallen&Borrelen met 80 recepten & fysiek boek t.w.v. € 46,99

N

2 gratis bonussen als je voor 9 mei besluit dat de kadobox precies is wat je nodig hebt

Wijn&Lijn KadoBox

€ 114,67 all-in

Wijn&Lijn 9 weken online programma (en nieuwe programma-onderdelen)
Afvallen&Borrelen & fysiek boek (per post)
(Totaal normaal € 243,99)

Gratis bonus: Afvallen&Borrelplangerechten t.w.v. € 22,00

Gratis Bonus: bouw je eigen dieet in 5 dagen t.w.v. € 37,00

Dat is 53% korting (want… jaja, ik word 53)

Met de Wijn&Lijn KadoBox deel ik álles
wat je moet & wilt weten over afvallen,
je gewicht behouden zonder moeite
(omdat je stap voor stap je levensstijl eigen maakt)
én zonder dat je daarbij je wijntje hoeft te laten staan.
Op welke leeftijd dan ook.

 

Cheers,
Elke

Stralend & trots voor je kledingkast

Je geniet van je leven, je omgeving, vrienden en familie. En van alle gezelligheid die er vaker wél dan niet bij hoort. Heerlijk! En dus accepteer je dat je meer kilo’s met je meedraagt dan je eigenlijk wilt. Het is immers kiezen of delen. Of niet?

Wil jij ook afvallen zonder afzien? En over 9 weken je hele kledingkast weer passen. Trots op je proces en dankbaar voor het besluit dat je hebt genomen. Omdat je bent afgevallen zonder dat er een enorm beroep gedaan is op je wilskracht. Ondanks de verleidingen, die je niet uit de weg bent gegaan. 

Het geheim van afvallen zonder dat het saai wordt

Afzien houdt niemand vol. En omdat volhouden de enige manier is om blijvend af te vallen is het nodig om het proces zo leuk te maken dat het een feestje wordt. Borrels afzeggen omdat je ‘aan de lijn bent’ is verleden tijd. En je hoeft nergens weg te blijven omdat je denkt dat je de verleiding niet kunt weerstaan.  Vanaf de eerste week weet je precies waar je het voor doet. En je geniet van de weg ernaar toe.  

5 cruciale stappen

Om af te vallen zijn er slechts 5 stappen. Zodra je deze 5 stappen op orde hebt val je af én blijf je op gewicht. Vooral dat laatste is wat je zo blij maakt. Afvallen door tijdelijk een strikt dieet te volgen dat lukt nog wel. Alle stappen op orde krijgen en houden maakt je blijvend slank en op gewicht. 

Feest & Slank

Vol zelfvertrouwen omdat je weet wat je moet doen om resultaat te behalen.
Nooit meer onzeker of je het wel goed genoeg doet. De rust in je hoofd kun je wel gebruiken in deze hectische periode. En je beloning: minimaal 5 kilo lichter, en bovenal fit en heerlijk in je vel. Zonder dat het leven ineens saai is geworden.

Ultieme combinatie

Niet alleen een compleet coachprogramma waardoor je verzekerd bent van een levensstijl die je volhoudt en waarmee je daarom ook resultaat behaalt, maar ook de 80 recepten van Afvallen&Borrelen zodat je nooit meer hoeft te bedenken welke maaltijd je helpt naar je resultaat. 

Wijn&Lijn KadoBox

Allee ingrediënten voor je slanke&fitte leven zonder dat je je wijntje moet laten staan.

– Onbeperkt toegang tot compleet online programma Wijn&Lijn van 9 weken inclusief werkboeken, visualisaties, toegang tot de besloten Facebookgroep en nieuwe modules.

– 80 recepten én het fysieke kookboek van Afvallen&Borrelen zodat je nooit meer na hoeft te denken welke recepten je helpen naar je doel

– Nu 53% korting

– Tot zondag 9 mei 23.59 uur met 2 waardevolle bonussen:
   Bouw je eigen dieet in 5 dagen (t.w.v. €37,00)
   Afvallen&Borrelplankgerechten (t.w.v. € 22,00)

Ik deel ALLE inzichten met je zodat het niet anders kan dat dan je nu doel behaalt. Ook al heb je dat al vele malen eerder geprobeerd. 

Voor mij is het glas altijd half vol

Ik ben Elke Werkers en heb in mijn methode Wijn&Lijn alle in-&outs samen gevoegd waarmee je slank wordt zonder dat je alle fun uit je leven moet schrappen! Eindelijk…Want ook mijn weg ging niet ‘vanzelf’. 

Als puber was zeker niet dik. Toch hadden voeding en lijnen mijn aandacht. Het hoorde er gewoon bij. Mijn moeder startte in die tijd met het brooddieet, Atkins kwam voorbij en het sherrydieet ging maar net aan haar voorbij. Hier ontstond mijn interesse in de werking van voeding en het effect op je lijf en hoe je eruitziet. En natuurlijk deed ik mee met iedere hype. 

Elk dieet heb ik uitgeprobeerd. Dat was ook vaak heel hard nodig. Van 80+ op mijn 20e tot 100+ na mijn zwangerschappen. En jaren achter elkaar deed ik de maand januari op 500 calorieën en zonder wijn. Hoe is het mogelijk? Dat denk ik nu. Want nu ik de methode ken hoef ik nooit meer te kiezen voor een tijdelijk dieet. Hoe lekker is dat? Want dat gaat verder dan alleen voeding.

Ik deel mijn methode graag met jou omdat het zo ontzettend fijn is om je zowel gezellig als aantrekkelijk en gezond te voelen. En omdat je houding van dat halfvolle glas zoveel aantrekkelijker is dan het halflege. Immers… je leeft te kort om saai te doen. En om slechte wijn te drinken 🙂

Cheers!

Elke

Slank zijn zonder dat het afzien wordt?

De meest voorkomende reden dat vrouwen afvallen niet volhouden is omdat het er op neer komt dat je alle leuke dingen uit je leven moet schrappen. En dat is ook niet vol te houden. Door de juiste combinatie te kennen én toe te passen hoef je geen borrel over te slaan om af te vallen. Je staat zelfverzekerd op iedere gelegenheid omdat je precies weet wat je moet doen om je doel te bereiken. Natuurlijk zorg je er voor dat je geen honger hebt. Dat is immers ook afzien. En ik garandeer je: afvallen kan zonder afzien!

Wijn&Lijn KadoBox

Allee ingrediënten voor je slanke&fitte leven zonder dat je je wijntje moet laten staan.

– Onbeperkt toegang tot compleet online programma Wijn&Lijn van 9 weken inclusief werkboeken, visualisaties, toegang tot de besloten Facebookgroep en nieuwe modules.

– 80 recepten én het fysieke kookboek van Afvallen&Borrelen zodat je nooit meer na hoeft te denken welke recepten je helpen naar je doel

– Nu 53% korting

– Tot zondag 9 mei 23.59 uur met 2 waardevolle bonussen:
   Bouw je eigen dieet in 5 dagen (t.w.v. €37,00)
   Afvallen&Borrelplankgerechten (t.w.v. € 22,00)

Ik deel ALLE inzichten met je zodat het niet anders kan dat dan je nu doel behaalt. Ook al heb je dat al vele malen eerder geprobeerd. 

Met de Wijn&Lijn KadoBox heb je zonder twijfel alle ingrediënten in huis om succesvol je gewenste gewicht te behalen & te behouden.
Op een manier die bij je past. En zonder dat je je wijntje hoeft te laten staan.

Ben je ondanks dat je de lessen actief volgt niet tevreden? Dan krijg je uiteraard gewoon je geld terug.
Zonder ingewikkeld gedoe.

 

 

Op jouw succes,
Elke

Wil jij ook:

N

Minimaal 1 kledingmaat minder over 9 weken?

N

Lekker eten, wijn drinken & afvallen

N

Slank zijn zonder lijdensweg naar je resultaat

N

Precies weten wat je moet doen zodat je zonder twijfel je doel bereikt

N

De juiste mindset ontwikkelen zodat afzien voor altijd uit je woordenboek verdwijnt

N

Minimaal 5 kilo afvallen in de eerste maand en toch genieten van je wijntje?

N

Moeiteloos op gewicht blijven omdat je de 5 cruciale stappen beheerst

N

En nu super voordeling onbeperkt toegang krijgen tot alle modules én het programma van Afvallen&Borrelen met 80 recepten

Dan is de Wijn&Lijn KadoBox voor jou gemaakt!

De unieke methode voor een feestelijk en slank leven

Wijn&Lijn is ontstaan uit veel research en persoonlijke ervaring. Door slim te combineren heb ik de methode gemaakt voor jouw slanke én feestelijke leven. Niet alleen deze 9 weken. Je legt de basis voor de rest van je leven. 

In 9 lessen ontwikkel jij de solide basis waarmee je slank wordt en blijft. Ook als je wijn drinkt. De lessen van Wijn&Lijn nemen je stap voor stap mee door het ‘wat’, ‘hoe’ en ‘waarom’ zodat je een compleet programma tot je beschikking hebt, waar je altijd op terug kunt vallen. 

Over 9 weken pas je gegarandeerd weer in je favoriete spijkerbroek. Of koop je een nieuwe in een maat kleiner. 

Met de methode van Wijn&Lijn heb je een online programma in huis waarmee je niet anders kunt dan afvallen. De combinatie met de 80 recepten van Afvalle&Borrelen maken het nog makkelijker voor je. Geen ingewikkeld gedoe over wat je ‘nu weer moet eten’. Compleet voor je uitgeschreven en uitgedacht. Je fitte & slanke leven is zonder twijfel binnen handbereik. En nu tijdelijk met super leuke bonussen & extra’s als je besluit om mee te doen.

Doe je mee?

Wijn&Lijn KadoBox

Met de WIJN&LIJN KadoBox krijg je:

Wijn&Lijn bouwstenen

Wekelijks een online les met een stap van de methode totdat je na 9 weken de complete methode kent

Toegang tot de Wijn&Lijn Academie

Een prachtige online omgeving met onbeperkte toegang, waarin je de lessen altijd weer kunt terugvinden en opnieuw bekijken.

Succes-Verzekerd-Werkboek

Een online en prachtig vormgegeven werkboek dat je helpt jouw doelen te bereiken.

Afvallen&Borrelen 100% inspiratie

80 recepten volledig voor je uitgewerkt zodat je niet hoeft na te denken welke gerechten je helpen naar je doel. Eenvoudig & lekker! 

Kookboek per post

Online is fantastisch maar een echt kookboek in je keuken kookt nóg lekkerder. Daarom krijg jemijn kookboek per post thuis gestuurd.

Community met gelijkgestemden

De stok achter de deur! In de besloten Facebook-groep deel je zonder gene je ervaringen, struggles en successen. Zodat je steeds weer die stap vooruit zet tot je jouw droomdoel bereikt. Samen is het leuker en makkelijker. 

Directe lijn voor al je vragen (onbeperkt)

Alle vragen die je hebt en waarmee ik je verder naar je doel kan helpen kun je onbeperkt aan me stellen. Ik beantwoord ze altijd & persoonlijk. 

Bonussen (tot 9 mei 23.59u)

 

Bonus 1: Training 'bouw je eigen dieet in 5 dagen' (t.w.v. € 37,00)

De perfecte voorbereiding op je 9-weekse modules. In 5 korte lessen leer je de basis waarmee je afvalt. Super effectief als start van je traject. 

Bonus 2: Afvallen&Borrelplankgerechten (t.w.v. € 22,00)

Een borrelplank samenstellen waar je ‘straffeloos’ van kunt genieten omdat het helemaal Wijn&Lijn proof is. Uiteraard zonder dat het saai is. Vol verrassingen en eenvoudige gerechten die je borrel compleet maken. 

De Wijn&Lijn KadoBox inclusief alle extra’s & bonussen
Nu met 53% korting.

 

#hetglasishalfvol

Omdat ik zeker weet dat je resultaat behaalt met mijn methode krijg je 100% garantie. Volg je alle lessen, ben je actief in de facebookgroep en pas je alle lessen ook daadwerkelijk toe, dan kan het niet anders dan dat je afvalt! Is dat niet het geval dan krijg je van mij je geld terug. Zonder moeilijk gedoe! 

Wijn&Lijn KadoBox

€ 114,67 all-in

Wijn&Lijn 9 weken online programma (en nieuwe programma-onderdelen)
Afvallen&Borrelen & fysiek boek (per post)
(Totaal normaal € 243,99)

Gratis bonus: Afvallen&Borrelplangerechten t.w.v. € 22,00

Gratis Bonus: bouw je eigen dieet in 5 dagen t.w.v. € 37,00

Dat is 53% korting (want… jaja, ik word 53)

“Na 9 weken ben ik 5,5 kilo afgevallen. Precies hoe ik het had bedacht. Ik ben er nog niet maar ik voel me echt heel goed. Ik heb veel meer energie, slaap goed. Het heeft me echt geholpen. Voor het eerst! Dit is echt mijn levensstijl”

- Mary, 53 jaar

“Vroeger was ik met vlagen met mijn gewicht bezig. Bij de start van het nieuwe jaar viel ik met een streng dieet 7 kilo af en tegen kerst zaten er weer 9 kilo bij. En toen kwam Elke op mijn pad. Ze leerde me dat als je slim kiest, je best een wijntje kan drinken. Ik ben nu sinds anderhalf jaar min of meer op hetzelfde gewicht. Er zit eens een kilo meer of minder aan, maar nooit meer 9! Ik ben zo blij met Elke, echt een aanrader als je gewoon je wijntje wilt blijven drinken.”

- Betty, 51 jaar

“5 kilo eraf. En ze komen er niet meer aan. Dat is wat ik heb bereikt. Ik sta er echt van te kijken, maar het werkt.”

- Soraya 36 jaar

“Elke legt het allemaal zo duidelijk uit en ik geniet echt van haar humor en energie. Belangrijkste vind ik dat ik met haar tips 11 kilo ben afgevallen. Ik ben nu al ruim een jaar op mijn gewicht. Ze heeft mijn mindset veranderd en dat is me in de afgelopen 15 jaar nog nooit gelukt. Dank je wel voor al je tips!
You changed my life!”

- Cindy, 44 jaar

?

Veelgestelde vragen

Kan ik echt 5 kilo afvallen in 9 weken?

Ja, absoluur. Uiteraard wel afhankelijk van waar je startpunt is. In de regel vallen vrouwen tussen de 4 en 7 kilo af in deze tijd. Veel belangrijker is dat je leert aan welke knoppen jij kunt draaien zodat je blijvend slank bent en afvalt zover jij wilt.

Hoeveel val ik af in 9 weken?

De meeste vrouwen die meedoen vallen in de eerste 9 weken tussen de 4 en 7 kilo af. Daarna is je proces ook echt in gang gezet en heb je een patroon ontwikkeld dat bij jouw leven past. Dan vallen de meeste vrouwen nog meer af, uiteraard afhankelijk van je doelstelling.

Hoe lang houd ik toegang tot de lessen?

De lessen blijven zolang het programma bestaat toegankelijk voor je. Je kunt dus altijd terugzoeken hoe het ook alweer zit met de bouwstenen. De filmpjes en werkboeken blijven ook beschikbaar voor je dus je kunt het gemakkelijk er nog allemaal een keer bij pakken.

Kan ik persoonlijke begeleiding krijgen?

Persoonlijke begeleiding is gedurende de 9 weken dat jij je traject volgt op ieder moment aan te vragen. Het helpt je om sommige onderdelen nog beter te kunnen inpassen in je huidige leven en je bestaande patronen. Ook na de 9 weken kun je terecht voor persoonlijke online coachgesprekken. Stuur me een mail op elke@wijnenlijn.nl.

Is Wijn&Lijn slecht voor je gezondheid?

Wijn&Lijn is een programma dat je de complete methode leert: hoe word je slank en houd je je slanke lijn terwijl je geen concessies doet aan het feestelijke leven dat je leidt. De balans hierin vinden is goed voor je gezondheid. Aan welke knoppen je draait en hoe je dit invult in je leven is aan jou.

Hoeveel tijd begin ik ongeveer kwijt aan je lessen?

Per week zijn er één of meerdere filmpjes met uitleg. Deze duren maximaal 10 minuten per filmpje. De visualisaties en opdrachten kun je, net als de filmpjes, beluisteren en uitvoeren wanneer jij dat wilt. Ik kan je aanraden om een vaste dag per week in te plannen voor je werkboek en opdrachten. En een tweede dag waar je ook heel bewust bezig bent met jouw traject. Dit zijn twee momenten per week van ongeveer een half uur per keer.

Ik heb toch nog een vraag

Mocht je vraag er niet bij staan of wil je me gewoon iets vragen: Stuur me een bericht op elke@wijnenlijn.nl. Ik beantwoord je (uiteraard) altijd persoonlijk. 

Omdat ik zeker weet dat je resultaat behaalt met mijn methode krijg je 100% garantie. Volg je alle lessen, ben je actief in de facebookgroep en pas je alle lessen ook daadwerkelijk toe, dan kan het niet anders dan dat je afvalt! Is dat niet het geval dan krijg je van mij je geld terug. Zonder moeilijk gedoe! 

Wijn&Lijn KadoBox

€ 114,67 all-in

Wijn&Lijn 9 weken online programma (en nieuwe programma-onderdelen)
Afvallen&Borrelen & fysiek boek (per post)
(Totaal normaal € 243,99)

Gratis bonus: Afvallen&Borrelplangerechten t.w.v. € 22,00

Gratis Bonus: bouw je eigen dieet in 5 dagen t.w.v. € 37,00

Dat is 53% korting (want… jaja, ik word 53)

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn