slank in je kerstjurk

 

Alles wat je wilt weten over Wijn&Lijn 

 

Individuele aandacht

Afvallen is een heel individueel proces. Voor iedereen geldt een andere ‘magische’ formule. Naast de gemeenschappelijke delers.
Eén van de meest belangrijke pijlers van succesvol afvallen is dat je het volhoudt. En dat lukt alleen ‘for ever’ als je ervoor zorgt dat de methode bij je past. Dat jouw traject helemaal afgestemd is op hoe jouw lichaam & mind in elkaar zitten. 

Iedereen – ongeacht leeftijd – kan afvallen. De manier waarop je het aanpakt bepaalt of het succesvol is. En dat is voor iedereen anders.

Daarom maakt jouw persoonlijke coachcall deel uit van het programma. Hierin kun je helemaal inzoomen op wat voor jou beangrlijk is. En welke stappen van de methode je op welk moment kunt zetten.

Daarnaast heb je dagelijks de mogelijkheid om vragen te stellen via Whatsapp of email. Vraag waar jij behoefte aan hebt. Het is jouw voortgang, jouw proces en ik help je er ontzettend graag bij. Samen zorgen we dat het een succes wordt!

 

Succesformules

Je wilt succesvol afvallen. Omdat het gezond(er) is, je lekkerder in je vel zit, je kleding leuker staat (en je hele kledingkast weer past) en ga zo maar door. 

Daar zijn ‘slechts’ 5 stappen voor nodig. Wanneer je deze stappen op orde hebt, val je af, blijf je op gewicht en zit je letterlijk lekkerder in je vel. Op welke leeftijd dan ook. 

Deze 5 stappen gelden voor iedereen. Ongeacht je doelstelling. Ongeacht je leeftijd. Ongeacht wat je allemaal al hebt geprobeerd. 

Mee doen betekent dat ik alles met je deel. Hier een overzicht van de programma’s én bonussen waar je allemaal toegang toe krijgt:

– 9 weken online coachprogramma ‘Slank in 5 stappen’
– 5-daagse training ‘Bouw je eigen dieet’
– 4-weken programma ‘Afvallen&Borrelen’
– fysiek kookboek ‘Afvallen&Borrelen’ (gratis thuis gestuurd)
– onbeperkt toegang tot de programma’s 

Wijn&Lijn online programma

9 weken coachprogramma

– wekelijks een nieuwe les
– super effectief werkboek
– persoonlijke ondersteuning

Afvallen&Borrelen

4 weken & 80 recepten

Direct in je e-mail zodat je jouw Wijn&Lijn programma perfect ondersteunt. Geen tijd verliezen aan ‘wat eten we vanavond’ en zonder twijfel je doel bereiken. 

Fysiek boek
(per post)

Gratis thuis bezorgd 

De recepten van Afvallen&Borrelen gebundeld in een handig receptenboek zodat je het altijd bij de hand hebt. 

Past het programma bij jou?

Misschien twijfel je nog of de methode en/of mijn begeleiding wel echt bij je past. En dat snap ik best.

Zelf vind ik het – uiteraard- ook het allerleukst om te werken met vrouwen die mega goede resultaten behalen. Hoe beter de match, hoe beter de resultaten.
Daarom kun je hier een afspraak maken voor een  ‘match-call’.

Wat krijg je allemaal?

N

Start met individuele coachcalls (45 minuten) waarin we samen je doelen vaststellen. Rekenwerk! In één keer goed starten.

N

Direct en onbeperkt toegang tot het online coachprogramma van 9 weken

N

Direct en onbeperkt toegang tot het programma Afvallen&Borrelen

N

Ontvang het fysieke kookboek Afvallen&Borrelen gratis thuisbezorgd

N

Afvallen&Borrelplankrecepten direct in je e-mail

N

Direct en onbeperkt toegang tot de training ‘Bouw je eigen dieet in 5 dagen’

?

Veelgestelde vragen

Hoeveel val ik af met de methode van Wijn&Lijn?

Dat is heel persoonlijk en afhankelijk van je uitgangspunt. In de eerste 4 weken vallen de meeste vrouwen ongeveer 5 kilo af. Daarna is het verschil groter. De één houdt dit tempo vast en valt in de eerste 3 – 4 maanden 15 kilo af, de ander hoeft minder af te vallen en zal ervaren dat er dan ongeveer 500 gram per week afgaan. Het allerbelangrijkste is dat je precies leert hoe jij kunt afvallen én op gewicht blijven op een manier die je makkelijk volhoudt.

Wat mag ik eten?

In basis zijn er geen restricties voor wat betreft eten (&drinken). Geen verboden middelen. Geen supplementen. Wel is de basis gericht op letterlijk ‘ruimte maken voor je glas wijn’. Of iets anders dat je heel lekker vindt en wilt blijven eten of drinken. Dat betekent dat je jouw energiebalans bepaalt, waarmee je afvalt. Vervolgens eet (&drink) je naar deze doelstelling.

Hoe ziet de persoonlijke begeleiding eruit?

We starten met een coachcall van 45 minuten waarin we heel specifiek je doelen vaststellen. Rekenen én je mindset spelen een belangrijke rol. Tijdens je traject heb je onbeperkt toegang tot Whatsapp of email zodat je al je vragen steeds kunt afstemmen. De ‘lijn is altijd open’ zodat je ervaart dat je er niet alleen voor staat.

Hoe lang houd ik toegang tot de programma's?

Zolang de programma’s bestaan blijven deze toegankelijk voor je. Je kunt dus altijd terugzoeken hoe het ook alweer zit met de bouwstenen. De filmpjes en werkboeken blijven ook beschikbaar voor je dus je kunt het gemakkelijk er nog allemaal een keer bij pakken.

Is Wijn&Lijn gezond?

Wijn&Lijn is een programma dat je de complete methode leert: hoe word je slank en houd je je slanke lijn terwijl je geen concessies doet aan het feestelijke leven dat je leidt. De balans hierin vinden is goed voor je gezondheid. Een gezond gewicht halen en houden is cruciaal om lekker in je vel te zitten en om op een prettige (gezonde) manier oud(er) te worden.

Hoeveel tijd kost deelnemen aan dit programma?

Alle programma’s zijn onbeperkt voor je beschikbaar en kun je in je eigen tempo doen. Ook nadat je programma is beëindigd. Het is handig en aan te raden om de online coaching in de 9 weken te doen, samen met de rest van de groep. De individuele coachcalls vallen binnen deze 9 weken. Zo weet je zeker dat je het optimale resultaat behaalt en met Kerst minimaal één maat minder hebt.

Hoe meld ik me aan?

Om je direct aan te melden kun je hieronder op de knop drukken ‘ik doe mee’.
Wil je eerst een match-call plannen, klik dan op de andere knop. Tot snel.

Ik heb toch nog een vraag

Mocht je vraag er niet bij staan of wil je me gewoon iets vragen: Stuur me een bericht op elke@wijnenlijn.nl. Ik beantwoord je (uiteraard) altijd persoonlijk.

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn