fbpx
slank in je kerstjurk

 

Alles wat je wilt weten over Wijn&Lijn Compleet

 

Individuele aandacht

Afvallen is een heel individueel proces. Voor iedereen geldt een andere ‘magische’ formule. Naast de gemeenschappelijke delers.
Eén van de meest belangrijke pijlers van succesvol afvallen is dat je het volhoudt. En dat lukt alleen ‘for ever’ als je ervoor zorgt dat de methode bij je past. Dat jouw traject helemaal afgestemd is op hoe jouw lichaam & mind in elkaar zitten. 

Iedereen – ongeacht leeftijd – kan afvallen. De manier waarop je het aanpakt bepaalt of het succesvol is. En dat is voor iedereen anders.

Daarom krijg je gedurende 6 maanden:
– iedere maand een coachcall van 45 minuten via zoom
– dagelijks de mogelijkheid om vragen te stellen via Whatsapp of email
– ieder kwartaal een live-dag met workshops en theorie, samen met ander deelnemers

Succesformules

Je wilt succesvol afvallen. Omdat het gezond(er) is, je lekkerder in je vel zit, je kleding leuker staat (en je hele kledingkast weer past) en ga zo maar door. 

Daar zijn ‘slechts’ 5 stappen voor nodig. Wanneer je deze stappen op orde hebt, val je af, blijf je op gewicht en zit je letterlijk lekkerder in je vel. Op welke leeftijd dan ook. 

Deze 5 stappen gelden voor iedereen. Ongeacht je doelstelling. Ongeacht je leeftijd. Ongeacht wat je allemaal al hebt geprobeerd. 

De online programma’s van Wijn&Lijn zijn allemaal gebaseerd op de 5 universele stappen om succesvol af te vallen. Uiteraard maken deze trainingen en coachingsprogramma’s allemaal deel uit van het programma Wijn&Lijn Compleet:

– 9 weken online coachprogramma ‘Slank in 5 stappen’
– 5-daagse training ‘Bouw je eigen dieet’
– 4-weken programma ‘Afvallen&Borrelen’
– fysiek kookboek ‘Afvallen&Borrelen’ (gratis thuis gestuurd)
– onbeperkt toegang tot de programma’s (ook na je individuele coachgesprekken)

Wijn&Lijn online programma

9 weken coachprogramma

– wekelijks een nieuwe les
– super effectief werkboek
– persoonlijke ondersteuning

Afvallen&Borrelen

4 weken & 80 recepten

Direct in je e-mail zodat je jouw Wijn&Lijn programma perfect ondersteunt. Geen tijd verliezen aan ‘wat eten we vanavond’ en zonder twijfel je doel bereiken. 

Fysiek boek
(per post)

Gratis thuis bezorgd 

De recepten van Afvallen&Borrelen gebundeld in een handig receptenboek zodat je het altijd bij de hand hebt. 

Try-out (gereduceerd tarief)

Maximaal 5 deelnemers die écht gemotiveerd zijn om nu actie te ondernemen, durven, er klaar voor zijn om resultaat te behalen. En om het programma nóg beter te willen maken. Word jij samen met 4 andere vrouwen geselecteerd om mee te doen? Maak direct je afspraak voor een ‘match-call’.

Het Wijn&Lijn Compleet programma bestaat uit:

N

Maandelijks individuele coachcall (45 minuten) via zoom zodat je gegarandeerd je doelen bereikt. 

N

Ieder kwartaal een live dag in Roosendaal met alle deelnemers: leuk, informatief, stimulerend. Data worden met een datumprikker vastgesteld. 

N

Direct en onbeperkt toegang tot het online coachprogramma van 9 weken

N

Direct en onbeperkt toegang tot het programma Afvallen&Borrelen

N

Ontvang het fysieke kookboek Afvallen&Borrelen gratis thuisbezorgd

N

Bonus 1: Afvallen&Borrelplankrecepten direct in je e-mail

N

Bonus 2: Training ‘Bouw je eigen dieet in 5 dagen’

?

Veelgestelde vragen

Hoeveel val ik af met de methode van Wijn&Lijn?

Dat is heel persoonlijk en afhankelijk van je uitgangspunt. In de eerste 4 weken vallen de meeste vrouwen ongeveer 5 kilo af. Daarna is het verschil groter. De één houdt dit tempo vast en valt in de eerste 3 – 4 maanden 15 kilo af, de ander hoeft minder af te vallen en zal ervaren dat er dan ongeveer 500 gram per week afgaan. Het allerbelangrijkste is dat je precies leert hoe jij kunt afvallen én op gewicht blijven op een manier die je makkelijk volhoudt. 

Wat mag ik eten?

In basis zijn er geen restricties voor wat betreft eten (&drinken). Geen verboden middelen. Geen supplementen. Wel is de basis gericht op letterlijk ‘ruimte maken voor je glas wijn’. Of iets anders dat je heel lekker vindt en wilt blijven eten of drinken. Dat betekent dat je jouw energiebalans bepaalt, waarmee je afvalt. Vervolgens eet (&drink) je naar deze doelstelling. 

Hoe ziet de persoonlijke begeleiding eruit?

Tijdens de 6 maanden die het programma duurt heb je iedere maand ‘recht’ op een coachcall van 45 minuten via zoom. Deze kun je zelf inplannen wanneer het past.
Dagelijks kun je via Whatsapp of e-mail al je vragen stellen, afstemmen over gerechten of wat je dan ook helpt op dat moment. De ‘lijn is altijd open’ zodat je ervaart dat je er niet alleen voor staat. Ieder kwartaal kun je deelnemen aan de live-dagen met andere deelnemers.

Hoe lang houd ik toegang tot de programma's?

Zolang de programma’s bestaan blijven deze toegankelijk voor je. Je kunt dus altijd terugzoeken hoe het ook alweer zit met de bouwstenen. De filmpjes en werkboeken blijven ook beschikbaar voor je dus je kunt het gemakkelijk er nog allemaal een keer bij pakken.

Is Wijn&Lijn gezond?

Wijn&Lijn is een programma dat je de complete methode leert: hoe word je slank en houd je je slanke lijn terwijl je geen concessies doet aan het feestelijke leven dat je leidt. De balans hierin vinden is goed voor je gezondheid. Een gezond gewicht halen en houden is cruciaal om lekker in je vel te zitten en om op een prettige (gezonde) manier oud(er) te worden. 

Hoeveel tijd kost deelnemen aan dit programma?

Alle programma’s zijn onbeperkt voor je beschikbaar en kun je in je eigen tempo doen. Ook nadat je programma is beeindigd. Binnen de 6 maanden heb je jouw individuele coachgesprekken van 45 minuten per keer. Het is handig en aan te raden om de online coaching in de 6 maanden van het programma te volgen zodat je zeker weet dat je het optimale resultaat behaalt. 

Waarom een Try-out?

Na meer dan 1000 vrouwen in online programma’s te hebben begeleid merk ik dat de resultaten nóg beter zijn bij de vrouwen die ik 1-op-1 heb begeleid. Door de ‘stok-achter-de-deur’, de regelmaat van de gesprekken en de de aandacht voor de individuele doorbraken. Daarom heb ik een programma, dat alles heeft om succesvol te zijn. De vraag of je op deze manier voldoende aandacht krijgt om je doelen snel te bereiken. Aanpassingen om het nog beter te maken hoor ik graag tijdens deze try-out. 

Wat zijn de kosten van deze Try-out?

Het ‘normale’ tarief waarvoor ik dit traject van 6 maanden aan ga bieden is € 799,00. Dit is – uiteraard – inclusief alle coachcalls, live dagen, trainingen, online coaching, kookboek (fysiek, gratis thuis gestuurd) et cetera. Dus geen ‘addertjes’ onder het gras.
Als je geselecteerd wordt voor de Try-out dan kun je mee doen voor € 399,00.
In ruil daarvoor ontvang ik je feedback op het programma.

Voor wie is deze Try-out geschikt?

Als je het besluit hebt genomen dat je nu echt resultaat wilt, je gemotiveerd bent om af te vallen, door te zetten én de tijd wilt investeren in jezelf dan is het prorgramma geschikt voor je. Voor de Try-out selecteer ik 5 vrouwen met wie ik samen start voor de ‘try-out-prijs’. 

Hoe meld ik me aan?

Wil je in aanmerking komen voor een Try-out plek maak dan een afspraak voor een ‘match-call‘. Tijdens dit zoomgesprek van circa 45 mintuen bekijken we samen of het programma én de try-out geschikt is. Er kunnen 5 vrouwen meedoen met de Try-out.

Ik heb toch nog een vraag

Mocht je vraag er niet bij staan of wil je me gewoon iets vragen: Stuur me een bericht op elke@wijnenlijn.nl. Ik beantwoord je (uiteraard) altijd persoonlijk. 

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn