Ben jij bewust met je voeding bezig omdat je weet dat het wezenlijk is om gezond en fit te zijn? En weet je ook dat het volhouden van een vastgesteld dieet ontzettend moeilijk is. En dat het daarom bijna niet mogelijk is om het vol te houden.
Droom je er ondertussen wel van om je spijkerbroek eindelijk weer te passen, je aantrekkelijk te voelen en echt slank te zijn?

Maar is de praktijk dat je

N

Geen zin hebt in smakeloze gerechten (ook al zijn ze ‘goed voor de lijn’)

N

Je al zoveel diëten hebt geprobeerd dat je denkt dat het niet meer lukt

N

Geen enkel dieet vindt dat aansluit bij je wensen

Volg dan de training ‘Bouw je eigen dieet in 5 dagen’

En leer hoe jij slank wordt & blijft omdat het jouw manier is

#hetglasishalfvol

Ontwerp je eigen dieet waardoor het echt bij je past. En dan houd je het vol.
Leer binnen 5 dagen hoe jij slank & fit wordt. En ruimte maakt voor je glas wijn. Jouw ontwerp is wat je slank maakt. En houdt.

Aanbieding: betaal nu geen  € 37,00 maar slechts € 17,00

#wijnenlijn

Voor mij is het glas altijd half vol

 Ik ben Elke Werkers en ik heb de code gekraakt! Eindelijk…

Ik neem je mee naar de jaren 80. Ik was een blije puber en ik was zeker niet dik. Toch hadden voeding en lijnen mijn aandacht. Het hoorde er gewoon bij. Mijn moeder startte in die tijd met het brooddieet, Atkins kwam voorbij en natuurlijk probeerde ze ook het Sherrydieet. Daarmee ontstond mijn interesse in de werking van voeding en het effect op je lijf en hoe je eruitziet.

Elk dieet heb ik uitgeprobeerd. En jaren achter elkaar deed ik de maand januari op 500 calorieën en zonder wijn. Hoe is het mogelijk? Dat denk ik nu. Want nu ik de code heb gekraakt hoef ik nooit meer te kiezen voor een tijdelijk dieet. Hoe lekker is dat? Want dat gaat verder dan alleen voeding.

Ik deel mijn inzichten graag met jou omdat het zo ontzettend fijn is om je zowel gezellig als mooi en gezond te voelen. En omdat je houding van dat halfvolle glas zoveel aantrekkelijker is dan het halflege. Immers… je leeft te kort om saai te doen. En om slechte wijn te drinken 🙂

Cheers!

Elke

Fit & Slank

Heerlijk als je de code kraakt en je fit en slank voelt. Dat is binnen handbereik. Als je aandacht besteedt aan wat ik de ‘ontwerpfase’ noem dan bouw je een dieet dat bij je past. Dan houd je het vol. En dat is precies wat je nodig hebt om jouw streefgewicht te behalen. En te behouden. Geen opgelegde maaltijdplanning maar een passend ontwerp dat bij jou past. In 5 dagen help ik je door de stappen heen. zodat jij jouw eigen dieet bouwt waarmee je weer in je ‘oude’ spijkerbroek past, zonder dat je alle fun uit je leven moet schrappen. Zo houd je afvallen leuk. En haalbaar. Want zo houd je afvallen vol.

Wil jij ook:

N

Afvallen op jouw manier met de juiste ingrediënten die precies bij je passen

N

Binnen 5 dagen weten welke stappen je moet zetten om jouw streefgewicht te behalen

N

Genieten van afvallen omdat je precies weet wat je moet doen

Dan is deze training echt iets voor jou!

#hetglasishalfvol

Ontwerp je eigen dieet waardoor het echt bij je past. En dan houd je het vol.
Leer binnen 5 dagen hoe jij slank & fit wordt. En ruimte maakt voor je glas wijn. Jouw ontwerp is wat je slank maakt. En houdt.

Aanbieding: betaal nu geen  € 37,00 maar slechts € 17,00

#kookjeslank

De heerlijke combinatie

Voor mijn programma Wijn&Lijn heb ik veel research gedaan en enorm veel ‘dieten’ uitgeprobeerd en getest. Het resultaat is een programma van 9 weken waarin de bouwstenen van jouw slanke lijn worden gelegd en verstevigd.

Met de training ‘Bouw je eigen dieet in 5 dagen’ leg je de basis voor deze bouwstenen. Het is dan ook niet voor niets ‘de ontwerpfase’. De minitraining helpt je om af te vallen op jouw manier. Zonder dat je daarbij alle fun uit je leven moet schrappen.

In 5 dagen leer je precies wat je moet doen om weer in je ‘oude’ spijkerbroek of je favoriete jurkje te passen. En het is jouw ontwerp zodat je het makkelijk volhoudt. En wat je volhoudt, dat werkt. Zo val je af. 

 

 

 

De training

‘Bouw je eigen dieet in 5 dagen’ en leer:

Jouw energiebalans

Hoeveel calorieën passen bij je afslankdoel (en dus bij jou)

Bouwstenen

Inzicht in jouw letterlijke bouwstenen. Wat heb je nodig?

Funfactor

Door toe te voegen waar je dol op bent hou je het vol. Leer hoe je letterlijk ruimte maakt. Voor je glas wijn bijvoorbeeld. Zo zijn feestjes geen verboden terrein voor je.

Persoonlijke feedback

Een te ambitieus plan? Wanneer je jouw eigen ontwerp aan mij stuurt krijg je altijd persoonlijke feedback. Zodat het nog haalbaarder wordt.

#altijdwattevieren

Training ‘bouw je eigen dieet in 5 dagen’

=

5 lesmodules(dagelijks) nu tijdelijk van € 37,00 voor  € 17,00 (incl. btw)

=

Direct toegang tot de modules

=

Kristalhelder werkboek waarin je de stappen zet

=

Volop inspiratie voor je feestelijke en slanke leven

Ik heb de training vooral gedaan omdat ik zo vaak tegen recepten aanloop die ik niet lekker vind in een voedingsschema. Bouw je eigen dieet in 5 dagen is veel meer dan ik verwachtte. Ik heb veel geleerd over voeding en planning. Dat heeft me zo ontzettend geholpen om een raamwerk te maken dat bij me past. Echt top. Boven verwachting.

Suzette, 46 jaar

Flexibel lijnen dat past tenminste. Nu ik weet hoe ik dat kan inpassen in mijn drukke leven heb ik veel meer rust. Ik varieer met gerechten die ik lekker vind en geniet ook van de lunch met mijn vriendinnen. Gewoon omdat ik weet dat het kan. Hoe het kan.

Petra, 54 jaar

Ik wist eigenlijk niet zoveel van voeding maar had al wel eens een koolhydraatarm dieet geprobeerd. Dat vond ik lastig volhouden omdat ik niks meer mocht. Toen ik de trainingen van ‘bouw je eigen dieet in 5 dagen’ heb gedaan viel voor mij het kwartje. En weet ik ook veel meer van voeding. Dat is echt handig.

Jeanette, 31 jaar

?

Veelgestelde vragen

Wat kan ik na 5 trainingen?

Na 5 dagen heb jij jouw schema staan waarmee je afvalt. Als je het resultaat aan mij stuurt krijg je persoonlijke feedback zodat je precies weet wat jouw basis is waarmee je afvalt.

Hoeveel val ik af met mijn ontwerp?

Afhankelijk van je uitgangssituatie en je doelstelling maak je jouw ontwerp. Als je het ontwerp zo maakt dat je het volhoudt dan bereik je jouw doelstelling. Ik raad aan om een halve tot een hele kilo per week als uitgangspunt te nemen. Daar kun je dan ook vanuit gaan. Dat haal jij ook.

Hoe krijg ik toegang tot de training?

Na betaling ontvang je binnen 5 minuten de mail met alle informatie en de toegangslink

Hoeveel tijd ben ik bezig met de training?

De training is opgedeeld in 5 dagen. Je kunt iedere dag een stukje doen. Of je kiest ervoor om een aantal lessen na elkaar te doen. Iedere les kost maximaal een half uur om te volgen. Wel raad ik je aan om na de laatste training kritisch naar je ontwerp te kijken. Dat kost wellicht nog extra tijd om bij te schaven.

Ik heb allergieën, kan ik dan wel meedoen?

Juist wanneer er allergieën zijn of wanneer je eenvoudigweg niet warm loopt voor bepaalde gerechten of voedingsmiddelen is dit een uitgelezen kans om succesvol af te vallen. Het dieet dat je bouwt is wat helemaal bij jou past. En dat betekent dat je het makkelijk volhoudt. En het dieet dat je volhoudt dat werkt.

Ik heb toch nog een vraag

Dat kan altijd! Neem voor alle aanvullende vragen contact met me op. Je kunt me een e-mail sturen: elke@wijnenlijn.nl en uiteraard krijg je snel antwoord van me.

Afvallen & Borrelen

=

5 lesmodules(dagelijks) nu tijdelijk van € 37,00 voor  € 17,00 (incl. btw)

=

Direct toegang tot de modules

=

Kristalhelder werkboek waarin je de stappen zet

=

Volop inspiratie voor je feestelijke en slanke leven

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn