slank in je kerstjurk

Stralend & trots voor je kledingkast

Je geniet van je leven, je omgeving, vrienden en familie. En van alle gezelligheid die er vaker wél dan niet bij hoort. Heerlijk! En dus accepteer je dat je meer kilo’s met je meedraagt dan je eigenlijk wilt. Het is immers kiezen of delen. Of niet?

Wil jij ook afvallen zonder afzien? En over 9 weken je hele kledingkast weer passen. Trots op je proces en dankbaar voor het besluit dat je hebt genomen. Omdat je bent afgevallen zonder dat er een enorm beroep gedaan is op je wilskracht. Ondanks de verleidingen, die je niet uit de weg bent gegaan. 

Het geheim van afvallen zonder dat het saai wordt

Afzien houdt niemand vol. En omdat volhouden de enige manier is om blijvend af te vallen is het nodig om het proces zo leuk te maken dat het een feestje wordt. Borrels afzeggen omdat je ‘aan de lijn bent’ is verleden tijd. En je hoeft nergens weg te blijven omdat je denkt dat je de verleiding niet kunt weerstaan.  Vanaf de eerste week weet je precies waar je het voor doet. En je geniet van de weg ernaar toe.  

5 cruciale stappen

Om af te vallen zijn er slechts 5 stappen. Zodra je deze 5 stappen op orde hebt val je af én blijf je op gewicht. Vooral dat laatste is wat je zo blij maakt. Afvallen door tijdelijk een strikt dieet te volgen dat lukt nog wel. Alle stappen op orde krijgen en houden maakt je blijvend slank en op gewicht. 

Feest & Slank

Vol zelfvertrouwen omdat je weet wat je moet doen om resultaat te behalen.
Nooit meer onzeker of je het wel goed genoeg doet. De rust in je hoofd kun je wel gebruiken in deze hectische periode. En je beloning: minimaal 5 kilo lichter, en bovenal fit en heerlijk in je vel. Zonder dat het leven ineens saai is geworden.

#wijnenlijn

Voor mij is het glas altijd half vol

Ik ben Elke Werkers en heb in mijn methode Wijn&Lijn alle in-&outs samen gevoegd waarmee je slank wordt zonder dat je alle fun uit je leven moet schrappen! Eindelijk…Want ook mijn weg ging niet ‘vanzelf’. 

Als puber was zeker niet dik. Toch hadden voeding en lijnen mijn aandacht. Het hoorde er gewoon bij. Mijn moeder startte in die tijd met het brooddieet, Atkins kwam voorbij en het sherrydieet ging maar net aan haar voorbij. Hier ontstond mijn interesse in de werking van voeding en het effect op je lijf en hoe je eruitziet. En natuurlijk deed ik mee met iedere hype. 

Elk dieet heb ik uitgeprobeerd. Dat was ook vaak heel hard nodig. Van 80+ op mijn 20e tot 100+ na mijn zwangerschappen. En jaren achter elkaar deed ik de maand januari op 500 calorieën en zonder wijn. Hoe is het mogelijk? Dat denk ik nu. Want nu ik de methode ken hoef ik nooit meer te kiezen voor een tijdelijk dieet. Hoe lekker is dat? Want dat gaat verder dan alleen voeding.

Ik deel mijn methode graag met jou omdat het zo ontzettend fijn is om je zowel gezellig als aantrekkelijk en gezond te voelen. En omdat je houding van dat halfvolle glas zoveel aantrekkelijker is dan het halflege. Immers… je leeft te kort om saai te doen. En om slechte wijn te drinken 🙂

Cheers!

Elke

Slank zijn zonder dat het afzien wordt?

De meest voorkomende reden dat vrouwen afvallen niet volhouden is omdat het er op neer komt dat je alle leuke dingen uit je leven moet schrappen. En dat is ook niet vol te houden. Door de juiste combinatie te kennen én toe te passen hoef je geen borrel over te slaan om af te vallen. Je staat zelfverzekerd op iedere gelegenheid omdat je precies weet wat je moet doen om je doel te bereiken. Natuurlijk zorg je er voor dat je geen honger hebt. Dat is immers ook afzien. En ik garandeer je: afvallen kan zonder afzien!

Wil jij ook:

N

Minimaal 1 kledingmaat minder over 9 weken?

N

Slank zijn zonder lijdensweg naar je resultaat

N

Precies weten wat je moet doen zodat je zonder twijfel je doel bereikt

N

De juiste mindset ontwikkelen zodat afzien voor altijd uit je woordenboek verdwijnt

N

Minimaal 5 kilo afvallen en toch genieten van je wijntje?

N

Blijvend op gewicht omdat je de 5 cruciale stappen beheerst

Dan is Wijn&Lijn geknipt voor jou!

#decodegekraakt

De unieke methode voor een feestelijk en slank leven

Wijn&Lijn is ontstaan uit veel research en persoonlijke ervaring. Door slim te combineren heb ik de methode gemaakt voor jouw slanke én feestelijke leven. Niet alleen deze 9 weken. Je legt de basis voor de rest van je leven. 

In 9 lessen ontwikkel jij de solide basis waarmee je slank wordt en blijft. Ook als je wijn drinkt. De lessen van Wijn&Lijn nemen je stap voor stap mee door het ‘wat’, ‘hoe’ en ‘waarom’ zodat je een compleet programma tot je beschikking hebt, waar je altijd op terug kunt vallen. 

Over 9 weken pas je gegarandeerd weer in je favoriete spijkerbroek. Of koop je een nieuwe in een maat kleiner. 

Met de methode van Wijn&Lijn heb je een online programma in huis waarmee je niet anders kunt dan afvallen. Je fitte en slanke leven is binnen handbereik. En nu nog veel makkelijker met de leuke bonussen en extra’s die je erbij krijgt als je nu besluit om mee te doen. 

Doe je mee?

Wijn&Lijn – Slank in 5 stappen

Als je deelneemt aan WIJN&LIJN dan krijg je:

Wijn&Lijn bouwstenen

Wekelijks een online les met een stap van de methode totdat je na 9 weken de complete methode kent

Toegang tot de Wijn&Lijn Academie

Een prachtige online omgeving met onbeperkte toegang, waarin je de lessen altijd weer kunt terugvinden en opnieuw bekijken.

Succes-Verzekerd-Werkboek

Een online en prachtig vormgegeven werkboek dat je helpt jouw doelen te bereiken.

Community met gelijkgestemden

De stok achter de deur! In de besloten Facebook-groep deel je zonder gene je ervaringen, struggles en successen. Zodat je steeds weer die stap vooruit zet tot je jouw droomdoel bereikt. Samen is het leuker en makkelijker. 

Directe lijn voor al je vragen (onbeperkt)

Alle vragen die je hebt en waarmee ik je verder naar je doel kan helpen kun je onbeperkt aan me stellen. Ik beantwoord ze altijd & persoonlijk. 

Bonussen (tot morgen 23.59u)

 

Bonus 1: Training 'bouw je eigen dieet in 5 dagen' (t.w.v. € 37,00)

De perfecte voorbereiding op je 9-weekse modules. In 5 korte lessen leer je de basis waarmee je afvalt. Super effectief als start van je traject. 

Bonus 2: Afvallen&Borrelplankgerechten (t.w.v. € 22,00)

Een borrelplank samenstellen waar je ‘straffeloos’ van kunt genieten omdat het helemaal Wijn&Lijn proof is. Uiteraard zonder dat het saai is. Vol verrassingen en eenvoudige gerechten die je borrel compleet maken. 

De totale waarde van het programma inclusief alle extra’s en bonussen is meer dan € 400,00 waard.

En toch kun jij nu deelnemen voor slechts € 69,00

 

Zoveel korting? 

 Ja, dat is wel bizar veel. Ik zal je uitleggen waarom. De deelnemers aan mijn programma’s behalen zulke heerlijke resultaten dat ik dit nog toegankelijker wil maken.

Haalbaar voor iedere vrouw die van haar gezellige leven houdt en ook wil afvallen. 
Bereikbaar voor iedere portomonee. 
Want slank zijn gun ik iedereen. 

Waarom dan niet gratis zou je (kunnen) denken. Natuurlijk geef ik ook heel veel gratis weg. EN… uit ervaring weet ik (wat onderzoeken overigens ook aantonen) dat je meer resultaat behaalt als je betaalt. Het maakt dan niet zoveel uit hoeveel. 

If you don’t pay, you don’t pay attention 

Ga maar na: hoeveel gratis recepten, e-books, trainingen liggen ongelezen, ongeopend ergens op je te wachten? Pas als je betaalt heeft het je aandacht. En precies dat heb je nodig om je resultaat te behalen. 

Daarom nu heel toegankelijk, haalbaar én bereikbaar. En daarmee ook jouw resultaat! 

Tot snel,
Elke

Hoe zien jouw Wijn&Lijn lessen eruit?

Les 1

Jouw begeerlijke doel

Na deze les is jouw bestemming zo enorm concreet, haalbaar en begeerlijk dat het onmogelijk is om er niet voor te gaan.

Je leert hoe je jouw doel zo formuleert dat je het niet meer uit de weg wilt gaan.

Les 2

Kiezen is Verliezen
 

Je leert direct de eerste snelle resultaten te behalen. Zonder daarmee afbreuk te doen aan wat jij belangrijk vindt. 

Je formuleert jouw eigen quick wins voor direct resultaat. En natuurlijk deel ik de mijne met je.

Les 3

Overdaad schaadt

Dat te veel nooit goed is, wist je al. En je hoeft geen diëtiste te zijn om je slanke lijn te bereiken. 

Maar waar zit het dan wel in? Ik neem je mee in de basics: toepasbaar, helder, eenvoudig en effectief. Eye-openers gegarandeerd.

 

Les 4

De code gekraakt

In deze les deel ik de gekraakte code en hoe jij die voor jezelf toepasbaar maakt.

Je leert zelf berekenen hoeveel calorieën er bij jouw doelstelling horen, aan welke knoppen je kunt draaien. En ik deel mijn schema met je ter inspiratie.

Les 5

Grip op je code

Hoe ontwikkel je die sterke mindset? Je krijgt inzicht in de meest krachtige oefeningen om af te vallen.

Je leert ook nog eens ingesleten patronen om te buigen. Op naar jouw nieuwe manier van leven!

Les 6

Pijlers van je leukste leven

Wat is de succesvolle combinatie van je heerlijke leven en je slanke lijn? Waar kies je voor en wat is daar de impact van?

Ik neem je mee in de belangrijkste inzichten van dit moment. 

Les 7

Met of zonder zin

Het kan ook zonder zin. Je leert om te gaan met de consequentie van je keuze. Het glas is immers halfvol.

Krachtige tools met geweldige impact. 

Les 8

Noodzakelijk kwaad of goed

Bewegen is belangrijk. Maar je hoeft zeker geen uren in de sportschool door te brengen als dat niet bij je past. Wat dan wel? En wat heeft invloed op je verbranding?

Ik geef je praktische tips en trucs.

Les 9

Je glas is halfvol

Hoe krijg je al jouw inzichten in een nieuw patroon? En zorg je ervoor dat je jouw nog kersverse paadje steeds weer bewandelt zodat het de logische weg wordt?

Dat het effectief is, weet je inmiddels. In deze les leer ik je hoe je het vasthoudt.

#hetglasishalfvol

Omdat ik zeker weet dat je resultaat behaalt met mijn methode krijg je 100% garantie. Volg je alle lessen, ben je actief in de facebookgroep en pas je alle lessen ook daadwerkelijk toe, dan kan het niet anders dan dat je afvalt! Is dat niet het geval dan krijg je van mij je geld terug. Zonder moeilijk gedoe! 

Wijn&Lijn – Slank in 5 stappen

=

Tot morgen 23.59 uur voor slechts € 69,00 inclusief bonussen & waardevolle extra’s

=

Complete methode van 9 weken onbeperkt tot je beschikking

=

Prachtig werkboek voor jouw resultaat.

=

Krachtige oefeningen en visualisaties.

=

Tijdelijk inclusief super waardevolle bonussen 

=

Onbeperkt toegang tot de besloten Facebookgroep voor de ‘for- ever-stok-achter-de-deur’ t.w.v. € 99,00

=

Welke vraag je ook hebt, ik beantwoord deze altijd. Persoonlijk & onbeperkt. t.w.v. € 79,00

“Na 9 weken ben ik 5,5 kilo afgevallen. Precies hoe ik het had bedacht. Ik ben er nog niet maar ik voel me echt heel goed. Ik heb veel meer energie, slaap goed. Het heeft me echt geholpen. Voor het eerst! Dit is echt mijn levensstijl”

- Mary, 53 jaar

“Vroeger was ik met vlagen met mijn gewicht bezig. Bij de start van het nieuwe jaar viel ik met een streng dieet 7 kilo af en tegen kerst zaten er weer 9 kilo bij. En toen kwam Elke op mijn pad. Ze leerde me dat als je slim kiest, je best een wijntje kan drinken. Ik ben nu sinds anderhalf jaar min of meer op hetzelfde gewicht. Er zit eens een kilo meer of minder aan, maar nooit meer 9! Ik ben zo blij met Elke, echt een aanrader als je gewoon je wijntje wilt blijven drinken.”

- Betty, 51 jaar

“5 kilo eraf. En ze komen er niet meer aan. Dat is wat ik heb bereikt. Ik sta er echt van te kijken, maar het werkt.”

- Soraya 36 jaar

“Elke legt het allemaal zo duidelijk uit en ik geniet echt van haar humor en energie. Belangrijkste vind ik dat ik met haar tips 11 kilo ben afgevallen. Ik ben nu al ruim een jaar op mijn gewicht. Ze heeft mijn mindset veranderd en dat is me in de afgelopen 15 jaar nog nooit gelukt. Dank je wel voor al je tips!
You changed my life!”

- Cindy, 44 jaar

?

Veelgestelde vragen

Kan ik echt 5 kilo afvallen in 9 weken?

Ja, absoluur. Uiteraard wel afhankelijk van waar je startpunt is. In de regel vallen vrouwen tussen de 4 en 7 kilo af in deze tijd. Veel belangrijker is dat je leert aan welke knoppen jij kunt draaien zodat je blijvend slank bent en afvalt zover jij wilt.

Hoeveel val ik af in 9 weken?

De meeste vrouwen die meedoen vallen in de eerste 9 weken tussen de 4 en 7 kilo af. Daarna is je proces ook echt in gang gezet en heb je een patroon ontwikkeld dat bij jouw leven past. Dan vallen de meeste vrouwen nog meer af, uiteraard afhankelijk van je doelstelling.

Hoe lang houd ik toegang tot de lessen?

De lessen blijven zolang het programma bestaat toegankelijk voor je. Je kunt dus altijd terugzoeken hoe het ook alweer zit met de bouwstenen. De filmpjes en werkboeken blijven ook beschikbaar voor je dus je kunt het gemakkelijk er nog allemaal een keer bij pakken.

Kan ik persoonlijke begeleiding krijgen?

Persoonlijke begeleiding is gedurende de 9 weken dat jij je traject volgt op ieder moment aan te vragen. Het helpt je om sommige onderdelen nog beter te kunnen inpassen in je huidige leven en je bestaande patronen. Ook na de 9 weken kun je terecht voor persoonlijke online coachgesprekken. Stuur me een mail op elke@wijnenlijn.nl.

Is Wijn&Lijn slecht voor je gezondheid?

Wijn&Lijn is een programma dat je de complete methode leert: hoe word je slank en houd je je slanke lijn terwijl je geen concessies doet aan het feestelijke leven dat je leidt. De balans hierin vinden is goed voor je gezondheid. Aan welke knoppen je draait en hoe je dit invult in je leven is aan jou.

Hoeveel tijd begin ik ongeveer kwijt aan je lessen?

Per week zijn er één of meerdere filmpjes met uitleg. Deze duren maximaal 10 minuten per filmpje. De visualisaties en opdrachten kun je, net als de filmpjes, beluisteren en uitvoeren wanneer jij dat wilt. Ik kan je aanraden om een vaste dag per week in te plannen voor je werkboek en opdrachten. En een tweede dag waar je ook heel bewust bezig bent met jouw traject. Dit zijn twee momenten per week van ongeveer een half uur per keer.

Ik heb toch nog een vraag

Mocht je vraag er niet bij staan of wil je me gewoon iets vragen: Stuur me een bericht op elke@wijnenlijn.nl. Ik beantwoord je (uiteraard) altijd persoonlijk. 

Wijn&Lijn – Slank in 5 stappen

=

Tot morgen 23.59 uur voor slechts € 69,00 inclusief bonussen & waardevolle extra’s

=

Complete methode van 9 weken onbeperkt tot je beschikking

=

Prachtig werkboek voor jouw resultaat.

=

Krachtige oefeningen en visualisaties.

=

Tijdelijk inclusief super waardevolle bonussen en extra’s

=

Onbeperkt toegang tot de besloten Facebookgroep voor de ‘for- ever-stok-achter-de-deur’ t.w.v. € 97,00

=

Welke vraag je ook hebt, ik beantwoord deze altijd. Persoonlijk & onbeperkt. t.w.v. € 97,00

Omdat ik zeker weet dat je resultaat behaalt met mijn methode krijg je 100% garantie. Volg je alle lessen, ben je actief in de facebookgroep en pas je alle lessen ook daadwerkelijk toe, dan kan het niet anders dan dat je afvalt! Is dat niet het geval dan krijg je van mij je geld terug. Zonder moeilijk gedoe! 

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn