fbpx
slank in je kerstjurk

Stralend & trots voor je kledingkast

Je geniet van je leven, je omgeving, vrienden en familie. En van alle gezelligheid die er vaker wél dan niet bij hoort. Heerlijk! En dus accepteer je dat je meer kilo’s met je meedraagt dan je eigenlijk wilt. Het is immers kiezen of delen. Of niet?

Wil jij ook afvallen zonder afzien? En je hele kledingkast weer passen. Trots op je proces en dankbaar voor het besluit dat je hebt genomen. Omdat je bent afgevallen zonder dat er een enorm beroep gedaan is op je wilskracht. Ondanks de verleidingen, die je niet uit de weg bent gegaan.

Het geheim van afvallen zonder dat het saai wordt

Afzien houdt niemand vol. En omdat volhouden de enige manier is om blijvend af te vallen is het nodig om het proces zo leuk te maken dat het een feestje wordt. Borrels afzeggen omdat je ‘aan de lijn bent’ is verleden tijd. En je hoeft nergens weg te blijven omdat je denkt dat je de verleiding niet kunt weerstaan.  Vanaf de eerste week weet je precies waar je het voor doet. En je geniet van de weg ernaar toe.  

5 cruciale stappen

Om af te vallen zijn er slechts 5 stappen. Zodra je deze 5 stappen op orde hebt val je af én blijf je op gewicht. Vooral dat laatste is wat je zo blij maakt. Afvallen door tijdelijk een strikt dieet te volgen dat lukt nog wel. Alle stappen op orde krijgen en houden maakt je blijvend slank en op gewicht. 

Feest & Slank

Vol zelfvertrouwen omdat je weet wat je moet doen om resultaat te behalen.
Nooit meer onzeker of je het wel goed genoeg doet. Je beloning: afvallen en toch genieten van je wijntje. En bovenal fit en heerlijk in je vel. Zonder dat het leven ineens saai is geworden.

Uniek concept

Geselecteerd door RTL 4  vanwege het unieke concept voor leefstijlverandering, de prijs-kwaliteitverhouding én de geweldige reviews. Super leuk! Je kunt hier de filmopnames bekijken van de beide uitzendingen: Altijd Jong & Lekker in je vel. 

En omdat mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen afvallen met Wijn&Lijn is er altijd een programma dat bij je past. Of waar je wilt starten. Want iedereen is anders. Wil een ander soort begeleiding. Heeft een ander uitgangspunt, een ander doel en een andere vraag. Daarom zijn er diverse programma’s die allemaal binnen het concept van Wijn&Lijn passen. Bij ieder programma zijn de 5 stappen de basis waarmee je leert om succesvol af te vallen. 

 

Wijn&Lijn online programma

Compleet programma van 9 weken aan online coaching.
Uit te breiden met individuele persoonlijke coachsessies

– wekelijks een nieuwe les
– super effectief werkboek
– persoonlijke ondersteuning

Afvallen&Borrelen

4 weken & 80 recepten
Het meest laagdrempelige programma van Wijn&Lijn

Direct in je e-mail zodat je jouw Wijn&Lijn programma perfect ondersteunt. Geen tijd verliezen aan ‘wat eten we vanavond’ en zonder twijfel je doel bereiken.

 

Small-group
Training

Combineer persoonlijke aandacht met de kracht van de (kleine) groep. Samen blijf je nog beter in de flow.
Trainingen bestaan uit:
– Inhoudelijke kennis
– Kookworkshops
– Groepscoaching 

Deze bijeenkomsten vinden plaats in Roosendaal

Voor mij is het glas altijd half vol

Ik ben Elke Werkers en heb in mijn methode Wijn&Lijn alle in-&outs samen gevoegd waarmee je slank wordt zonder dat je alle fun uit je leven moet schrappen! Eindelijk…Want ook mijn weg ging niet ‘vanzelf’. 

Als puber was zeker niet dik. Toch hadden voeding en lijnen mijn aandacht. Het hoorde er gewoon bij. Mijn moeder startte in die tijd met het brooddieet, Atkins kwam voorbij en het sherrydieet ging maar net aan haar voorbij. Hier ontstond mijn interesse in de werking van voeding en het effect op je lijf en hoe je eruitziet. En natuurlijk deed ik mee met iedere hype. 

Elk dieet heb ik uitgeprobeerd. Dat was ook vaak heel hard nodig. Van 80+ op mijn 20e tot 100+ na mijn zwangerschappen. En jaren achter elkaar deed ik de maand januari op 500 calorieën en zonder wijn. Hoe is het mogelijk? Dat denk ik nu. Want nu ik de methode ken hoef ik nooit meer te kiezen voor een tijdelijk dieet. Hoe lekker is dat? Want dat gaat verder dan alleen voeding.

Ik deel mijn methode graag met jou omdat het zo ontzettend fijn is om je zowel gezellig als aantrekkelijk en gezond te voelen. En omdat je houding van dat halfvolle glas zoveel aantrekkelijker is dan het halflege. Immers… je leeft te kort om saai te doen. En om slechte wijn te drinken 🙂

Cheers!

Elke

Slank zijn zonder dat het afzien wordt?

De meest voorkomende reden dat vrouwen afvallen niet volhouden is omdat het er op neer komt dat je alle leuke dingen uit je leven moet schrappen. En dat is ook niet vol te houden. Door de juiste combinatie te kennen én toe te passen hoef je geen borrel over te slaan om af te vallen. Je staat zelfverzekerd op iedere gelegenheid omdat je precies weet wat je moet doen om je doel te bereiken. Natuurlijk zorg je er voor dat je geen honger hebt. Dat is immers ook afzien. En ik garandeer je: afvallen kan zonder afzien!

Wil jij ook:

N

Een programma waarmee je succesvol afvalt?

N

Slank zijn zonder lijdensweg naar je resultaat

N

Precies weten wat je moet doen zodat je zonder twijfel je doel bereikt

N

De juiste mindset ontwikkelen zodat afzien voor altijd uit je woordenboek verdwijnt

N

Minimaal 5 kilo afvallen en toch genieten van je wijntje?

N

Blijvend op gewicht omdat je de 5 cruciale stappen beheerst

Dan is Wijn&Lijn geknipt voor jou!

#decodegekraakt

De unieke methode voor een feestelijk en slank leven

Wijn&Lijn is ontstaan uit veel research en persoonlijke ervaring. Door slim te combineren heb ik de methode gemaakt voor jouw slanke én feestelijke leven. Er zijn een antal programma’s waaruit je kunt kiezen. Welke methode sluit aan bij jouw wensen en de manier waarop je graag begeleid wilt worden. 

Ben je heel zelfstandig en wil je laagdrempelig starten dan is Afvallen&Borrelen de ideale start. Je krijgt direct toegang tot de online versie en kunt heel gericht 4 weken bouwen aan je nieuwe leefstijl. 

Val je regelmatig (gewenst) af maar houd je jouw leefstijl niet vast? Dan is het online coachprogramma van Wijn&Lijn heel geschikt. In 9 weken leer je jouw patronen succesvol ombuigen. Je valt daarom niet alleen af in deze periode maar leert hoe je jouw gewicht kunt behouden. Zonder terugvallen. 

Weet je dat je de stok achter de deur nodig hebt om je op weg te helpen en vol te houden, kies dan voor persoonlijke begeleiding (1-op-1 coaching) of small-group-training. In het laatste geval combineer je persoonlijke coaching met de kracht van een kleine groep gelijkgestemden. Zo leg je de ultieme basis van het concept waarmee je slank wordt & blijft. Op welke leeftijd dan ook. En – uiteraard – zonder dat je concessies doet aan je feestelijke leven. 

Welk programma past bij jou?

Wat zeggen anderen over Wijn&Lijn?

“Na 9 weken ben ik 5,5 kilo afgevallen. Precies hoe ik het had bedacht. Ik ben er nog niet maar ik voel me echt heel goed. Ik heb veel meer energie, slaap goed. Het heeft me echt geholpen. Voor het eerst! Dit is echt mijn levensstijl”

- Mary, 53 jaar

“Vroeger was ik met vlagen met mijn gewicht bezig. Bij de start van het nieuwe jaar viel ik met een streng dieet 7 kilo af en tegen kerst zaten er weer 9 kilo bij. En toen kwam Elke op mijn pad. Ze leerde me dat als je slim kiest, je best een wijntje kan drinken. Ik ben nu sinds anderhalf jaar min of meer op hetzelfde gewicht. Er zit eens een kilo meer of minder aan, maar nooit meer 9! Ik ben zo blij met Elke, echt een aanrader als je gewoon je wijntje wilt blijven drinken.”

- Betty, 51 jaar

“Elke legt het allemaal zo duidelijk uit en ik geniet echt van haar humor en energie. Belangrijkste vind ik dat ik met haar tips 11 kilo ben afgevallen. Ik ben nu al ruim een jaar op mijn gewicht. Ze heeft mijn mindset veranderd en dat is me in de afgelopen 15 jaar nog nooit gelukt. Dank je wel voor al je tips!
You changed my life!”

- Cindy, 44 jaar

“6 kilo eraf. En ze komen er niet meer aan. Dat is wat ik heb bereikt. Ik sta er echt van te kijken, maar het werkt.”

- Soraya 36 jaar

?

Veelgestelde vragen

Kan ik echt 5 kilo afvallen in 9 weken?

Ja, absoluur. Uiteraard wel afhankelijk van waar je startpunt is. In de regel vallen vrouwen tussen de 4 en 7 kilo af in deze tijd. Veel belangrijker is dat je leert aan welke knoppen jij kunt draaien zodat je blijvend slank bent en afvalt zover jij wilt.

Hoeveel val ik af in 9 weken?

De meeste vrouwen die meedoen vallen in de eerste 9 weken tussen de 4 en 7 kilo af. Daarna is je proces ook echt in gang gezet en heb je een patroon ontwikkeld dat bij jouw leven past. Dan vallen de meeste vrouwen nog meer af, uiteraard afhankelijk van je doelstelling.

Hoe lang houd ik toegang tot de lessen?

De lessen blijven zolang het programma bestaat toegankelijk voor je. Je kunt dus altijd terugzoeken hoe het ook alweer zit met de bouwstenen. De filmpjes en werkboeken blijven ook beschikbaar voor je dus je kunt het gemakkelijk er nog allemaal een keer bij pakken.

Kan ik persoonlijke begeleiding krijgen?

Persoonlijke begeleiding is gedurende de 9 weken dat jij je traject volgt op ieder moment aan te vragen. Het helpt je om sommige onderdelen nog beter te kunnen inpassen in je huidige leven en je bestaande patronen. Ook na de 9 weken kun je terecht voor persoonlijke online coachgesprekken. Stuur me een mail op elke@wijnenlijn.nl.

Is Wijn&Lijn slecht voor je gezondheid?

Wijn&Lijn is een programma dat je de complete methode leert: hoe word je slank en houd je je slanke lijn terwijl je geen concessies doet aan het feestelijke leven dat je leidt. De balans hierin vinden is goed voor je gezondheid. Aan welke knoppen je draait en hoe je dit invult in je leven is aan jou.

Hoeveel tijd begin ik ongeveer kwijt aan je lessen?

Per week zijn er één of meerdere filmpjes met uitleg. Deze duren maximaal 10 minuten per filmpje. De visualisaties en opdrachten kun je, net als de filmpjes, beluisteren en uitvoeren wanneer jij dat wilt. Ik kan je aanraden om een vaste dag per week in te plannen voor je werkboek en opdrachten. En een tweede dag waar je ook heel bewust bezig bent met jouw traject. Dit zijn twee momenten per week van ongeveer een half uur per keer.

Ik heb toch nog een vraag

Mocht je vraag er niet bij staan of wil je me gewoon iets vragen: Stuur me een bericht op elke@wijnenlijn.nl. Ik beantwoord je (uiteraard) altijd persoonlijk. 

Omdat ik zeker weet dat je resultaat behaalt met mijn methode krijg je 100% garantie. Volg je alle lessen, ben je actief in de facebookgroep en pas je alle lessen ook daadwerkelijk toe, dan kan het niet anders dan dat je afvalt! Is dat niet het geval dan krijg je van mij je geld terug. Zonder moeilijk gedoe! 

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn