slank in je kerstjurk

 

Wijn&Lijn Persoonlijke Code

 

Het geheim van gezond & gezellig afvallen

Zodra je besluit dat er een paar kilo (of veel meer dan dat) af mogen dan ben je al halverwege. Je proces start met het nemen van dit hele belangrijke besluit, dat jij hier hebt genomen.

Echt super dat je aan de slag gaat om op een gezonde manier af te vallen zonder alle fun uit je leven te schrappen. Want dat houd je nu eenmaal niet vol. Afzien is ook nergens voor nodig. Je hebt alleen de formule nodig waarmee JIJ succesvol afvalt. Dat is ontzettend persoonlijk en werkt alleen als je het zo berekent dat je consistent kunt zijn, geen gevoel van afzien ervaart en geniet van het heerlijke proces waarmee jij je gewenste gewicht en figuur bereikt. Moeiteloos is wellicht niet het woord omdat ik erin geloof dat juist de ‘effort’ die je erin stopt bijdraagt aan het gevoel van ’trots’, eigenwaarde, succes en genieten. Makkelijker dan je ooit voor mogelijk gehouden is het wel. 

De persoonlijke code van Wijn&Lijn is de berekening van JOUW Formule en 

Daarmee is het haalbaar.
Daarmee is het makkelijk
Daarmee houd je het vol
Daarmee behaal jij je streefgewicht
Daarmee voel jij je succes

 

Training: Jouw persoonlijke Code

Gezond & Gezellig je gewenste gewicht bereiken en – veel belangrijker – behouden. Hier leg je de BASIS.

Afvallen is voor iedereen net een beetje anders. Toch is er ook slechts één aspect dat voor iedereen werkt. Om af te vallen zoek je het zogenaamde tekort op de energiebalans. Dat geldt echt voor iedereen. Ook voor jou. Ook al verteld de halve wereld dat het niet nodig is om op je energiebalans te letten en intuitief moet voelen waar je grens ligt. Als dat voor je werkt is dat geweldig, maar dat was je hier niet. We hebben (ja, we.. .ik ook, het gros om ons heen in de wereld die vol gemak zit) het afgeleerd.

Geen ramp hoor, want je kunt het ook weer aanleren. In de tussentijd heb je een tool nodig die je helpt. Dat is de basis: hoe zorg je ervoor dat je energiebalans op orde is. En dat is precies wat je in deze training gaat berekenen.

Jouw unieke en persoonlijke code!

De training bestaat uit een video met uitleg over de 5 rekenstappen die jouw unieke code maken, een werkboek en een extra download voor je planning. Deze kun je wekelijks uitdraaien of online invullen en zorgt ervoor dat je ‘on track’ blijft en ook daadwerkelijk gaat leven naar je doelen. Met deze tools maak je eenvoudig een leefstijl die je volhoudt. Omdat het precies is wat er bij jouw past, omdat je exact weet wat je moet doen om je gewenste gewicht te bereiken op een gezonde en gezellige manier. 

Hier leg je de basis voor je Gezonde Gezellige Leefstijl. Go for it!

 

Hoe werkt het?

Aanmelden voor deze training gaat door onderstaande knop ‘ ik doe mee’ aan te klikken. Je komt dan op een betaalpagina. Na betaling krijg je direct een e-mail in je mailbox met daarin de link naar de pagina in de Wijn&Lijn academie waarop alle onderdelen van deze training terug te vinden zijn. je houdt – uiteraard – onbeperkt toegang tot deze training. 

 

Heerlijk eten&drinken
Fun in je proces
Resultaat op de weegschaal.


Enjoy the ride!

 

Wijn&Lijn – Persoonlijke Code

Als je de training volgt van je Persoonlijke & unieke code dan krijg je

Direct toegang tot de training in de academie van Wijn&Lijn

Alle informatie is direct en onbeperkt voor je toegankelijk

Prachtig werkboek & naslagwerk

Direct downloaden en invullen

Jouw persoonlijke code direct beschikbaar

Dé training die direct voorziet in jouw persoonlijke code zodat je 100% zeker weet dat je het juiste doet. En je het kunt volhouden.

Directe lijn voor al je vragen (onbeperkt)

Alle vragen die je hebt en waarmee ik je verder naar je doel kan helpen kun je onbeperkt aan me stellen. Ik beantwoord ze altijd & persoonlijk.

Nu voor geen € 17,00 maar slechts – tijdelijk – € 11,00

 

gezond en gezellig afvallen

Succesvol afvallen is voor iedereen weggelegd, op welke leeftijd dan ook. De basis leg je met

Jouw Persoonlijke Code

START NU en ervaar dat je op een gezonde en gezellige manier jouw gewenste gewicht bereikt!

Wijn&Lijn – Persoonlijke Code voor slechts € 11,00

=
Jouw Persoonlijke Code nu voor geen € 17,00 maar slechts € 11,00
=

Video met toelichting over de 5 cruciale stappen van jouw unieke code

=

Prachtig werkboek voor jouw resultaat.

=

Heerlijk overzichtelijk planningsformulier voor je Persoonlijke Code

=

Onbeperkt toegang tot de training

=

Mijn persoonlijke antwoord op je eventuele vragen (onbeperkt)

Ik ben Elke Werkers, oprichter van Wijn&Lijn en fervent voorlever van mijn leefstijl 🙂

Bij mij ging het zeker ook niet vanzelf. Na ‘de eerste helft’ vooral op zoek te zijn geweest naar de methode die echt werkt, deel ik die nu graag met jou. Gezond ouder worden is voor iedereen weggelegd. Ik laat je graag zien hoe… tot snel & liefs, Elke

Wil je meer over me weten kijk dan op de pagina ‘Over mij’.

Dank je wel Elke! Ik dacht echt dat ik het inmiddels wel wist, maar zo is het inderdaad weer een heel stuk duidelijker. Het planningsformulier ligt klaar hoor! Ziet er weer heel leuk uit.

Elisabeth

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn