fbpx

Genieten van afvallen 

slank in je kerstjurk

Gezond & Gezellig afvallen

Heerlijk eten & drinken

Plezier in je proces

Resultaat op de weegschaal 

Voor mij is het glas altijd half vol

Ik ben Elke Werkers en heb in mijn methode Wijn&Lijn alle in-&outs samen gevoegd waarmee je slank wordt zonder dat je alle fun uit je leven moet schrappen! Eindelijk…Want ook mijn weg ging niet ‘vanzelf’. 

Als puber was zeker niet dik. Toch hadden voeding en lijnen mijn aandacht. Het hoorde er gewoon bij. Mijn moeder startte in die tijd met het brooddieet, Atkins kwam voorbij en het sherrydieet ging maar net aan haar voorbij. Hier ontstond mijn interesse in de werking van voeding en het effect op je lijf en hoe je eruitziet. En natuurlijk deed ik mee met iedere hype. 

Elk dieet heb ik uitgeprobeerd. Dat was ook vaak heel hard nodig. Van 80+ op mijn 20e tot 100+ na mijn zwangerschappen. En jaren achter elkaar deed ik de maand januari op 500 calorieën en zonder wijn. Hoe is het mogelijk? Dat denk ik nu. Want nu ik de methode ken hoef ik nooit meer te kiezen voor een tijdelijk dieet. Hoe lekker is dat? Want dat gaat verder dan alleen voeding.

Ik deel mijn methode graag met jou omdat het zo ontzettend fijn is om je zowel gezellig als aantrekkelijk en gezond te voelen. En omdat je houding van dat halfvolle glas zoveel aantrekkelijker is dan het halflege. Immers… je leeft te kort om saai te doen. En om slechte wijn te drinken 🙂

Cheers!

Elke

Stralend & trots voor je kledingkast

Je geniet van je leven, je omgeving, vrienden en familie. En van alle gezelligheid die er vaker wél dan niet bij hoort. Heerlijk! En dus accepteer je dat je meer kilo’s met je meedraagt dan je eigenlijk wilt. Het is immers kiezen of delen. Of niet?

Wil jij ook afvallen zonder afzien? En je hele kledingkast weer passen. Trots op je proces en dankbaar voor het besluit dat je hebt genomen. Omdat je bent afgevallen zonder dat er een enorm beroep gedaan is op je wilskracht. Ondanks de verleidingen, die je niet uit de weg bent gegaan.

Het geheim van afvallen zonder dat het saai wordt

Afzien houdt niemand vol. En omdat volhouden de enige manier is om blijvend af te vallen is het nodig om het proces zo leuk te maken dat het een feestje wordt. Borrels afzeggen omdat je ‘aan de lijn bent’ is verleden tijd. En je hoeft nergens weg te blijven omdat je denkt dat je de verleiding niet kunt weerstaan.  Vanaf de eerste week weet je precies waar je het voor doet. En je geniet van de weg ernaar toe.  

Feest & Slank

Vol zelfvertrouwen omdat je weet wat je moet doen om resultaat te behalen.
Nooit meer onzeker of je het wel goed genoeg doet. Je beloning: afvallen en toch genieten van je wijntje. En bovenal fit en heerlijk in je vel. Zonder dat het leven ineens saai is geworden.

De unieke methode voor een feestelijk en slank leven

Wijn&Lijn is ontstaan uit veel research en persoonlijke ervaring. Door slim te combineren heb ik de methode gemaakt voor jouw slanke én feestelijke leven. Er zijn een antal programma’s waaruit je kunt kiezen. Welke methode sluit aan bij jouw wensen en de manier waarop je graag begeleid wilt worden. 

Ben je heel zelfstandig en wil je laagdrempelig starten dan is Wijn&Lijn start super geschikt. Je krijgt direct toegang tot de online versie en kunt heel gericht 4 weken bouwen aan je nieuwe leefstijl. 

Val je regelmatig (gewenst) af maar houd je jouw leefstijl niet vast? Dan is het online coachprogramma van Wijn&Lijn heel geschikt. In 9 modules leer je jouw patronen succesvol ombuigen. Je valt daarom niet alleen af in deze periode maar leert hoe je jouw gewicht kunt behouden. Zonder terugvallen. 

Weet je dat je de stok achter de deur nodig hebt om je op weg te helpen en vol te houden, kies dan voor persoonlijke begeleiding (1-op-1 coaching). Zo leg je de ultieme basis van het concept waarmee je slank wordt & blijft. Op welke leeftijd dan ook. En – uiteraard – zonder dat je concessies doet aan je feestelijke leven. 

Welk programma past bij jou?