fbpx

Zeker 10 kilo zwaarder….

Je geniet van je leven, je omgeving, vrienden en familie. En van alle gezelligheid die er vaker wél dan niet bij hoort. Heerlijk! En dus accepteer je dat je meer kilo’s met je meedraagt dan je eigenlijk wilt. Je bent heus niet de enige met meer gewicht dan 10 jaar geleden. Ook je vriendinnen zijn niet meer zo ‘in shape’ dus wijd je het aan ‘het ouder worden’, al zit het je enorm dwars. Dat je er zelf ook debet aan bent, weet je wel, maar stop je zover mogelijk weg. Met een ‘iedereen heeft dit toch?’ houd je jezelf al jaren op het dwaalspoor.

Het moet wel leuk blijven

Natuurlijk heb je al van alles geprobeerd. Je bent zelfs een betalend lid van de sportschool geworden, hoewel sponsor een betere benaming is. In je poging om een paar kilo kwijt te raken heb je alle mogelijke diëten geprobeerd.  Zonder blijvend resultaat omdat het gewoon niet leuk was. Het leven is veel te kort om zoveel in te binden. Dat heb je er simpelweg niet voor over. En laten we wel wezen.. dat wil je vent ook niet.. ongezellig op een Spa-tje is nou eenmaal niet hoe jullie je leven willen inrichten

Weg met spiegels, weegschalen en fototoestellen

Het valt misschien anderen nog niet op, dat je eerst het licht uitdoet voordat je je uitkleedt, of steevast de andere kant opkijkt als je een spiegel of winkelruit ziet, maar het voelt niet fijn. Je ziet er zwaarder uit dan je zou willen – hoewel je de weegschaal al jaren mijdt, je weet precies hoe het zit. Dat je het altijd leuk vindt om een nieuw setje kleding te kopen valt natuurlijk aan de goede kant van deze medaille, maar steeds een maat groter dan weer niet.

10 kilo kwijt & 10 jaar jonger

Hoe zou het voor je zijn als je niet alleen 10 kilo kwijtraakt, maar je ook 10 jaar jonger voelt. Letterlijk! Dat de onhebbelijkheden, waarvan je nu denkt dat ze bij het ‘ouder worden’ horen, gewoon verdwijnen. Hoe zou het zijn als je geen zorgen meer hebt over je afglijdende gezondheid, maar juist weet dat je de stappen zet die je fitter en slanker maken. Zonder dat je daarbij het gezellige leven moet afbreken.

Dat je niet meer de struisvogel bent, die net doet alsof -ie geen aandeel heeft in het geheel, maar juist gaat ‘shinen’ als een trotse pauw. Trots op je resultaat: Dat je geniet van je leefstijl omdat het je ‘the best of both worlds’ geeft: Fit, Slank, Gezond & Gezellig.

Dat je weer het gevoel hebt dat je ‘in charge’ bent. Dat jij degene bent die bepaalt hoe je leefstijl is. Dat je weet wat je moet doen om slank & fit te worden en tegelijkertijd kunt genieten van je gezellige leven.

Dat je weer met liefde op de foto gaat, zelfs in een bikini, al denk je nu dat dit moment nooit zal komen.

De directe voordelen van je hervonden gewicht kun je uittekenen: zoveel leuke kleding in je kast die weer allemaal past en leuk staat. Shoppen is weer écht leuk en je spiegelbeeld vermijd je niet meer.

Het resultaat als je start met Wijn&Lijn

10 kilo lichter & 10 jaar jonger: Dit programma is je ‘lifestyle-builder’ waarmee je in 10 weken een leefstijl ontwikkelt, die je ‘easy’ volhoudt omdat het volledig past bij je gezellige leven. De 5 stappen van de methode zorgen voor resultaat op de weegschaal, heerlijk eten & drinken en plezier in je proces.

#wijnenlijn

Voor mij is het glas altijd half vol

 

Ik ben Elke Werkers en ik heb in mijn methode Wijn&Lijn alle in-&outs samen gevoegd waarmee je slank wordt zonder dat je alle fun uit je leven moet schrappen! Eindelijk…
Want ook mijn weg ging niet ‘vanzelf’.

Als puber was ik zeker niet dik. Toch hadden voeding en lijnen mijn aandacht. Het hoorde er gewoon bij. Mijn moeder startte in die tijd met het brooddieet, Atkins kwam voorbij en het Sherrydieet ging maar net aan haar voorbij. Hier ontstond mijn interesse in de werking van voeding en het effect op je lijf en hoe je eruitziet. En natuurlijk deed ik mee met iedere hype.

Elk dieet heb ik uitgeprobeerd. Dat was ook vaak hard nodig. Van 80+ op mijn 20e tot 100+ na mijn zwangerschappen. En jaren achter elkaar deed ik de maand januari op 500 calorieën en zonder wijn. Hoe is het mogelijk? Dat denk ik nu. Want nu ik de methode ken waarmee je (blijvend) afvalt, hoef ik nooit meer te kiezen voor een tijdelijk dieet. Hoe lekker is dat? Want dat gaat verder dan alleen voeding.

Ik deel mijn inzichten graag met jou omdat het zo ontzettend fijn is om je zowel gezellig als aantrekkelijk en gezond te voelen. En omdat je houding van dat halfvolle glas zoveel aantrekkelijker is dan het halflege. Immers… je leeft te kort om saai te doen. En om slechte wijn te drinken 🙂

Cheers!

Elke

Precies weten wat je moet doen om je resultaat te bereiken

We starten ‘strak’ zodat je meteen in de eerste weken het raamwerk hebt voor je resultaat. Je weet precies wat je moet doen en je hebt je doel voor ogen. Jouw weg naar 10 jaar jonger & 10 kilo lichter.

Nooit meer terugvallen

Geen terugkerende ongewenste ‘habits’ meer, die je saboteren. Je ontwikkelt een mindset van het halfvolle glas waarmee je zonder moeite jezelf in de flow houdt van jouw nieuwe leefstijl.

Fun in je proces

Nooit saai worden! Het past niet bij je en je wilt het niet. Zonder dat je de fun verliest, verlies je wel de kilo’s en de spreekwoordelijke jaren.

In 5 stappen

Wil jij ook:

N

10 kilo kwijt & je 10 jaar jonger voelen?

N

Slank zijn zonder lijdensweg naar je resultaat?

N

Precies weten wat je moet doen zodat je zonder twijfel je doel bereikt?

N

De juiste mindset ontwikkelen zodat afzien voor altijd uit je woordenboek verdwijnt?

N

Blijvend op gewicht omdat je de 5 cruciale stappen beheerst

Dan is Wijn&Lijn geknipt voor jou!

#decodegekraakt

De unieke code voor een feestelijk en slank leven

Wijn&Lijn is ontstaan uit veel research en persoonlijke ervaring. Door slim te combineren is de unieke combinatie van 5 stappen ontstaan die je slank maken zonder dat je concessies hoeft te doen aan je feestelijke leven. Ieder mens is anders en heeft andere behoefte. Er is dus niet één levensstijl die voor iedereen werkt. Wel is er voor iederen een levensstijl die werkt. Ik noem het ‘jouw code’. 

In 10 weken ontwikkelijk jij de solide basis waarmee je slank wordt en blijft. Ook als je wijn drinkt. De modules van Wijn&Lijn nemen je stap voor stap mee door het ‘wat’,  ‘hoe’ en ‘waarom’ zodat je een compleet programma tot je beschikking hebt, waar je altijd op terug kunt vallen. 

Over 10 weken pas je gegarandeerd weer in je favoriete spijkerbroek. Of koop je een nieuwe in een maat kleiner. Ervaar dat je hele kledingkast weer super staat. Hoe fijn is dat?

Met de methode van Wijn&Lijn kun je niet anders dan afvallen. 10 kilo lichter & 10 jaar jonger! Je fitte en slanke leven is binnen handbereik. En nu nog makkelijker met de leuke bonussen en extra’s die je erbij krijgt als je nu besluit om mee te doen.

 

Doe je mee?

Jouw leven met Wijn&Lijn

Als je deelneemt aan het programma WIJN&LIJN dan krijg je:

Wijn&Lijn bouwstenen

Alle modules van Wijn&Lijn met video’s en toelichting

Toegang tot de Wijn&Lijn Academie

Een prachtige online omgeving waarin je de modules, video’s en werkboeken altijd kunt terugvinden en (opnieuw) bekijken.

Succes-Verzekerd-Werkboek

Een prachtig vormgegeven werkboek dat je helpt jouw doelen te bereiken.

Community met gelijkgestemden

De stok achter de deur! In de besloten Facebook-groep deel je zonder gêne je ervaringen, struggles en successen. Zodat je steeds weer die stap vooruit zet tot je jouw droomdoel bereikt. Samen is het leuker en makkelijker.

Recepten en voorbeelden

Een bibliotheek aan recepten om je dagelijkse inspiratie uit te halen. Allemaal Wijn&Lijn-proof: ruimte maken of laten voor je glas wijn

Inspiratie

Wekelijkse inzichten en nieuwe recepten.

Directe lijn voor al je vragen

Alle vragen die je hebt en waarmee ik je verder naar je doel kan helpen kun je aan me stellen zolang het programma loopt. Houd het lijntje kort voor je beste resultaat, daar ben ik voor!

Wijn&Lijn Coachcall

Zodra je programma start plannen we je eerste coachcall in. Gedurende de 10 weken spreken we elkaar 3 keer voor focus op jouw individuele proces, zodat je direct weet welke volgende stap je zet om je doel te bereiken. Succes verzekerd. De coachcall kan via Zoom (online) plaatsvinden of fysiek op kantoor in Rotterdam of Roosendaal. 

Online Q&A

Maandelijks ontvang je een uitnodiging voor een online Q&A voor alle Wijn&Lijn vrouwen in het programma. In deze interactieve sessies deel ik extra informatie en nemen we oefeningen door die helpen naar je doel. 

#hetglasishalfvol

Investering in 10 kilo lichter
& 10 jaar jonger

=

Voor je complete traject ’10 kilo lichter & 10 jaar jonger’ investeer je € 799,00

=

Inclusief 3 individuele coachcalls van 3 kwartier

=

10 weken modules, video’s en instructies (1 jaar beschikbaar na het afronden van het programma)

=

10 weken modules, video’s en instructies (1 jaar beschikbaar na het afronden van het programma)

=

Prachtig werkboek voor jouw resultaat.

=

Krachtige oefeningen en visualisaties.

=

Extra’s die ik nog even als verrassing houd… 

“Na 10 weken ben ik 9 kilo afgevallen. Precies zoals ik het had bedacht. Ik ben er nog niet maar ik voel me echt heel goed. Ik heb veel meer energie, slaap goed. Het heeft me echt geholpen. Voor het eerst! Dit is echt mijn levensstijl”

- Mary, 53 jaar

“Vroeger was ik met vlagen met mijn gewicht bezig. Bij de start van het nieuwe jaar viel ik met een streng dieet 7 kilo af en tegen kerst zaten er weer 9 kilo bij. En toen kwam Elke op mijn pad. Ze leerde me de methode die ik echt geweldig vind. Ik bereikte mijn streefgewicht mega snel, maar nu ben ik anderhalf jaar later nog steeds min of meer op hetzelfde gewicht. Er zit eens een kilo meer of minder aan, maar nooit meer 9! Ik ben zo blij met Elke, echt een aanrader als je gewoon je wijntje wilt blijven drinken.”

- Betty, 51 jaar

“8 kilo eraf. En ze komen er niet meer aan. Dat is wat ik heb bereikt. Ik sta er echt van te kijken, maar het werkt.”

- Soraya 36 jaar

“Elke legt het allemaal zo duidelijk uit en ik geniet echt van haar humor en energie. Belangrijkste vind ik dat ik met haar tips 11 kilo ben afgevallen. Ik ben nu al ruim een jaar op mijn gewicht. Ze heeft mijn mindset veranderd en dat is me in de afgelopen 15 jaar nog nooit gelukt. Dank je wel voor al je tips!
You changed my life!”

- Cindy, 44 jaar

?

Veelgestelde vragen

Kan ik echt afvallen als ik wijn blijf drinken?

Ja, zeker. Uiteraard wel afhankelijk van welke keuze je kunt en wilt maken. Afvallen is mogelijk zodra je voor een zogenaamde negatieve energiebalans zorgt. Daar krijg je in de lessen alle tools voor om te rekenen. Of je vraagt het aan Elke, dat mag natuurlijk ook. Sowieso wordt er in je persoonlijke coachcall het raamwerk neergezet, zodat er geen twijfel mogelijk is. Als je minder calorieën eet/drinkt dan je verbrandt dan val je af. Dus ook als je wijn drinkt. 

Hoeveel val ik af in 10 weken?

De meeste vrouwen die meedoen vallen in de eerste 10 weken daadwerkelijk 10 kilo af (als het passend is uiteraard). Daarna is je proces ook echt in gang gezet en heb je een patroon ontwikkeld dat bij jouw leven past. Afhankelijk van je doelstelling en je uitgangspunt kun je dan nog verder afvallen tot je op het gewenste gewicht bent. Je kunt rekenen op ongeveer een halve tot 1 kilo per week.

Hoe lang houd ik toegang tot de lessen?

De modules blijven, nadat je het programma hebt afgerond en je laatste coachcall is geweest nog een volledig jaar voor je beschikbaar. Zo kun je dus terugzoeken hoe het ook alweer zit met de bouwstenen en kun je filmpjes en werkboeken er later nog eens bij pakken.

Hoeveel tijd ben ik ongeveer kwijt aan dit traject?

Zodra je start met het programma krijg je wekelijks een module ter beschikking, die bestaat uit één of meerdere filmpjes met uitleg. Deze duren maximaal 10 minuten per filmpje. De visualisaties en opdrachten kun je, net als de filmpjes, beluisteren en uitvoeren wanneer jij dat wilt. Ik kan je aanraden om een vaste dag per week in te plannen voor je werkboek en opdrachten. En een tweede dag waar je ook heel bewust bezig bent met jouw traject. Dit zijn twee momenten per week van ongeveer een half uur per keer.

Hoe ziet de persoonlijke coaching eruit?

Binnen je traject vallen 3 coachcalls via zoom of fysiek. De eerste plannen we direct na je start zodat je zeker weet dat je ‘strak start’. Halverwege je traject spreken we elkaar em we sluiten af na de laatste les. Voor alle gesprekken biedt Zoom uiteraard biedt zoom altijd uitkomst, maar op kantoor in Rotterdam of Roosendaal kunnen we de sessies ook live plannen.

Ik heb toch nog een vraag

Mocht je vraag er niet bij staan of wil je me gewoon iets vragen: Stuur me een bericht op elke@wijnenlijn.nl. Ik beantwoord je (uiteraard) altijd persoonlijk.

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn