fbpx

Kiezen of delen?

Je geniet van je leven, je omgeving, vrienden en familie. En van alle gezelligheid die er vaker wél dan niet bij hoort. Heerlijk! En dus accepteer je dat je meer kilo’s met je meedraagt dan je eigenlijk wilt. Het is immers kiezen of delen. Of niet?

Wil jij ook afvallen zonder afzien? En over 9 weken je hele kledingkast weer passen. Trots op je proces. En dankbaar voor het besluit dat je hebt genomen. Omdat je bent afgevallen zonder dat er een enorm beroep is gedaan op je wilskracht. Ondanks de verleidingen, die je niet uit de weg bent gegaan. 

Het verschil voor je kledingkast

Het jurkje dat je maar laat hangen omdat het net iets te strak zit. Je nieuwe spijkerbroek op de stapel die ‘misschien ooit weer past’.

Hoe heerlijk zou het zijn als je hele kledingkast weer past. En jij weer trots voor de spiegel staat. Zonder dat je enorm hebt afgezien. Vooral omdat je precies weet wat je moet doen om je hele kledingkast te passen. Voor altijd.

Het verschil zit in slechts 5 stappen. 

Het geheim van afvallen zonder dat het saai wordt

Afzien houdt niemand vol. En omdat volhouden de enige manier is om blijvend af te vallen is het nodig om het proces zo leuk mogelijk te maken. Zodat het een feestje wordt.

Borrels afzeggen omdat je ‘aan de lijn bent’ is verleden tijd.En je hoeft nergens weg te blijven omdat je denkt dat je de verleiding niet kunt weerstaan.
Vanaf de eerste week weet je precies waar je het voor doet. En geniet je van de weg naar je doel. Én een slanke lijn én genieten van je wijn. Eenvoudig, doeltreffend en leuk.

Met de methode van Wijn&Lijn leer je hoe ook jij je feestelijke leven slim combineert met je slanke lijf. Realiseer je droomfiguur zonder concessies te doen aan gezelligheid.

5 cruciale stappen

Om af te vallen zijn er 5 stappen die cruciaal zijn voor je proces. Zodra je deze stappen op orde hebt val je af én blijf je op gewicht. Vooral dat laatste is wat je zo blij maakt. Afvallen door tijdelijk een strikt dieet te volgen levert tijdelijk resultaat, zoals je weet.  Alle stappen op orde krijgen en houden maakt je blijvend slank & op gewicht. 

Feest & Slank

Het lijkt alsof die twee niet samen gaan. Slanke mensen eten niet, drinken water, gaan nooit naar feestjes. Dat vind je saai. En als je naar feestjes gaat dan hou je van lekker eten, drinkt heerlijke wijnen. En ben je dus te zwaar. Ik weet dat je deze gedachten hebt. En ze voor waar aanneemt. Die overtuiging had ik namelijk ook. Het leven is veel te kort om saai te doen. En om slechte wijn te drinken. En eigenlijk heb je ook geen zin om veel moeite te doen om slank(er) te zijn.

Klopt he?

Dat kan ook anders: vol zelfvertrouwen omdat je weet wat je moet doen om resultaat te behalen. Niet meer gokken. Geen onzekerhied of het wel goed genoeg is wat je doet. En die rust in je hoofd kun je wel gebruiken. De beloning: minimaal 1 maat minder binnen 9 weken. En bovenal fit en heerlijk in je vel. Zonder dat het leven ineens saai is geworden. Dat is Wijn&Lijn – Slank in 5 stappen. 

#wijnenlijn

Voor mij is het glas altijd half vol

 

Ik ben Elke Werkers en ik heb in mijn methode Wijn&Lijn alle in-&outs samen gevoegd waarmee je slank wordt zonder dat je alle fun uit je leven moet schrappen! Eindelijk…
Want ook mijn weg ging niet ‘vanzelf’.

Als puber was ik zeker niet dik. Toch hadden voeding en lijnen mijn aandacht. Het hoorde er gewoon bij. Mijn moeder startte in die tijd met het brooddieet, Atkins kwam voorbij en het Sherrydieet ging maar net aan haar voorbij. Hier ontstond mijn interesse in de werking van voeding en het effect op je lijf en hoe je eruitziet. En natuurlijk deed ik mee met iedere hype. 

Elk dieet heb ik uitgeprobeerd. Dat was ook vaak hard nodig. Van 80+ op mijn 20e tot 100+ na mijn zwangerschappen. En jaren achter elkaar deed ik de maand januari op 500 calorieën en zonder wijn. Hoe is het mogelijk? Dat denk ik nu. Want nu ik de methode ken waarmee je (blijvend) afvalt, hoef ik nooit meer te kiezen voor een tijdelijk dieet. Hoe lekker is dat? Want dat gaat verder dan alleen voeding.

Ik deel mijn inzichten graag met jou omdat het zo ontzettend fijn is om je zowel gezellig als aantrekkelijk en gezond te voelen. En omdat je houding van dat halfvolle glas zoveel aantrekkelijker is dan het halflege. Immers… je leeft te kort om saai te doen. En om slechte wijn te drinken 🙂

Cheers!

Elke

Slank zijn zonder dat het afzien wordt?

De meest voorkomende reden dat vrouwen afvallen niet voldhouden is omdat het erop neerkomt dat je alle leuke dingen uit je leven moet schrappen. En dat is ook niet vol te houden. Door de juiste combinatie te kennen én toe te passen hoef je geen borrel meer over te slaan om af te vallen. Je staat zelfverzekerd op iedere gelegenheid omdat je precies weet wat je moet doen om je doel te bereiken. Natuurlijk zorg je ervoor dat je geen honger hebt. Dat is immers ook afzien. En ik garandeer je: afvallen kan zonder afzien!

Wil jij ook:

N

Minimaal 1 kledingmaat minder over 9 weken?

N

Slank zijn zonder lijdensweg naar je resultaat?

N

Precies weten wat je moet doen zodat je zonder twijfel je doel bereikt?

N

De juiste mindset ontwikkelen zodat afzien voor altijd uit je woordenboek verdwijnt?

N

Minimaal 5 kilo eraf en toch genieten van je wijntje?

N

Blijvend op gewicht omdat je de 5 cruciale stappen beheerst

Dan is Wijn&Lijn geknipt voor jou!

#decodegekraakt

De unieke code voor een feestelijk en slank leven

Wijn&Lijn is ontstaan uit veel research en persoonlijke ervaring. Door slim te combineren is de unieke combinatie van 5 stappen ontstaan die je slank maken zonder dat je concessies hoeft te doen aan je feestelijke leven. Ieder mens is anders en heeft andere behoefte. Er is dus niet één levensstijl die voor iedereen werkt. Wel is er voor iederen een levensstijl die werkt. Ik noem het ‘jouw code’. 

In 9 lessen ontwikkelijk jij de solide basis waarmee je slank wordt en blijft. Ook als je wijn drinkt. De lessen van Wijn&Lijn nemen je stap voor stap mee door het ‘wat’,  ‘hoe’ en ‘waarom’ zodat je een compleet programma tot je beschikking hebt, waar je altijd op terug kunt vallen. 

Over 9 weken pas je gegarandeerd weer in je favoriete spijkerbroek. Of koop je een nieuwe in een maat kleiner. Ervaar dat je hele kledingkast weer super staat. Hoe fijn is dat?

Met de methode van Wijn&Lijn kun je niet anders dan afvallen. Je fitte en slanke leven is binnen handbereik. En nu nog makkelijker met de leuke bonussen en extra’s die je erbij krijgt als je nu besluit om mee te doen.

 

Doe je mee?

Jouw leven met Wijn&Lijn

Als je deelneemt aan het programma WIJN&LIJN dan krijg je:

Wijn&Lijn bouwstenen

Wekelijks een bouwsteen van de code tot je na 9 weken de gekraakte code kent.

Toegang tot de Wijn&Lijn Academie

Een prachtige online omgeving waarin je de lessen altijd weer kunt terugvinden en opnieuw bekijken.

Succes-Verzekerd-Werkboek

Een online en prachtig vormgegeven werkboek dat je helpt jouw doelen te bereiken.

Community met gelijkgestemden

De stok achter de deur! In de besloten Facebook-groep deel je zonder gêne je ervaringen, struggles en successen. Zodat je steeds weer die stap vooruit zet tot je jouw droomdoel bereikt. Samen is het leuker en makkelijker. 

Recepten en voorbeelden

Een bibliotheek aan recepten om je dagelijkse inspiratie uit te halen. Allemaal Wijn&Lijn-proof en uiteraard voorzien van de hoeveelheid calorieën per portie.

Inspiratie

Wekelijkse inzichten en nieuwe recepten. 

Directe lijn voor al je vragen (onbeperkt)

Alle vragen die je hebt en waarmee ik je verder naar je doel kan helpen kun je onbeperkt aan me stellen. Ik beantwoord ze altijd & persoonlijk. 

Wijn&Lijn Coachcall

NIEUW: Binnen jouw programma spreek ik je twee keer voor jouw individuele proces zodat je direct weet welke volgende stap je zet om je doel te bereiken. Succes verzekerd. En omdat je deze online zoom-sessies van 45 minuten zelf kunt inplannen past het altijd!

Hoe zien jouw Wijn&Lijn lessen eruit?

Les 1

Jouw begeerlijke doel

Na deze les is jouw bestemming zo enorm concreet, haalbaar en begeerlijk dat het onmogelijk is om er niet voor te gaan.

Je leert hoe je jouw doel zo formuleert dat je het niet meer uit de weg wilt gaan.

Les 2

Kiezen is Verliezen
 

Je leert direct de eerste snelle resultaten te behalen. Zonder daarmee afbreuk te doen aan wat jij belangrijk vindt. 

Je formuleert jouw eigen quick wins voor direct resultaat. En natuurlijk deel ik de mijne met je.

Les 3

Overdaad schaadt

Dat te veel nooit goed is, wist je al. En je hoeft geen diëtiste te zijn om je slanke lijn te bereiken. 

Maar waar zit het dan wel in? Ik neem je mee in de basics: toepasbaar, helder, eenvoudig en effectief. Eye-openers gegarandeerd.

 

Les 4

De code gekraakt

In deze les deel ik de gekraakte code en hoe jij die voor jezelf toepasbaar maakt.

Je leert zelf berekenen hoeveel calorieën er bij jouw doelstelling horen, aan welke knoppen je kunt draaien. En ik deel mijn schema met je ter inspiratie.

Les 5

Grip op je code

Hoe ontwikkel je die sterke mindset? Je krijgt inzicht in de meest krachtige oefeningen om af te vallen.

Je leert ook nog eens ingesleten patronen om te buigen. Op naar jouw nieuwe manier van leven!

Les 6

Pijlers van je leukste leven

Wat is de succesvolle combinatie van je heerlijke leven en je slanke lijn? Waar kies je voor en wat is daar de impact van?

Ik neem je mee in de belangrijkste inzichten van dit moment. 

Les 7

Met of zonder zin

Het kan ook zonder zin. Je leert om te gaan met de consequentie van je keuze. Het glas is immers halfvol.

Krachtige tools met geweldige impact. 

Les 8

Noodzakelijk kwaad of goed

Bewegen is belangrijk. Maar je hoeft zeker geen uren in de sportschool door te brengen als dat niet bij je past. Wat dan wel? En wat heeft invloed op je verbranding?

Ik geef je praktische tips en trucs.

Les 9

Je glas is halfvol

Hoe krijg je al jouw inzichten in een nieuw patroon? En zorg je ervoor dat je jouw nog kersverse paadje steeds weer bewandelt zodat het de logische weg wordt?

Dat het effectief is, weet je inmiddels. In deze les leer ik je hoe je het vasthoudt.

#hetglasishalfvol

Wijn&Lijner worden? 

=

Het beste programma voor een slank en feestelijk leven is natuurlijk onbetaalbaar maar kost je normaal € 497,00

=

Als je nu start dan krijg je maar liefst € 200,00 korting. Je betaalt nu voor het complete programma slechts  € 297,00.

=

Nu inclusief 2 individuele coachcalls én de power van de besloten facebookgroep: Veilig & Vertrouwd

=

Methode van 9 weken waarin jij jouw eigen code kraakt.

=

Onbeperkt toegang tot alle lessen & materialen

=

Prachtig werkboek voor jouw resultaat.

=

Krachtige oefeningen en visualisaties.

=

Extra’s die het nog leuker maken. Houd het Wijn&Lijn Journaal in de gaten …

“Na 9 weken ben ik 5,5 kilo afgevallen. Precies zoals ik het had bedacht. Ik ben er nog niet maar ik voel me echt heel goed. Ik heb veel meer energie, slaap goed. Het heeft me echt geholpen. Voor het eerst! Dit is echt mijn levensstijl”

- Mary, 53 jaar

“Vroeger was ik met vlagen met mijn gewicht bezig. Bij de start van het nieuwe jaar viel ik met een streng dieet 7 kilo af en tegen kerst zaten er weer 9 kilo bij. En toen kwam Elke op mijn pad. Ze leerde me dat als je slim kiest, je best een wijntje kan drinken. Ik ben nu sinds anderhalf jaar min of meer op hetzelfde gewicht. Er zit eens een kilo meer of minder aan, maar nooit meer 9! Ik ben zo blij met Elke, echt een aanrader als je gewoon je wijntje wilt blijven drinken.”

- Betty, 51 jaar

“5 kilo eraf. En ze komen er niet meer aan. Dat is wat ik heb bereikt. Ik sta er echt van te kijken, maar het werkt.”

- Soraya 36 jaar

“Elke legt het allemaal zo duidelijk uit en ik geniet echt van haar humor en energie. Belangrijkste vind ik dat ik met haar tips 11 kilo ben afgevallen. Ik ben nu al ruim een jaar op mijn gewicht. Ze heeft mijn mindset veranderd en dat is me in de afgelopen 15 jaar nog nooit gelukt. Dank je wel voor al je tips!
You changed my life!”

- Cindy, 44 jaar

?

Veelgestelde vragen

Kan ik echt afvallen in 9 weken?

Ja, je kunt zeker afvallen in 9 weken. In de regel vallen vrouwen tussen de 4 en 7 kilo af in deze tijd. Veel belangrijker is dat je leert aan welke knoppen jij kunt draaien zodat je blijvend slank bent en afvalt zover jij wilt.

Hoeveel val ik af in 9 weken?

De meeste vrouwen die meedoen vallen in de eerste 9 weken tussen de 4 en 7 kilo af. Daarna is je proces ook echt in gang gezet en heb je een patroon ontwikkeld dat bij jouw leven past. Dan vallen de meeste vrouwen nog meer af, uiteraard afhankelijk van je doelstelling.

Hoe lang houd ik toegang tot de lessen?

De lessen blijven onbeperkt toegankelijk voor je. Je kunt dus altijd terugzoeken hoe het ook alweer zit met de bouwstenen. De filmpjes en werkboeken blijven ook beschikbaar voor je dus je kunt het gemakkelijk er nog allemaal een keer bij pakken.

Kan ik persoonlijke begeleiding krijgen?

Je kunt direct een afspraak maken voor je online intakegesprek én de coachcalls die bij je programma horen. Doordat je zelf kunt inplannen past het altijd. Ik raad je aan om één gesprek binnen 2 weken in te plannen. Het tweede gesprek kun je 4-6 weken later plannen. Of later naar eigen inzicht. Heb je hier vragen over of wil je een tijdstip dat niet in de agenda staat, stuur me een mail op elke@wijnenlijn.nl.

Hoeveel tijd begin ik ongeveer kwijt aan je lessen?

Per week zijn er één of meerdere filmpjes met uitleg. Deze duren maximaal 10 minuten per filmpje. De visualisaties en opdrachten kun je, net als de filmpjes, beluisteren en uitvoeren wanneer jij dat wilt. Ik kan je aanraden om een vaste dag per week in te plannen voor je werkboek en opdrachten. En een tweede dag waar je ook heel bewust bezig bent met jouw traject. Dit zijn twee momenten per week van ongeveer een half uur per keer.

Ik heb toch nog een vraag

Staat je vraag er niet bij of wil je me iets persoonlijks vragen dan kun je altijd terecht via elke@wijnenlijn.nl Ik beantwoord je vragen altijd persoonlijk. 

Wijn&Lijner worden? 

=

Het beste programma voor een slank en feestelijk leven is natuurlijk onbetaalbaar maar kost je normaal € 497,00

=

Als je nu start dan krijg je maar liefst € 200,00 korting. Je betaalt nu voor het complete programma slechts  € 297,00.

=

Nu inclusief 2 individuele coachcalls én de power van de besloten facebookgroep: Veilig & Vertrouwd

=

Methode van 9 weken waarin jij jouw eigen code kraakt.

=

Onbeperkt toegang tot alle lessen & materialen

=

Prachtig werkboek voor jouw resultaat.

=

Krachtige oefeningen en visualisaties.

=

SCHRIJF JE NU IN EN PROFITEER VAN DE EXTRA KORTING

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn