Zeker 10 kilo zwaarder….

Je geniet van je leven, je omgeving, vrienden en familie. En van alle gezelligheid die er vaker wél dan niet bij hoort. Heerlijk! En dus accepteer je dat je meer kilo’s met je meedraagt dan je eigenlijk wilt. Je bent heus niet de enige met meer gewicht dan 10 jaar geleden. Ook je vriendinnen zijn niet meer zo ‘in shape’ dus wijd je het aan ‘het ouder worden’, al zit het je enorm dwars. Dat je er zelf ook debet aan bent, weet je wel, maar stop je zover mogelijk weg. Met een ‘iedereen heeft dit toch?’ houd je jezelf al jaren op het dwaalspoor.

Het moet wel leuk blijven

Natuurlijk heb je al van alles geprobeerd. Je bent zelfs een betalend lid van de sportschool geworden, hoewel sponsor een betere benaming is. In je poging om een paar kilo kwijt te raken heb je alle mogelijke diëten geprobeerd.  Zonder blijvend resultaat omdat het gewoon niet leuk was. Het leven is veel te kort om zoveel in te binden. Dat heb je er simpelweg niet voor over. En laten we wel wezen.. dat wil je vent ook niet.. ongezellig op een Spa-tje is nou eenmaal niet hoe jullie je leven willen inrichten

Weg met spiegels, weegschalen en fototoestellen

Het valt misschien anderen nog niet op, dat je eerst het licht uitdoet voordat je je uitkleedt, of steevast de andere kant opkijkt als je een spiegel of winkelruit ziet, maar het voelt niet fijn. Je ziet er zwaarder uit dan je zou willen – hoewel je de weegschaal al jaren mijdt, je weet precies hoe het zit. Dat je het altijd leuk vindt om een nieuw setje kleding te kopen valt natuurlijk aan de goede kant van deze medaille, maar steeds een maat groter dan weer niet.

Per toeval op wijn&lijn terecht gekomen en idd ook ik dacht van nee hé weer zo’n afvalprogramma. Maar wat heb ik me hier in vergist. Naar goed gelezen te hebben en mailcontact met Elke dacht ik van yes dit is het. Het 5 weken plan aangevraagd! En inmiddels ook het programma 10 weken gestart.
De motivatie die je krijg van Elke helemaal top.
Ik kan dit iedereen aanraden….
Anja (63 jaar)

Wow, wat een compleet programma. Zoveel informatie en iedere dag weer een stapje verder. Ik ben ontzettend bij de les gehouden en heel erg blij met mijn resultaat. Dank je wel!

Petra, 54 jaar

Wat heerlijk dat alles gewoon in mijn mailbox komt. Geen gedoe met inloggen en heel overzichtelijk. het is goed vol te houden en ik ga lekker richting mijn (uiteindelijke) doel

Joan, 47 jaar

Hele goede opbouw en makkelijk te volgen. Het kost gelukkig niet veel tijd terwijl ik er wel iedere dag op een fijne manier mee bezig ben. Ik merk dat ik er heel enthousiast van word en doe graag de dagelijkse sessies. 

Maartje, 41 jaar

10 kilo kwijt & 10 jaar jonger

Hoe zou het voor je zijn als je niet alleen 10 kilo kwijtraakt, maar je ook 10 jaar jonger voelt. Letterlijk! Dat de onhebbelijkheden, waarvan je nu denkt dat ze bij het ‘ouder worden’ horen, gewoon verdwijnen. Hoe zou het zijn als je geen zorgen meer hebt over je afglijdende gezondheid, maar juist weet dat je de stappen zet die je fitter en slanker maken. Zonder dat je daarbij het gezellige leven moet afbreken.

Dat je niet meer de struisvogel bent, die net doet alsof -ie geen aandeel heeft in het geheel, maar juist gaat ‘shinen’ als een trotse pauw. Trots op je resultaat: Dat je geniet van je leefstijl omdat het je ‘the best of both worlds’ geeft: Fit, Slank, Gezond & Gezellig.

Dat je weer het gevoel hebt dat je ‘in charge’ bent. Dat jij degene bent die bepaalt hoe je leefstijl is. Dat je weet wat je moet doen om slank & fit te worden en tegelijkertijd kunt genieten van je gezellige leven.

Dat je weer met liefde op de foto gaat, zelfs in een bikini, al denk je nu dat dit moment nooit zal komen.

De directe voordelen van je hervonden gewicht kun je uittekenen: zoveel leuke kleding in je kast die weer allemaal past en leuk staat. Shoppen is weer écht leuk en je spiegelbeeld vermijd je niet meer.

Het resultaat als je start met 10×10

10 kilo lichter & 10 jaar jonger: Dit programma is je ‘lifestyle-builder’ waarmee je in 100 dagen een leefstijl ontwikkelt, die je ‘easy’ volhoudt omdat het volledig past bij je gezellige leven. De 5 stappen van de methode zorgen voor resultaat op de weegschaal, heerlijk eten & drinken en plezier in je proces.

Je krijgt iedere dag een email van me met een klein stapje richting je nieuwe leefstijl zodat je deze bijna ongemerkt maakt. ‘Gewoon in je mailbox’ voor automatische focus op je proces. Iedere dag opnieuw. Totdat je – aftellend naar 0 – er ‘ineens bent’ en beseft dat het resultaat er mag zijn. Niet alleen lichter, fysiek jonger en mega trots op jezelf, maar inmiddels een leefstijl waar je niet meer over na hoeft te denken. Zo krachtig is je nieuwe gewoonte in 100 dagen. 

100 dagen dagelijkse inhoud & oefening zorgt voor je nieuwe leefstijl! Gegarandeerd.

#wijnenlijn

Voor mij is het glas altijd half vol

 

Ik ben Elke Werkers en ik heb in mijn methode Wijn&Lijn alle in-&outs samen gevoegd waarmee je slank wordt zonder dat je alle fun uit je leven moet schrappen! Eindelijk…
Want ook mijn weg ging niet ‘vanzelf’.

Als puber was ik zeker niet dik. Toch hadden voeding en lijnen mijn aandacht. Het hoorde er gewoon bij. Mijn moeder startte in die tijd met het brooddieet, Atkins kwam voorbij en het Sherrydieet ging maar net aan haar voorbij. Hier ontstond mijn interesse in de werking van voeding en het effect op je lijf en hoe je eruitziet. En natuurlijk deed ik mee met iedere hype.

Elk dieet heb ik uitgeprobeerd. Dat was ook vaak hard nodig. Van 80+ op mijn 20e tot 100+ na mijn zwangerschappen. En jaren achter elkaar deed ik de maand januari op 500 calorieën en zonder wijn. Hoe is het mogelijk? Dat denk ik nu. Want nu ik de methode ken waarmee je (blijvend) afvalt, hoef ik nooit meer te kiezen voor een tijdelijk dieet. Hoe lekker is dat? Want dat gaat verder dan alleen voeding.

Ik deel mijn inzichten graag met jou omdat het zo ontzettend fijn is om je zowel gezellig als aantrekkelijk en gezond te voelen. En omdat je houding van dat halfvolle glas zoveel aantrekkelijker is dan het halflege. Immers… je leeft te kort om saai te doen. En om slechte wijn te drinken 🙂

Cheers!

Elke

Precies weten wat je moet doen om je resultaat te bereiken

In module 1 start je strak door te verkennen wat voor jou werkt & je dat zo inricht dát het voor je werkt. Na deze module weet je dan ook precies hoe je jouw leefstijl in wilt én kunt inrichten zodat je het eenvoudig volhoudt. Je krijgt het raamwerk voor je resultaat en bent op jouw weg naar 10 jaar jonger & 10 kilo lichter.

Fun in je proces

Nooit saai worden! Het past niet bij je en je wilt het niet. Zonder dat je de fun verliest, verlies je wel de kilo’s en de spreekwoordelijke jaren. In module 2 verdiepen we jouw kennis over voeding en krijg je door grip op je mindset ook controle over je proces. Na deze module weet je wat je ‘moet’ weten over voding om de keuzes te maken die leiden naar blijvend resultaat, zonder dat je af hoeft te zien. en zonder dat je een halve dietiste wordt. Je ontdekt in deze module ook hoe je jouw mindset zo transformeert dat deze met je meewerkt in plaats van neigt te luisteren naar het stemmetje, dat je zo graag op het bekende pad wil houden. 

Nooit meer terugvallen

Geen terugkerende ongewenste ‘habits’ meer, die je saboteren. Je ontwikkelt het vertrouwen, waarmee je niet alleen resultaat behaalt, maar ook behoudt, zonder dat je steeds naar ‘het boekje’ moet grijpen. Na deze module heb je niet alleen je letterlijke doel behaald, maar ook een rotsvast vertrouwen in jouw capaciteit om dit te behouden. Je hebt de mindset van het halvolle glas, waarmee je zonder moeite jezelf in de flow houdt van jouw nieuwe leefstijl. 

In 5 stappen

Ik houd je op koers

We werken 100 dagen intensief aan jouw resultaat: 10 kilo eraf, 10 jaar jonger! Dagelijks krijg je van mij in je e-mail een les met een korte opdracht. Het werkboek is je mooi vorm gegeven leidraad en houdt je scherp op je proces. Je kunt niet anders dan succes boeken. Zonder ingewikkeld inlogproces of lange tijdsbesteding & met volledige informatie en resultaatgerichte opdrachten. 

Lessen – Video’s – Werkboeken – Extra’s

Je krijgt dagelijks een e-mail met informatie en een zeer effectieve opdracht, die je steeds een stap verder brengt naar je doel. Je gaat de commitment aan voor 100 dagen en krijgt de garantie dat je slaagt. Het werkboek is digitaal en je leidraad voor de komende 100 dagen. Liever in print, laat het me weten. 

10×10 – 10 jaar lichter & 10 jaar jonger

Na 100 dagen sta jij weer aan het roer van je leefstijl, ben je die 10 kilo kwijt en is het overbodig te zeggen dat je super trots bent dat je geniet van je wijntje én slank & fit bent.

Het allerfijnste is dat je weet wat je moet doen om de balans in je leven te brengen en houden, zonder dat je het gevoel hebt ‘aan de lijn te zijn’. Je leefstijl is ‘easy vol te houden’ en houd je op gewicht terwijl je blijft genieten van je wijntje, heerlijk eten en alle mooie momenten van het leven.

Wil jij ook:

N

10 kilo kwijt & je 10 jaar jonger voelen?

N

Slank zijn zonder lijdensweg naar je resultaat?

N

Precies weten wat je moet doen zodat je zonder twijfel je doel bereikt?

N

De juiste mindset ontwikkelen zodat afzien voor altijd uit je woordenboek verdwijnt?

N

Blijvend op gewicht omdat je de 5 cruciale stappen beheerst

Dan is 10×10 -Wijn&Lijn geknipt voor jou!

#decodegekraakt

Geweldig, ik kan niet anders zeggen. Ik was echt behoorlijk sceptisch voordat ik begon want natuurlijk wilde ik geloven dat ik mijn wijntje kon blijven drinken, maar het leek me onmogelijk. Ik ben echt heel blij dat ik weer alles pas en me niet meer opgelaten voel als ik in de spiegel kijk. Heerlijk! Dank je wel

Mirjam, 57 jaar

Ik ben zo blij dat ik nu al 7 maanden op gewicht ben en toch gewoon uit eten kan, wijntjes kan drinken en ‘gewoon’ doen. Het is geen enkele moeite meer om ’te doen wat ik moet doen’ zoals Elke zo treffend kan zeggen.

Jools, 44 jaar

Heel eerlijk dacht ik dat ik niet meer kon afvallen. Eigenlijk was gezond eten mijn streven en me eindelijk weer eens lekker in mijn vel voelen zitten. Dat was al zo lang geleden. Tot mijn verbazing viel ik meer dan een maat af, zonder dat ik het doorhad, want ik voelde me eigenlijk na 5 dagen al geweldig. Zo fijn!

Phillys, 53 jaar

De unieke code voor een feestelijk en slank leven

Wijn&Lijn is ontstaan uit veel research en persoonlijke ervaring. Door slim te combineren is de unieke combinatie van 5 stappen ontstaan die je slank maken zonder dat je concessies hoeft te doen aan je feestelijke leven. Ieder mens is anders en heeft andere behoefte. Er is dus niet één levensstijl die voor iedereen werkt. Wel is er voor iederen een levensstijl die werkt. Ik noem het ‘jouw code’. 

In 100 dagen ontwikkel jij de solide basis waarmee je slank wordt en blijft. Ook als je wijn drinkt. Ik neem je persoonlijk stap voor stap mee door het ‘wat’,  ‘hoe’ en ‘waarom’ van je solide en ‘easy’ vol te houden leefstijl. 

Over 100 dagen pas je gegarandeerd weer in je favoriete spijkerbroek. Of koop je een nieuwe in een maat kleiner. Ervaar dat je hele kledingkast weer super staat. Hoe fijn is dat?

Met de methode van Wijn&Lijn kun je niet anders dan afvallen. 10 kilo lichter & 10 jaar jonger! Je fitte en slanke leven is binnen handbereik. En nu nog makkelijker met de leuke bonussen en extra’s die je erbij krijgt als je nu besluit om mee te doen.

 

Doe je mee?

Jouw leven met Wijn&Lijn – 10 kilo lichter & 10 jaar jonger

Als je deelneemt aan het programma dan krijg je:

Dagelijkse begeleiding (100 dagen)

100 dagen lang iedere dag een e-mail met een korte les en opdracht in je werkboek & je kans om af te stemmen of je op de goede weg zit. 

Wijn&Lijn bouwstenen

De dagelijkse e-mails bevatten alle informatie & bouwstenen, die je nodig hebt om je leefstijl vorm te geven, te verdiepen en het vertrouwen te ontwikkelen om je resultaat ook daadwerkelijk vast te houden. 

Succes-Verzekerd-Werkboek

Een prachtig vormgegeven werkboek dat je helpt jouw doelen te bereiken.

Directe lijn voor al je vragen

Alle vragen die je hebt en waarmee ik je verder naar je doel kan helpen kun je aan me stellen zolang het programma loopt. Houd het lijntje kort voor je beste resultaat, daar ben ik voor!

Community met gelijkgestemden

De stok achter de deur! In de besloten Facebook-groep deel je zonder gêne je ervaringen, struggles en successen. Zodat je steeds weer die stap vooruit zet tot je jouw droomdoel bereikt. Samen is het leuker en makkelijker.

Recepten & inspiratie

Een bibliotheek aan recepten om je dagelijkse inspiratie uit te halen. Allemaal Wijn&Lijn-proof: ruimte maken of laten voor je glas wijn.

#hetglasishalfvol

Investering in 10 kilo lichter
& 10 jaar jonger

=

Voor je complete traject ’10 kilo lichter & 10 jaar jonger’ is de investering nu (tijdelijk als introductie) slechts € 121,00 ( € 100,00 excl. BTW). Na de introductietijd gaat de prijs naar € 300,00 ofwel € 100,00 per maand. 

=

Inclusief 100 dagen begeleiding, (video-) lessen en een prachtig vormgegeven werkboek

=

Je complete programma is van jou en kun je altijd terugkijken

=

Prachtig werkboek voor jouw resultaat.

=

Krachtige oefeningen en visualisaties.

=

Digitaal kookboek met 101 recepten die allemaal ruimte maken of laten voor je glas wijn gratis!

“Na 100 dagen was ik ruim 11  kilo afgevallen. Precies zoals ik het had gehoopt maar beter dan ik had gedacht. Ik ben nog niet toe aan stabilisatie maar het gaat me zo goed af, ik voel me echt heel goed. Ik heb veel meer energie, slaap goed. Het heeft me echt geholpen. Voor het eerst! Dit is echt mijn levensstijl”

- Mary, 53 jaar

“Vroeger was ik met vlagen met mijn gewicht bezig. Bij de start van het nieuwe jaar viel ik met een streng dieet 7 kilo af en tegen kerst zaten er weer 9 kilo bij. En toen kwam Elke op mijn pad. Ze leerde me de methode die ik echt geweldig vind. Ik bereikte mijn streefgewicht mega snel, maar nu ben ik anderhalf jaar later nog steeds min of meer op hetzelfde gewicht. Er zit eens een kilo meer of minder aan, maar nooit meer 9! Ik ben zo blij met Elke, echt een aanrader als je gewoon je wijntje wilt blijven drinken.”

- Betty, 51 jaar

“8 kilo eraf. En ze komen er niet meer aan. Dat is wat ik heb bereikt. Ik sta er echt van te kijken, maar het werkt.”

- Soraya 36 jaar

“Je lijkt sprekend op je jongere zus’ Een absoluut compliment van de vriend in kwestie, die mij 10 kilo geleden voor het laatst zag, maar toch kwam het ‘binnen. Het betekende namelijk ook dat ik er al die jaren zoveel ouder uitzag.. dat had ik toen toch niet in de gaten. Ik ben zo blij dat ik dit programma heb gevolgd en het nooit meer zover laat komen, dat weet ik gewoon!  “

- Juliette, 50 jaar

“Elke legt het allemaal zo duidelijk uit en ik geniet echt van haar humor en energie. Belangrijkste vind ik dat ik met haar tips 11 kilo ben afgevallen. Ik ben nu al ruim een jaar op mijn gewicht. Ze heeft mijn mindset veranderd en dat is me in de afgelopen 15 jaar nog nooit gelukt. Dank je wel voor al je tips!
You changed my life!”

- Cindy, 44 jaar

?

Veelgestelde vragen

Kan ik echt afvallen als ik wijn blijf drinken?

Je zult me niet horen zeggen dat wijn drinken de reden is waarom je afvalt. Wel is het de reden dat je het volhoudt. Als je van wijn houdt dan. Want daar ligt een veel belangrijkere factor – en degene die veel over wordt geslagen – het is belangrijker dat je het volhoudt dan dat je het ‘volgens het spreekwoordelijke boekje’ doet. Zet daarom op nummer 1 wat je niet wilt opgeven. Je glas wijn bijvoorbeeld, zodat je een leefstijl hebt die je ‘for ever’ kunt en wilt handhaven. Dat zet de zoden aan de dijk.

Hoeveel val ik af in 100 dagen?

De meeste vrouwen die meedoen vallen in de eerste 100 zeker 10 kilo af (als het passend is uiteraard). Daarna is je proces ook echt in gang gezet en heb je een patroon ontwikkeld dat bij jouw leven past. Afhankelijk van je doelstelling en je uitgangspunt kun je dan nog verder afvallen tot je op het gewenste gewicht bent. Je kunt rekenen op ongeveer een halve tot 1 kilo per week.

Wat mag je eten tijdens Wijn&Lijn?

Je mag alles eten wat je wilt. Zoals ik al eerder zei: volhouden van je leefstijl is vele malen belangrijker dan alles volgens het spreekwoordelijke boekje doen. Ik help je stap voor stap naar jouw leefstijl, waarbij je blijft genieten van wat jij lekker vindt, én afvalt tot het gewicht dat je past. De gerechten die ik maak zijn zo opgesteld, dat de basis is: ‘save the carbs for wine’ en letterlijk ruimte maakt of laat voor je glas wijn. Je vult eenvoudig aan voor tafelgenoten of als je zelf wilt. 

Moet ik sporten?

Sporten is geen must. Wel ben ik fan van beweging omdat het ook enorm handig is als ‘afleiding’ in plaats van eten (om het eten). De reden waarom je afvalt is een combinatie van de juiste dingen eten in de juiste hoeveelheid, waarbij je ruimte maakt of houdt voor je glas wijn. Sporten is voor de één een zware workout en voor de ander een loopje naar de winkel. Alles is goed.

Ik heb weinig tijd, lukt het dan ook?

Afvallen is in basis geen tijdrovende bezigheid. Koken moet je toch en de Wijn&Lijn recepten zijn – met uitzondering van de slowcooker-recepten – allemaal in korte tijd te bereiden. Ik raad je wel aan om de korte dagelijkse mails ook direct te lezen en je opdrachten uit te voeren. Zo blijf je in de flow, waarmee je ‘vanzelf’ je streefgewicht behaalt. 

Ik ga nog op vakantie, kan ik dan toch meedoen?

Ja, er zit zelfs een module in over omgaan met je leefstijl tijdens de vakantie. De dagelijkse mails kun je uiteraard ook later weer oppakken. Ze zijn eenvoudig genummerd, zodat het complete programma inzichtelijk is voor je en je makkelijk kunt terugkijken, ook na je vakantie. 

Wat kan ik doen als ik vragen heb?

Je kunt gedurende het hele traject je vragen stellen op 3 manieren:
1. In de besloten facebookgroep waar je automatisch lid van kunt worden als je deelneemt. Hierin zitten alle andere Wijn&Lijn vrouwen en die hebben ongetwijfeld soortelijke vragen, dus zo help je elkaar ook verder.
2. Als reply op de dagelijkse e-mail die je ontvangt met je (video-)les van die dag.
3. Persoonlijk per aparte e-mail: elke@wijnenlijn.nl als je snel antwoord wilt of de vraag niet wilt delen

Ik heb toch nog een vraag

Mocht je vraag er niet bij staan of wil je me gewoon iets vragen: Stuur me een bericht op elke@wijnenlijn.nl. Ik beantwoord je (uiteraard) altijd persoonlijk.

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn