VANDAAG krijg je € 5,00 korting op je kookboek ‘Afvallen&Borrelen’, het online programma Afvallen&Borrelen óf de combinatie van het programma met het fysieke kookboek erbij. 

Gebruik de code: DCM23 bij je bestelling

 

 

Binnen 4 weken slank en fit met het kookboek Afvallen en Borrelen

Wil je blijven genieten van je wijntje en je gezellige momenten en ook de kleding in je kast weer allemaal passen? Dan is het kookboek afvallen en borrelen echt iets voor jou. Binnen 4 weken slank en fit, allemaal makkelijke recepten voor het hele gezin én ruimte voor je glas wijn.
Combineer je gezellige leven met een leefstijl die je slank, fit en gezond maakt. Zonder dat je af hoeft te zien onderweg en vooral zonder dat je alle fun uit je leven moet schappen.

Waarom is afvallen en een gezonde leefstijl ontwikkelen zo moeilijk?

Het is vast niet de eerste keer dat je denkt dat je kleding wat te strak zit of de weegschaal teveel aangeeft naar je zin. Het is ook vast niet de eerste keer dat je een periode in je leven inlast, waarbij je focust op gezondheid, afvallen en minder eten. Je hebt ook voldoende ervaring met diëten en lijnen om te weten wat je zou kunnen doen om een paar kilo af te vallen.

Waarom moet je dan steeds opnieuw beginnen?

Het is niet dat er één standaard antwoord is op deze vraag, maar wat in ieder geval voor iedereen geldt is dat volhouden lastiger is dan gedacht. Hier is maar één reden voor: Zodra het voelt als lijnen, diëten of afzien houd je het niet vol. De ‘truc’ is dan ook om een leefstijl te creëren die bij je past, waar voldoende ruimte is voor wat jij lekker en belangrijk vindt en niet alles perfect hoeft te zijn om resultaat te behalen.

Precies die ingrediënten zijn de basis in het kookboek Afvallen en Borrelen, omdat je daarmee een fitte, slanke en gezellige leefstijl ontwikkelt, die je ‘easy’ volhoudt.

Slank en Fit binnen 4 weken

Met ‘Afvallen & Borrelen’ heb jij het complete programma in huis waarmee je in 4 weken slank en fit bent, je immuunsysteem een boost hebt gegeven en mega veel inspiratie hebt voor heerlijke makkelijke recepten. Je ‘oude’ spijkerbroek past weer zonder dat je alle fun uit je leven moet schrappen. Je houdt afvallen vol omdat je hiermee de structuur en de inhoud hebt om van afvallen een feestje te maken.

Afvallen, lekker eten en wijn drinken

Wil jij ook:
– Afvallen door lekker te eten en ruimte te hebben om een glas wijn te drinken
– 4 weken inspiratie zodat je weer in je oude spijkerbroek past, zonder dat het moeite kost
– De supersterke mindset ontwikkelen die ervoor zorgt dat je doelen bereikt worden: het glas is halfvol
Dan is het kookboek Afvallen & Borrelen echt een cadeau voor jou! Je ontdekt hierin hoe je genieten van het leven combineert met lekker in je vel zitten. Hét kookboek voor vrouwen die slank & fit willen zijn, worden en blijven zonder hun wijntje te hoeven laten staan.
Dit receptenboek geeft je ook direct inzicht in de meest belangrijke stappen wanneer je af wilt vallen op een gezonde en vooral gezellige manier.

– 101 recepten, die ruimte maken voor je glas wijn
– Snel, eenvoudig en voor het hele gezin
– Geen strikt schema, wel gegarandeerd resultaat

Bestel nu het kookboek Afvallen en Borrelen en start extra voordelig

 

In 4 weken fit en slank met het kookboek afvallen en borrelen

Gezond & Gezellig afvallen nu met extra DECEMBERKORTING. Gebruik DCM23 bij je bestelling en ontvang nog eens € 5,00 extra korting.

 

Voor mij is het glas altijd halfvol

Ik ben Elke Werkers, oprichter van Wijn&Lijn en schrijfster van het kookboek Afvallen en Borrelen. Omdat ik door ‘schade en schande’ wijs ben geworden in ‘dieetlandschap’ heb ik voor ogen het jou makkelijker en vooral leuker te maken. Het is niet nodig om af te zien. Het is niet nodig om je sociale leven op een laag pitje te zetten als je wilt afvallen of er een gezondere leefstijl op na wilt houden. Wil je meer over mij lezen kijk dan op deze pagina.

Maak ruimte voor je glas wijn

Het leven is te kort om saai te zijn (en om slechte wijn te drinken) dus borrels, feestjes en etentjes overslaan omdat het ten koste gaat van je slanke lijn, dat past je niet. Toch wil je ook slank, fit én gezond zijn. Het recept voor je slanke lijn is identiek aan dat voor een fit en gezond lijf. Letterlijk! Nu alleen nog ruimte voor je glas wijn. Daarom heb ik het kookboek Afvallen en Borrelen voor je gemaakt. De 101 recepten zijn allemaal easy te maken en je krijgt de complete methode waarmee jij binnen 4 weken slank en fit bent terwijl je geniet van je feestelijke leven.

Je favoriete restaurant is je keukentafel

Koken verbindt! Combineer de meest makkelijke én heerlijke recepten uit het ‘Afvallen & Borrelen’ op zo’n manier dat je ook aan je ‘curves’ werkt. Iedereen kan het maken. Dus jij ook. Verras je gezinsleden met nieuwe, gezonde recepten die je immuunsysteem een boost geven. 4 weken (en een bonusweek) inspiratie in de keuken én een fit & slank lijf. En ook nog zo gezellig mogelijk. Lees verder….

Het is altijd ergens borreltijd…

Slank, Fit. Gezond. Graag natuurlijk. Maar hoe hou je het dan toch leuk? Als je wekenlang moet afzien en alle sociale events moet afzeggen dan is jouw afvalpoging geen lang leven beschoren. Je houdt het simpelweg niet vol. Alleen als het leuk is hou je het vol. Alleen als het bij je past hou je het vol. Maak van afvallen een feestje, plan je borreltijd in en maak letterlijk ruimte voor je glas wijn met het kookboek Afvallen & Borrelen.

#kookjeslank

De geweldige combinatie van eenvoudige gerechten

In het kookboek Afvallen en Borrelen heb ik mijn favorieten gebundeld. Door mijn jarenlange zoektocht naar de methode die zowel gezondheid als plezier op een (gedeelde) eerste plek zet, heb ik enorm veel research gedaan, gerechten uitgeprobeerd en getest. Het resultaat is het kookboek Afvallen en Borrelen met een enorme keuzevrijheid. Smaken verschillen immers. Toch kan ik je aanraden om alles minimaal één keer te proberen. Ik weet zeker dat er een aantal gerechten is, dat je wekelijks op tafel zult zetten.

Flexibiliteit zorgt dat je het volhoudt

Het is geen dieet, het is een methode waarmee je jouw immuunsysteem een boost geeft én tegelijkertijd aan je curves werkt. De recepten zijn koolhydraatarm in basis. Zelf vul je eenvoudig aan, bijvoorbeeld voor de rest van je gezin, naar keuze met:
– Pasta
– Rijst
– Aardappelen
– Wijn
– Nagerecht
– Et cetera
In 4 weken pas jij weer in je ‘oude’ spijkerbroek of je favoriete jurkje terwijl je ondertussen een gezonde leefstijl ontwikkelt. Dit bereik je zonder na te denken over de vraag ‘wat eten we vanavond’, je hoeft alleen maar te kiezen uit de opties.

Bestel nu het kookboek Afvallen en Borrelen en start extra voordelig

 

In 4 weken fit en slank met het kookboek afvallen en borrelen

Gezond en gezellig afvallen met DECEMBERKORTING van € 5,00 bovenop de geldende aanbiedingsprijs. Gebruik de code DCM23 bij je bestelling

Het Kookboek Afvallen & Borrelen

 

Het kookboek voor jouw gezonde, fitte en slanke leefstijl is nu voor jou extra voordelig beschikbaar. Je vindt hierin:

101 recepten

verrassende gerechten die je slank & fit maken

Compleet programma

Zodat je precies weet wat je moet doen (en laten)

Weekoverzicht

Elke week een nieuw overzicht met recepten om uit te kiezen

In 4 weken fit en slank met het kookboek afvallen en borrelen

Ruimte voor wijn

Afvallen is al moeilijk genoeg, dus zorg ervoor dat het zo leuk mogelijk ervoor dat het zo leuk mogelijk is. In het kookboek Afvallen en Borrelen vind je de methode waarmee je letterlijk ruimte maakt voor je glas wijn, de borrels van de week en gezellige etentjes met vrienden. Zo behoud je de fun in je leven en bereik je eenvoudig je gewenste gewicht en vitaliteit.

Bestel nu het kookboek Afvallen en Borrelen en start extra voordelig

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn