fbpx

KOOKBOEK Afvallen&Borrelen

LOS VERKRIJGBAAR

Met 80 recepten die letterlijk ruimte maken voor je glas wijn. De complete methode waarmee je in 4 weken (je eerste) 5 kilo kwijt bent terwijl je geniet van heerlijke (en makkelijke) gerechten & je glas wijn.

 

Nu voor slechts

€ 12,99

Exclusief verzendkosten

Ben jij bewust met je voeding bezig omdat je weet dat het wezenlijk is om gezond en fit te zijn?
En omdat het je heerlijk lijkt om die oude spijkerbroek eindelijk weer te passen, je aantrekkelijk te voelen en echt slank te zijn?

Maar is de praktijk dat je

N

Geen inspiratie hebt om gezond te koken en dus maar weer gaat snaaien

N

Je afvallen nu niet zo belangrijk vindt omdat je voorlopig toch niet op vakantie gaat (dus laat die bikini-body dan maar zitten)

N

De verleiding veel te groot is met al je gezellige borrels

Ga dan ‘aan de slag’ met mijn kookboek (ook beschikbaar als e-book) zodat je in 4 weken slank & fit bent zonder dat je alle fun uit je leven schrapt

#hetglasishalfvol

Afvallen & Borrelen 
Kookboek

80 easy & heerlijke recepten die ruimte maken voor je glas wijn. In 4 weken raak je moeilteloos (je eerste) 5 kilo kwijt zonder dat je alle fun uit je leven hoeft te schrappen.

Bestel het kookboek & ontvang het thuis in de brievenbus. Of kies voor de online versie.

Afvallen & Borrelen

Het leven is te kort om saai te zijn (en om slechte wijn te drinken) dus borrels, feestjes en etentjes overslaan omdat het ten koste gaat van je slanke lijn, dat past je niet. Toch wil je ook slank, fit én gezond zijn. Zeker in deze tijd. Het recept voor je slanke lijn is identiek aan dat voor een fit en gezond lijf. Letterlijk! Nu alleen nog ruimte voor je glas wijn. En daarom heb ik dit kookboek  gemaakt voor jou. Met ruim 80 recepten die allemaal easy te maken zijn en waarmee je ruimte maakt voor je glas wijn. Op deze manier ben jij binnen 4 weken slank & fit én geniet je van je feestelijke leven. 

Je favoriete restaurant is je keukentafel

Koken verbindt! Combineer de meest makkelijke én heerlijke recepten om zo’n manier dat je ook aan je ‘curves’ werkt. Iedereen kan het maken. Dus jij ook. Verras je gezinsleden met nieuwe, gezonde recepten die je immuunsysteem een boost geven. 4 weken inspiratie in de keuken én een fit & slank lijf. En ook nog zo gezellig mogelijk. Lees verder…. 

Het is altijd ergens borreltijd…

Slank, Fit. Gezond. Graag natuurlijk. Maar hoe hou je het dan toch leuk? Als je wekenlang moet afzien en alle sociale events moet afzeggen dan is jouw afvalpoging geen lang leven beschoren. Je houdt het simpelweg niet vol. Alleen als het leuk is hou je het vol. Alleen als het bij je past hou je het vol. Maak van afvallen een feestje, plan je borreltijd in en maak letterijk ruimte voor je glas wijn. Afvallen & Borrelen dus.

#kookjeslank

Afvallen & Borrelen 
Kookboek

80 easy & heerlijke recepten die ruimte maken voor je glas wijn. In 4 weken raak je moeilteloos (je eerste) 5 kilo kwijt zonder dat je alle fun uit je leven hoeft te schrappen.

Bestel het kookboek & ontvang het thuis in de brievenbus. Of kies voor de online versie.

Voor mij is het glas altijd half vol

 

Ik ben Elke Werkers en ik heb de code gekraakt! Eindelijk…

Ik neem je mee naar de jaren 80. Ik was een blije puber en ik was zeker niet dik. Toch hadden voeding en lijnen mijn aandacht. Het hoorde er gewoon bij. Mijn moeder startte in die tijd met het brooddieet, Atkins kwam voorbij en natuurlijk probeerde ze ook het Sherrydieet. Daarmee ontstond mijn interesse in de werking van voeding en het effect op je lijf en hoe je eruitziet.

Elk dieet heb ik uitgeprobeerd. En jaren achter elkaar deed ik de maand januari op 500 calorieën en zonder wijn. Hoe is het mogelijk? Dat denk ik nu. Want nu ik de code heb gekraakt hoef ik nooit meer te kiezen voor een tijdelijk dieet. Hoe lekker is dat? Want dat gaat verder dan alleen voeding.

Ik deel mijn inzichten graag met jou omdat het zo ontzettend fijn is om je zowel gezellig als mooi en gezond te voelen. En omdat je houding van dat halfvolle glas zoveel aantrekkelijker is dan het halflege. Immers… je leeft te kort om saai te doen. En om slechte wijn te drinken 🙂

Cheers!

Elke

Fit & Slank

In 4 weken ben jij fit, heb je een enorme boost aan je immuunsysteem gegeven en heb je mega veel inspiratie voor recepten die je ook nog eens slank maken. Weer in je ‘oude’ spijkerbroek passen, zonder dat je alle fun uit je leven moet schrappen. Zo houd je afvallen leuk. En haalbaar. Want zo houd je afvallen vol.

Wil jij ook:

N

Afvallen door lekker te eten en ruimte hebben om een glas wijn te drinken

N

4 weken inspiratie zodat je weer in je oude spijkerbroek past, zonder dat het je moeite kost

N

De supersterke mindset ontwikkelen: het glas is halfvol

Dan is dit e-book echt een kado voor jou!

#hetglasishalfvol

De heerlijke combinatie

In het kookboek heb ik mijn favorieten gebundeld. Voor het programma van Wijn&Lijn heb ik veel research gedaan en enorm veel gerechten uitgeprobeerd en getest. Het resultaat is een kookboek met 4 weken vol recepten & ruime keuze-vrijheid. Smaken verschillen immers. Toch kan ik je aanraden om alles een keer te proberen. En ik weet zeker dat er een aantal gerechten is dat je wekelijks op tafel zult zetten. 

De flexibiliteit in het kookboek is waarom je dit vol houdt. Het is geen dieet, het is een methode om je immuunsysteem een boost te geven terwijl je tegelijkertijd aan je curves werkt. De basisrecepten zijn koolhydraatarm en vul je zelf (of voor de rest van je gezin) aan naar keuze met rijst, pasta, aardappelen of … wijn. 

In 4 weken pas je weer in je ‘oude’ spijkerbroek of je favoriete jurkje. En ondertussen blijf je zo gezond mogelijk! Terwijl je bijna niet na hoeft te denken over ‘wat eten we vanavond’. Allen maar kiezen uit de opties.  

 

 

 

Afvallen & Borrelen 
Kookboek

80 easy & heerlijke recepten die ruimte maken voor je glas wijn. In 4 weken raak je moeilteloos (je eerste) 5 kilo kwijt zonder dat je alle fun uit je leven hoeft te schrappen.

Bestel het kookboek & ontvang het thuis in de brievenbus. Of kies voor de online versie.

Het kookboek

In het kookboek Afvallen & Borrelen vind je:

80 recepten

verrassende gerechten die je slank & fit maken

Complete uitleg van de methode

Zodat je precies weet wat je moet doen (en laten)

Weekoverzicht

Elke week een nieuw overzicht met recepten om uit te kiezen

Ruimte voor wijn

Afvallen is al moeilijk genoeg. Zorg ervoor dat het zo leuk mogelijk is. Dus maak ruimte voor je glas wijn. In het kookboek vind je de methode om letterlijk ruimte te maken voor je glas wijn, de borrels van de week en de gezellige etentjes met vrienden. Zo behoud je de fun in je leven en val je toch af.

#altijdwattevieren

Afvallen & Borrelen 
Kookboek

80 easy & heerlijke recepten die ruimte maken voor je glas wijn. In 4 weken raak je moeilteloos (je eerste) 5 kilo kwijt zonder dat je alle fun uit je leven hoeft te schrappen.

Bestel het kookboek & ontvang het thuis in de brievenbus. Of kies voor de online versie.

Afvallen & Borrelen

=

Het kookboek in je brievenbus voor  € 12,99 (incl. btw)

=

Direct toegang tot de methode en alle 80 recepten

=

Mindsetoefeningen voor jouw ‘halfvolle glas’

=

Volop inspiratie voor je feestelijke en slanke leven

Dit zeggen anderen over het kookboek….

Ik had al zo vaak geprobeerd om mijn eetpatroon aan te passen maar dat strandde iedere keer weer op ‘dubbel koken’. Met Afvallen&Broorelen heb ik geleerd hoe ik eenvoudig aanvullingen maak voor de rest van mijn gezin. En ze vinden het nog lekker ook. Iedereen blij. Zo houd ik afvallen inderdaad wel vol. 

Marianne, 51 jaar

Heerlijke gerechten en vooral heel flexibel. Ik varieer door de dagen en weken, gewoon waar ik zin in heb. En ik val af. De opbouw van de gerechten is zo makkelijk en het lukt me nu om zonder veel nadenken mijn eetpatroon te volgen. Heel fijn! 

Minke, 33 jaar

De titel zegt genoeg. Én borrelen én afvallen. Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat het echt zou lukken. Maar het is toch zo. Ik neem ieder weekend wijn en door de week houd ik me goed aan de verschillende gerechten. Echt lekker dat het zo kan. 

Cindy, 42 jaar

?

Veelgestelde vragen

Kan ik echt afvallen met deze recepten?

Ja, absoluut. De recepten zijn in basis gericht op een gezond eetpatroon waarbij je jouw immuunsysteem een boost geeft. Dat maakt je slank & fit. Je leert anders eten, zonder dat je honger hebt. En als je wilt aanvullen dan is daar alle ruimte voor. Net zoals voor je glas wijn.

Hoeveel val ik af in 4 weken?

Afhankelijk van je uitgangssituatie val je 3 tot 6 kilo af. De eerste kilo’s gaan meestal het snelst. Daarna is het belangrijk dat je het patroon en de systematiek van de recepten kent en verder afvalt op dezelfde moeiteloze manier. Hoeveel je wilt afvallen bepaal je uiteraard zelf en zo stel je ook de gerechten samen. 

Hoe krijg ik toegang tot het kookboek?

Na betaling gaat je kookboek mee met PostNL en wordt zo snel mogelijk bij je bezorgd. 

Hoe moeilijk zijn de recepten?

De meeste recepten zijn heel eenvoudig en 99% van de ingrediënten is gewoon in de supermarkt te krijgen. Over het algemeen ben je binnen 20 minuten klaar met je recept. Behalve de recepten waar je de slowcooker voor gebruikt. 

Heb ik nog speciale apparatuur nodig?

De meeste recepten zijn gemaakt voor de ‘normale’ keuken en daarmee schat ik in dat je de benodigde apparatuur in huis hebt. Aleen gebruik ik voor een aantal stoofgerechten een slowcooker. Dat vind ik heel makkelijk maar je bereikt nagenoeg hetzelfde effect wanneer je het gerecht in een (gietijzeren) pan op het fornuis maakt. Mocht je nog een verlanglijstje mogen maken dan kan ik je een slowcooker wel aanraden. 

Ik heb toch nog een vraag

Dat kan altijd! Neem voor alle aanvullende vragen contact met me op. Je kunt me een e-mail sturen: elke@wijnenlijn.nl en uiteraard krijg je snel antwoord van me.

Afvallen & Borrelen 
Kookboek

80 easy & heerlijke recepten die ruimte maken voor je glas wijn. In 4 weken raak je moeilteloos (je eerste) 5 kilo kwijt zonder dat je alle fun uit je leven hoeft te schrappen.

Bestel het kookboek & ontvang het thuis in de brievenbus. Of kies voor de online versie.

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn