Kookboek | 21

21 volwaardige & heerlijke recepten voor lunch of diner

Ieder gerecht levert de bouwstoffen die je nodig hebt voor een fit & slank lichaam én maakt ruimte voor je glas wijn. Houd je gezonde leefstijl eenvoudig vol door makkelijke en geweldige recepten.

AANBIEDING
Betaal nu geen € 15,99 maar slechts € 4,99

Kookboek | 21

21 volwaardige recepten voor lunch en diner

Ben jij bewust met je voeding bezig omdat je weet dat het wezenlijk is om gezond en fit te zijn?
En omdat het je heerlijk lijkt om die oude spijkerbroek eindelijk weer te passen, je aantrekkelijk te voelen en echt slank te zijn?

Maar is de praktijk dat je

N

Geen inspiratie hebt om gezond te koken en dus maar weer gaat snaaien

N

Je afvallen nu niet zo belangrijk vindt omdat je voorlopig toch niet op vakantie gaat (dus laat die bikini-body dan maar zitten)

N

De verleiding veel te groot is met al je gezellige borrels

Vraag dan mijn kook-e-book 21 aan zodat je met 21 volwaardige recepten voor lunch en diner makkelijk weer slank & fit bent zonder dat je alle fun uit je leven schrapt

#hetglasishalfvol

Kookboek | 21
Fantastische recepten voor een slank & fit leven én ruimte voor je glas wijn

nu geen  € 15,99 maar slechts € 4,99

KOOKBOEK | 21

21 geweldige volwaardige recepten voor lunch of diner, die ruimte maken voor je glas wijn

21 gerechten voor lunch of diner

Het leven is te kort om saai te zijn (en om slechte wijn te drinken) dus borrels, feestjes en etentjes overslaan omdat het ten koste gaat van je slanke lijn, dat past je niet. Toch wil je ook slank, fit én gezond zijn. Het recept voor je slanke lijn is identiek aan dat voor een fit en gezond lijf. Letterlijk! En met ruimte voor je glas wijn houdt je jouw leefstijl makkelijk(er) vol. Precies waar het om gaat. Zo bereik je jouw slanke & fitte lichaam met heerlijk eten & drinken.  

Je favoriete restaurant is je keukentafel

Koken verbindt! Combineer de meest makkelijke én heerlijke recepten om zo’n manier dat je ook aan je ‘curves’ werkt. Iedereen kan het maken. Dus jij ook. Verras je gezinsleden met nieuwe, gezonde recepten die je immuunsysteem een boost geven. 21 x inspiratie in de keuken én een fit & slank lichaam ligt binnen handbereik. 

Het is altijd ergens borreltijd…

Slank, Fit. Gezond. Graag natuurlijk. Maar hoe hou je het dan toch leuk? Als je wekenlang moet afzien en alle sociale events moet afzeggen dan is jouw afvalpoging geen lang leven beschoren. Je houdt het simpelweg niet vol. Alleen als het leuk is hou je het vol. Alleen als het bij je past hou je het vol. Maak van afvallen een feestje, plan je borreltijd in en maak letterijk ruimte voor je glas wijn met 21 makkelijke en heerlijke recepten. Kookboek 21 voor nieuwe favoriete recepten. 

#kookjeslank

Ik ben Elke Werkers, oprichter van Wijn&Lijn en fervent voorlever van mijn leefstijl 🙂

Bij mij ging het zeker ook niet vanzelf. Na ‘de eerste helft’ vooral op zoek te zijn geweest naar de methode die echt werkt, deel ik die nu graag met jou. Gezond ouder worden is voor iedereen weggelegd. Ik laat je graag zien hoe… tot snel & liefs, Elke

Wil je meer over me weten kijk dan op de pagina ‘Over mij’. 

Fit & Slank met Kookboek | 21

Met 21 favoriete recepten is het een heel stuk makkelijker en lekkerder om je leefstijl vol te houden en zo je slanke en fitte lichaam te bereiken. Weer in je ‘oude’ spijkerbroek passen, zonder dat je alle fun uit je leven moet schrappen is binnen handbereik. Houd afvallen leuk en haalbaar met Kookboek | 21. 

Kookboek | 21
Fantastische recepten voor een slank & fit leven én ruimte voor je glas wijn

nu geen  € 15,99 maar slechts € 4,99

Wil jij ook:

N

Afvallen door lekker te eten en ruimte hebben om een glas wijn te drinken

N

21 favoriete heerlijke recepten zodat je weer in je oude spijkerbroek past, zonder dat het je moeite kost

N

Nieuwe inspiratie voor lunch en diner zodat je steeds lekker eet

Dan is dit e-book echt een kado voor jou!

#hetglasishalfvol

Ik had al zo vaak geprobeerd om mijn eetpatroon aan te passen maar dat strandde iedere keer weer op ‘dubbel koken’. Met de gerechten uit Kookboek | 21 heb ik zoveel lekker nieuwe inspiratie, wat ook de rest van mijn gezin heerlijk vindt. Iedereen blij. Zo houd ik afvallen inderdaad wel vol.

Marianne, 55 jaar

Heerlijke gerechten! Ik gebruik de gerechten als aanvulling op mijn eetpatroon en ben super blij met de variatie. Ik val nog steeds af terwijl ik echt heerlijk eet. Heel fijn!

Minke, 37 jaar

Gelukkig zijn de gerechten echt makkelijk en snel te maken. Ik ben geen enorme kok en aan het einde van de dag wil ik geen uren meer in de keuken staan, maar deze recepten zijn heel lekker én makkelijk.

Cindy, 48 jaar

?

Veelgestelde vragen

Kan ik echt afvallen met deze recepten?

Ja, absoluut. De recepten zijn stuk voor stuk volwaardig in voedingsstoffen en ondersteunen een gezonde leefstijl. Doordat er veel vezels en eiwitten in verwerkt zijn heb je geen trek tussendoor en vermijd je snaaibuien. Tegelijkertijd houd je mede door de voedingsstoffen ruimte voor je glas wijn. 

Hoeveel val ik af?

Afhankelijk van je uitgangssituatie en de hoeveelheid, die je van de maaltijden eet val je af.  De enige manier om gewicht te verliezen is door een zogenaamde ‘negatieve energiebalans’ te creëren. Dat betekent minder calorieën innemen dan je verbrandt. Afhankelijk van het aantal calorieën dat je structureel vermindert val je 1/2 tot 1 kilo per week af. De gerechten zijn stuk voor stuk gezond en dragen bij aan jouw fitte leefstijl. Doordat de maaltijden volwaardig zijn heb je geen neiging om teveel te eten of om te snoepen. Hierdoor is het makkelijker om je vet te verbranden en je streefgewicht te bereiken.

Hoe krijg ik toegang tot het kookboek?

Na betaling krijg je direct toegang tot de pagina waar je jouw Kookboek | 21 kunt downloaden. Je ontvang ook binnen 5 minuten een mail met daarin (ook) de toegangslink. 

Hoe moeilijk zijn de recepten?

De meeste recepten zijn heel eenvoudig en de ingrediënten zijn gewoon in de reguliere supermarkt te verkrijgen. Over het algemeen ben je binnen 20 minuten klaar met je recept. 

Heb ik nog speciale apparatuur nodig?

De meeste recepten zijn gemaakt voor de ‘normale’ keuken en daarmee schat ik in dat je de benodigde apparatuur in huis hebt.

Ik heb toch nog een vraag

Dat kan altijd! Neem voor alle aanvullende vragen contact met me op. Je kunt me een e-mail sturen: elke@wijnenlijn.nl en uiteraard krijg je snel antwoord van me.

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn