Geweldig! Je aanmelding is gelukt…

 

Superleuk dat je meedoet met het programma van Wijn&Lijn – 10 kilo lichter & 10 jaar jonger. Letterlijk. Hier begint jouw proces! Een geweldige keuze omdat ik je in eenvoudige maar doeltreffende stappen naar je doel help. Afvallen zonder afzien en een leefstijl die je ‘for ever’ volhoudt. Super dat je erbij bent.  

Er is een e-mail naar je onderweg met daarin de inloggegevens voor de academie. Hiermee krijg je direct toegang tot de academie van Wijn&Lijn waar je de lessen en trainingen kunt terugvinden. 

Maak je gelijk een afspraak voor een online intakegesprek? Ik verheug me erop je te zien.
Mocht je voor die tijd vragen hebben, je kunt me altijd bereiken op elke@wijnenlijn.nl

Ga lekker rondneuzen in de academie en ik spreek je snel.

Cheers!

Elke