fbpx

Schrijf je in en ontdek met welke 5 stappen jij Slank in je Kerstjurk zit! 
Superleuk als je er live bij kunt zijn. Mocht het tijdstip je niet uitkomen, schrijf je in en ik stuur je een replay.

Cheers, Elke

Slank in 5 stappen

Niet twijfelend voor je kledingkast omdat geen broek of jurk je meer past. Of leuk staat…
Maar binnen ‘no-time’ trots op je resultaat en je doorzettingsvermogen. Waarbij dat laatste je veel makkelijker af zal gaan dan je ooit had durven dromen. 

Ik weet als geen ander hoe het is om smoezen te bedenken waarof afvallen nu even niet zo goed uitkomt. Of een datum – ver genoeg in de toekomst – te kiezen waarop het allemaal wél uitkomt.
Om vervolgens met enige regelmaat heel ongelukkig voor de kast te staan. Alsof ik mijn hele kledingkast in 1 keer weg kon gooien.

Gelukkig heb ik dat niet gedaan. 

Nu weet ik op welke manier ik slank zijn kan combineren met mijn gezellige leven. Want dat vind ik ook belangrijk. Niet ongezellig op een wortel kauwen en een spa-tje bestellen terwijl vriendinnen lekker aan de wijn staan. Geen periode van ‘afzien’ omdat ik aan het lijnen ben. Maar een levensstijl die voorziet in wijn, gezond eten en een behulpzame mindset, namelijk die van het halfvolle glas.

Het resultaat? 13 kilo eraf. En dat gun ik jou ook. En ik weet dat het kan. Als ik het kan, kun jij het namelijk ook. 

De 5 cruciale stappen in dit proces deel ik met je in deze gratis masterclass. 

Kijk je mee? Ik weet zeker dat ik je op weg help naar een slanker en fitter leven zonder dat je concessies hoeft te doen aan je gezellige leven. 
Je kunt je inschrijven door op de knop ‘Aanmelden Bevestigen’ te drukken.

Tot snel! Cheers, 
Elke