Gratis Masterclass: DO’S & DON’T’s voor een lichter leven

Ik ben nog steeds iedere dag blij en dankbaar dat ik de methode van Wijn&Lijn heb mogen leren. Afvallen, op gewicht blijven, slank en fit zijn en ook nog steeds genieten van het gezellige leven, heerlijk eten en een wijntje, dat kan – op welke leeftijd dan ook. Wat je moet doen & laten vertel ik je in deze gratis masterclass. Ben je erbij?

Je ontdekt in deze masterclass:

> Welke stappen cruciaal zijn wanneer je af wilt vallen zonder je wijntje te laten staan (ik laat je zien dat het niet nodig is om af te zien of je ‘favorites’ te laten staan).

> Hoe je met kleine aanpassingen in je leefstijl grote veranderingen ziet.

> Hoe je vertrouwen krijgt dat jij ook het resultaat behaalt, dat je voor ogen hebt (of waar je van droomt).\

> Waar je op moet focussen om snel en makkelijk je gewichtsdoel te bereiken.

> Welke veel gemaakte fouten je kunt voorkomen.


Ben je erbij?

Niet meer twijfelend voor je kledingkast omdat geen broek of jurk je meer past. Of leuk staat…maar binnen ‘no-time’ trots op je resultaat en je doorzettingsvermogen. Waarbij dat laatste je veel makkelijker af zal gaan dan je ooit had durven dromen.

Ik weet als geen ander hoe het is om smoezen te bedenken waarom afvallen nu even niet zo goed uitkomt. Of een datum – ver genoeg in de toekomst – te kiezen waarop het allemaal wél uitkomt.
Om vervolgens met enige regelmaat heel ongelukkig voor de kast te staan. Alsof ik mijn hele kledingkast in 1 keer weg kon gooien.

Gelukkig heb ik dat niet gedaan.

Nu weet ik op welke manier ik slank&fit zijn kan combineren met mijn gezellige leven. Want dat vind ik ook belangrijk. Niet ongezellig op een wortel kauwen en een spa-tje bestellen terwijl vriendinnen lekker aan de wijn staan. Geen periode van ‘afzien’ omdat ik aan het lijnen ben. Maar een levensstijl die voorziet in wijn, gezond eten en een behulpzame mindset, namelijk die van het halfvolle glas.

Het resultaat? 13 kilo eraf.
En dat gun ik jou ook. En ik weet dat het kan. Als ik het kan, kun jij het namelijk ook. Ongeacht je leeftijd! Inmiddels ben ik de 55 gepasseerd en weet dat je – op welke leeftijd dan ook – slank & fit kunt worden en blijven.

Zodra je weet wat je moet doen.

De DO’s & DON’T’s van dit proces deel ik met je in deze gratis masterclass. 

Kijk je mee? Ik weet zeker dat ik je op weg help naar een lichter leven!
​​​​​​​
Je kunt je inschrijven door op de knop ‘Aanmelding Bevestigen’ te drukken.

Tot snel! Cheers,
Elke