fbpx
slank in je kerstjurk

 

Maak kans op een gratis Kickstart coachsessie van 45 minuten

 

Maak kans op een gratis Kickstart-coachsessie

 Wat superleuk dat je interesse hebt in een gratis Kickstart – coachsessie

Het is mijn missie om vrouwen succesvol af te laten vallen. En omdat afvallen alleen succesvol is wanneer je het vol kunt houden, is de manier waarop dit het best voor je werkt heel persoonlijk. Ik wil je helpen om die manier met je te ontwerpen. Zodat je afvallen als moeiteloos ervaart.

Ik vind het belangrijk om vrouwen op verschillende manieren te helpen om eenvoudig gewicht te verliezen en gezondheid toe te voegen. Zonder dat het saai wordt. Want dan houdt niemand vol. Dus jij ook niet. En ik ook niet. Ik haal er mijn plezier uit om jouw progressie te zien.

Daarom selecteer ik elke maand 2 vrouwen voor een gratis Kickstart-coachsessie. (En in de maand september iedere week)

De bekendmaking vindt altijd plaats op de 15de en 30ste van de maand. (En in de maand september op iedere woensdag)

Indien je geselecteerd bent voor een Kickstart-coachsessie neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip te plannen. Indien je niet geselecteerd bent ontvang je ook bericht.

Tijdens deze sessie kijken we samen hoe je jouw strategie van afvallen definieert. Welke stappen je als eerste zet en hoe je succesvol kunt zijn in je proces. Ook geef ik je direct een aantal concrete tips op basis van je antwoorden op de vragen in het intake formulier.

Ik kijk uit naar je antwoorden op onderstaande vragen.

Hartelijke groet,

Elke Werkers