slank in je kerstjurk

 

Maak kans op een gratis (live) berekening van je STAP-Formule (t.w.v. € 95,00)

 

Maak kans op een gratis (live) berekening van je STAP-Formule

Wat superleuk dat je interesse hebt in jouw STAP-Formule. De formule – eenmalig rekenen voor effectief afvallen – die ervoor zorgt dat jij ‘moeiteloos’ je doel behaalt.

De STAP-Formule is één van de 3 pijlers van Wijn&Lijn, en daarmee de basis van succesvol & blijvend afslanken.
Hiermee bereken je wat voor jou specifiek geldt wanneer je wilt afvallen. Persoonlijk & doeltreffend. Zo start je 100% voorbereid aan je proces. 

Specifieke
Techniek waarmee je 
Afvallen
Persoonlijk maakt

Gezond & Gezellig afvallen begint met… 

Rekenwerk!

Afvallen lukt iedereen, mits je kiest voor een leefstijl die je vol kunt houden. De basis ligt in een letterlijke rekensom. Heel persoonlijk. En daarmee heel passend, haalbaar, dus de formule waarmee je afvallen vol houdt. 

Reken doe je één keer, de uitkomst is mega effectief.

Het is mijn missie om je te laten zien dat afvallen ook voor jou mogelijk is. En vol te houden. En leuk blijft. Zodat je jezelf aantrekkelijk voelt, je kledingkast weer past (nou ja, de inhoud dan) energie hebt om te doen wat je wilt en geniet van je gezellige leven.

De unieke formule helpt je om jouw basis te leggen voor succesvol afvallen & genieten.

Wil je in aanmerking komen voor een gratis sessie, vul dan de onderstaande vragen in. Iedere maand selecteer ik 2 vrouwen uit de inzendingen.

De bekendmaking vindt altijd plaats op de 15de en 30ste van de maand.

Indien je geselecteerd bent neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip te plannen. Indien je niet geselecteerd bent ontvang je ook bericht.

Ik kijk uit naar je antwoorden en hoop je snel te spreken.

Hartelijke groet,

Elke Werkers