Forever Fit & Fabulous

Je gewenste gewicht behalen met heerlijke recepten, leuke challenges & je dagelijkse stok achter de deur.

Creëer je fitte figuur zonder afzien met mijn bewezen 5-Stappen-systeem en blijf ‘Forever Fit & Fabulous”

Wat krijg je?

♥ Iedere MAAND een nieuwe challenge

♥ Iedere WEEK nieuwe recepten

♥ Iedere DAG je ‘daily reminder’ in je mailbox

 

 

Gezond & Mooi ouder worden is voor iedereen weggelegd.

Herken jij?

♥ Je vraag je af of je wel voldoende ruggegraat hebt om slank te blijven (en oooh, hoe kom ik er uberhaupt)

♥ Je weet dat het veel makkelijker gaat als je een stok achter de deur hebt – dan doe je net even beter je best en kun je weerstand bieden aan je smoezen

♥ Lekker koken is natuurlijk fijn, maar doordeweeks mag het wel wat makkelijker en sneller, alleen wat eet je dan?

♥ Als je wordt uitgedaagd dan is de motivatie groter en bereik je veel meer dan wanneer je alleen aan het tobben bent en er eigenlijk toch niemand geinteresseerd is in jouw proces

Wil jij ook:

N

Gezond & mooi ouder worden zonder dat je alle ‘fun’ uit je leven moet schrappen

N

Wekelijks nieuwe heerlijke gerechten ontvangen, die easy te maken zijn en iedereen aan je tafel lust

N

Dagelijks geïnspireerd worden zodat je de stappen zet naar een slank(er) en fit(ter) lichaam dan je nu durft te dromen?

N

Nooit meer terugvallen op je oude patronen

N

Het voorbeeld zijn voor je omgeving: Wat is haar geheim eigenlijk?

N

Iedere dag geniet van je heerlijke leven

Dan is Forever Fit & Fabulous perfect geschikt voor jou!

Het gaat om de juiste mindset, de heerlijkste gerechten, de ruimte voor je glas wijn, het plezier in je proces en de uitdagingen, die je op je pad houden.

Ben je klaar om gezond & mooi ouder te worden?

Ik ging van een ontevreden lijner die sla at (en daar mega sjaggie van werd) naar een trotse vrouw, die met plezier in de spiegel kijkt. Heerlijk!

Chantal, 47 jaar

Ik kijk iedere dag weer uit naar de ‘wake-up’ mail om mijn dag mee te beginnen. Steeds weer een nieuw interessant onderwerp en vooral: dagelijks focus! Zo werkt het voor mij.

Monique, 59 jaar

Ik ben zo ontzettend blij met alle recepten, die ook mijn kinderen gewoon lusten. Inmiddels ben ik al meer dan 10 kilo kwijt en echt zonder dat ik ooit het idee heb gehad dat ik moest ‘lijnen’. 

Lucienne, 42 jaar

Forever Fit & Fabulous

Misschien weet je al precies wat je moet doen om je gewenste gewicht te bereiken. Of te behouden. Toch is het zoveel makkelijker en daarmee effectiever (en sneller) om de externe factor in te zetten: Je stok achter de deur. De ‘easy way’ om jezelf iedere dag weer ‘aan’ te zetten en te doen wat je moet doen. Niet persé omdat je er zo’n zin in hebt, maar omdat je gemotiveerd wordt om het ook zonder zin gewoon te doen (of laten).

Je stok achter de deur nodig hebben voor meer resultaat: Dat is niet iets om je voor te schamen. Het is helemaal logisch dat je het alleen niet zo ‘goed’ doet als wanneer er iemand meekijkt. Zo werkt het nu eenmaal. En dus niet alleen bij jou 🙂

Dat is ook de reden van het ontstaan van ‘Forever Fit & Fabulous’. Hoe krijg je jouw dagelijkse dosis aan motivatie aangereikt. Na de 100 dagen is de meest genoemde feedback: ‘ Ik ga je dagelijkse mailtjes zo missen, ik ben er echt aan gehecht’. Het werkt zo ontzettend motiverend om zo je dag te starten, dat dit uiteraard een onderdeel is wat behouden wordt in ‘de club’. Nu is de inhoud wel een beetje anders. Het is geen programma met een kop en een staart maar je bent lid zolang je zelf wilt.

Wat krijg je maandelijks als je lid bent van FFF:

– Maandelijks een challenge (van 1 of 2 weken)
– Wekelijks krijg je 3 nieuwe recepten
– Dagelijks krijg je een e-mail – precies zoals je gewend bent.

En uiteraard heb je mij ook dagelijks als ‘feedback-optie’.

De recepten en challenges worden ook via de besloten Facebookgroep opgeslagen, zodat je ze altijd terug kunt vinden. (Dit is niet verplicht overigens, maar wel een makkelijke manier om alles terug te vinden). Uiteraard krijg je ook jouw dagelijkse toegang via de mail.

Deze groep is ook mega geschikt om van elkaar te leren, je ervaringen te delen, je vragen te stellen en elkaar verder te helpen. Super leuk! Zo ben je nooit alleen in je strijd tegen de kilo’s of het behoud van je leefstijl en maak je de rest ook blij met jouw bijdragen. Challenges (wedstrijdjes) zijn overigens áltijd effectiever als je het samen doet.

Als je lid wordt dan ben je dat tot je opzegt (gewoon een mailtje aan mij sturen en je lidsmaatschap wordt stopgezet) en de maandelijkse investering is nu van € 47,00 nu € 22,00. Dat blijft het voor jou uiteraard zolang je lid blijft.

Wellicht overbodig maar de manier waarop jij jouw eigen begeleiding wilt blijft: Je kunt me mailen, appen en een zoomcall inplannen. Nu is er ook de optie om je vragen te stellen via de Facebookgroep, zodat je misschien ook direct andere deelnemers helpt. Ook leuk, toch?

Vragen? Laat het me weten en zie je graag snel.

 

Doe je mee?

Je bent verzekerd van wekelijks nieuwe heerlijke recepten, maandelijks een uitdagende challenge, die je pusht naar een slankere en fittere leefstijl én je houd je dagelijkse stok achter de deur en vraagbaak. Zo houd je letterlijk grip op je lijn.

Gezond & Mooi ouder worden is voor iedereen weggelegd.

 

 

Ik ben Elke Werkers, oprichter van Wijn&Lijn en fervent voorlever van mijn leefstijl 🙂

Bij mij ging het zeker ook niet vanzelf. Na ‘de eerste helft’ vooral op zoek te zijn geweest naar de methode die echt werkt, deel ik die nu graag met jou. Gezond en mooi ouder worden is voor iedereen weggelegd. Met Forever Fit & Fabulous kun je rekenen op je dagelijkse herinnering, laat ik je de lekkerste recepten zien en help ik je dagelijks op weg zodat je niet anders kunt dan resultaat halen. Tot snel & liefs, Elke

Wil je meer over me weten kijk dan op de pagina ‘Over mij’. 

?

Veelgestelde vragen

Wat mag je eten tijdens Wijn&Lijn?

Je mag alles eten wat je wilt. Volhouden van je leefstijl is vele malen belangrijker dan alles volgens het spreekwoordelijke boekje doen. Ik help je stap voor stap naar jouw leefstijl, waarbij je blijft genieten van wat jij lekker vindt, én afvalt tot het gewicht dat je past. De gerechten die ik maak zijn zo opgesteld, dat de basis is: ‘save the carbs for wine’ en letterlijk ruimte maakt of laat voor je glas wijn. Je vult eenvoudig aan voor tafelgenoten of als je zelf wilt.

Moet ik sporten?

Sporten is geen must. Wel ben ik fan van beweging omdat het ook enorm handig is als ‘afleiding’ in plaats van eten (om het eten). De reden waarom je afvalt is een combinatie van de juiste dingen eten in de juiste hoeveelheid, waarbij je ruimte maakt of houdt voor je glas wijn. Sporten is voor de één een zware workout en voor de ander een loopje naar de winkel. Alles is goed. Binnen FFF doen we niet voor niets leuke ‘challenges’, daar zitten ook bewegingsgerelateerrde ‘wedstrijdjes’ bij, maar dat is uiteraard alleen maar leuk! 

Ik heb weinig tijd, lukt het dan ook?

Afvallen is in basis geen tijdrovende bezigheid. Koken moet je toch en de Wijn&Lijn recepten zijn – met uitzondering van de slowcooker-recepten – allemaal in korte tijd te bereiden. Ik raad je wel aan om de korte dagelijkse mails ook direct te lezen. Dat kost heel weinig tijd, maar zo bouw je exact de routine op, die je nodig hebt. Zo blijf je in de flow, waarmee je ‘vanzelf’ je streefgewicht behaalt.

Hoeveel kan ik afvallen met FFF?

De meeste vrouwen die meedoen met een programma van Wijn&Lijn vallen in de eerste 3 maanden 7 tot 10 kilo af (als het passend is uiteraard). Daarna is het voor veel vrouwen een kwestie van ‘bijhouden’ en juist daarvoor heb je de flow nodig en je dagelijkse routine. Het lezen van je mail, het reageren op opdrachten of vragen en het focussen op je leefstijl is voor bijna iedereen voldoende om resultaat te blijven zien. Afhankelijk van je uitgangspunten kun je  rekenen op ongeveer een halve tot 1 kilo per week dat je blijft afvallen. Hoe dat persoonlijk voor jou is en waar ik je kan helpen, is uiteraard onderdeel van het programma. 

Ik ga nog op vakantie, kan ik dan toch meedoen?

Uiteraard! Gelukkig heeft je leefstijl ook ruimte voor vakantie. En als je in die tijd geen zin hebt om heel actief mee te doen of zelfs maar je mailtjes te lezen, geen enkel punt. Je kunt ze uiteraard gewoon bewaren voor als je teru bent. De andere kant is, dat je weinig tijd nodig hebt om toch – ook in de vakantie – in de juiste flow te blijven. Zo hoef je na de vakantie niet opnieuw te beginnen. Wel zo relaxt. 

Kan ik echt afvallen als ik wijn blijf drinken?

Je zult me niet horen zeggen dat wijn drinken de reden is waarom je afvalt. Wel is het de reden dat je het volhoudt. Als je van wijn houdt dan. Want daar ligt een veel belangrijkere factor – en degene die veel over wordt geslagen – het is belangrijker dat je het volhoudt dan dat je het ‘volgens het spreekwoordelijke boekje’ doet. Zet daarom op nummer 1 wat je niet wilt opgeven. Je glas wijn bijvoorbeeld, zodat je een leefstijl hebt die je ‘for ever’ kunt en wilt handhaven. Dat zet de zoden aan de dijk.

Wat kan ik doen als ik vragen heb?

Je kunt zolang je lid bent ALLE vragen stellen op 3 manieren:
1. In de besloten facebookgroep waar je lid van kunt worden als je deelneemt. Hierin zitten alleen vrouwen, die ook lid zijn van Forever Fit & Fabulous en die hebben ongetwijfeld soortelijke vragen, dus zo help je elkaar ook verder.
2. Als reply op de dagelijkse e-mail,
3. Persoonlijk per aparte e-mail: elke@wijnenlijn.nl als je snel antwoord wilt of de vraag niet wilt delen

Ik heb toch nog een vraag

Mocht je vraag er niet bij staan of wil je me gewoon iets vragen: Stuur me een bericht op elke@wijnenlijn.nl. Ik beantwoord je (uiteraard) altijd persoonlijk.

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn