fbpx

Hartelijk dank voor je bestelling: jouw boek
Afvallen & Borrelen is onderweg naar je toe

(De bestelling komt zo snel mogelijk per post naar je toe)

Afvallen & Borrelen

Superleuk dat je mijn kookboek hebt besteld. Afvallen & Borrelen is tenslotte een super combinatie. In dit boek heb ik mijn 80 favorieten bij elkaar gezet om jou te inspireren. Maak van je keukentafel je favoriete restaurant en verras jezelf en tafelgenoten met nieuwe gerechten. Terwijl je lekker eet val je af. En je maakt ruimte voor je glas wijn. Maak van afvallen een feestje!

De complete methode

In het boek leg ik de methode uit waarmee je niet alleen je gewicht verliest maar blijvend op je gewenste gewicht blijft. Deze methode heb ik helemaal voor je uitgewerkt in een programma van 9 weken. In deze 9 weken krijg je iedere week een video-training waarmee je één van de vijf stappen, waarmee je slank wordt, uitdiept. Na 9 weken heb jij alle ingrediënten voor een levensstijl die zo volledig bij je past dat je het vol kunt houden. Want alleen dan val je af én blijf je op gewicht. 

In combinatie met mijn kookboek heb je alles in huis om je gewenste gewicht te bereiken, dit ook daadwerkelijk te behouden. En … zonder dat je jouw wijntje moet laten staan. 

Daarom biedt ik je dit graag extra voordelig aan. Ik gun je dat je – net als ik – kunt genieten van je gezellige leven & ook slank en fit bent. 

 

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn