Hartelijk dank voor je bestelling: jouw boek
Afvallen & Borrelen is onderweg naar je toe

(De bestelling komt zo snel mogelijk per post naar je toe)

Afvallen & Borrelen

Superleuk dat je mijn kookboek hebt besteld. Afvallen & Borrelen is tenslotte een super combinatie. In dit boek heb ik mijn 101 favorieten bij elkaar gezet om jou te inspireren. Maak van je keukentafel je favoriete restaurant en verras jezelf en tafelgenoten met nieuwe gerechten. Terwijl je lekker eet val je af. En je maakt ruimte voor je glas wijn. Maak van afvallen een feestje! Dan houd je het vol & houd je ‘het eraf’… 

De complete methode

In het boek leg ik de methode uit waarmee je niet alleen je gewicht verliest maar blijvend op je gewenste gewicht blijft. De methode – 5 stappen waarmee je Slank&Fit wordt en blijft heb ik als compleet programma voor je uitgewerkt. Nu kun je dit programma extra voordelig volgen als extra-tje bij je KOOKBOEK | Afvallen&Borrelen. 

Je ontvangt dan direct toegang tot de online versie van het kookboek en je wordt gedurende 5 weken begeleid in je proces. Zo weet je zeker dat je de 5 stappen van Wijn&Lijn ook meteen inzet en het resultaat haalt dat je nu voor ogen hebt. Ik garandeer je dat de combinatie van het kookboek met het programma je binnen 5 weken slanker, fitter en energieker maken… zonder dat je je glas wijn moet laten staan. 

 

 

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn