fbpx

Gefeliciteerd! Jij hebt de kado-actie verzilverd en jouw boeken zijn onderweg. 
Afvallen & Borrelen én een kado weg kunnen geven. Geniet ervan!

(De bestelling komt zo snel mogelijk per post naar je toe)

Direct na je aanmelding krijg je een mail met daarin de downloadlink naar de digitale versie van je programma. Ga lekker aan de slag en weet dat je altijd je vragen aan me kunt stellen: elke@wijnenlijn.nl. Cheers op jouw succes! 

Meld je direct aan voor de gratis Facebookgroep Wijn&Lijn Community. Hierin vind je allemaal leuke vrouwen die van wijn houden én Slank&Fit willen zijn, worden en blijven. Heel leuk als je aansluit. 

Je kunt hier direct naar de groep gaan om je aan te melden. Tot snel! 

Allereerst van harte gefeliciteerd met je programma én de keuze die je hebt gemaakt om af te vallen zonder dat je je wijntje hoeft te laten staan. Want dat kan – gelukkig. 

Er zijn ‘slechts’ 5 stappen die jouw proces bepalen. Heb je deze 5 stappen op orde dan val je moeiteloos af.

Zonder afzien & zonder moeilijk gedoe.

 

Laat je optimaal ondersteunen in deze 5 stappen. Zodat het niet anders kan dan dat jij je doelstellingen weet te behalen.

Laat me weten waarmee ik je verder kan helpen.

Er zijn 5 stappen die cruciaal zijn wanneer je wilt afvallen & op gewicht wilt blijven. Deze 5 stappen zijn voor iedereen gelijk. Ongeacht het aantal kilo dat je kwijt wilt en ongacht wat je huidige levensstijl is. Heb je deze 5 stappen ‘op orde’ dan val je af. Dat geldt ook voor jou, welke leeftijd je dan ook hebt bereikt. De invulling van de stappen is voor iedereen anders. Maar dat is stap 2. 

In deze video neem ik je mee door de 5 stappen waarmee je afvalt, op gewicht blijft, slank&fit wordt én blijft. Geen halve pogingen of korte termijn succes maar het raamwerk waarmee je stap voor stap je doelen haalt. ‘For ever’ en zonder afzien. Want afvallen hoeft helemaal niet lastig, vervelend en met afzien gepaard te gaan. 

Start met deze video en laat me vooral weten waar ik je verder mee kan helpen. Daar doe ik het voor. 

Enjoy the ride!

 

Cheers,

Elke

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn