Yes!! Jij start met je 100 dagen

Wat een super fijne keus heb jij gemaakt voor jezelf. In de komende 100 dagen krijg je alle tools in handen om je nieuwe leefstijl te vormen & (vooral) te behouden.

EN je krijgt uiteraard de super waardevolle bonussen waarmee je nog sneller je doel bereikt en nog bestendiger je nieuwe leefstijl maakt en houdt.

Het kookboek wordt je per post toegestuurd en je ontvangt een email met daarin je toegang tot de Wijn&Lijn Academie met alle trainingen en modules van het efficiente systeem.

Enjoy the ride!

De komende 100 dagen gaan we:

Verkennen
Verdiepen
Vertrouwen

De eerste module starten we met de methode en het inrichten van jouw (nieuwe) leefstijl. Wat past bij je, kun je volhouden en levert bij jou resultaat. Immers… er is niet één manier die voor iedereen geldt, er is er wel áltijd één die voor jou werkt. Die vinden we!
De tweede module verdiepen we in kennis over voeding & mindset en ga je de diepte in om je gedragspatronen rondom voeding te ‘resetten’. Zodat je ‘for ever’ geniet van je nieuwe leefstijl, waarmee je fit en slank bent terwijl je geniet van lekker eten, je glas wijn en het gezellige leven.
Tenslotte is module 3 gericht op het vertrouwen. Resulaat behouden doordat je precies genoeg herhaalt om er een gewoonte van te maken. Geen boekje meer nodig!

Tot snel!

Je ontvangt zo je welkomstmail & kunt me altijd een bericht sturen op elke@wijnenlijn.nl

LIEFS, Elke

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn