fbpx

Wat superleuk dat je de Content Formule hebt aangeschaft. 

 

Je krijgt zo een e-mail van me waarmee je direct toegang krijgt tot alle content van deze formule. Hier kun je meteen aan de slag.

Omdat je nu HIER bent heb ik nog een AANBIEDING voor je.

Met deze formule heb je alle tools in huis om zeer succesvol je afslankdoel te behalen. Precies weten hoeveel energie er bij je doel past, het verdelen op een manier waarmee je jouw lichaam een boost geeft. Genieten  van je wijntje. Kortom: succes verzekerd.

Hiermee kun je eenvoudig zelf aan de slag en sta je binnen ‘no time’ weer stralend voor de spiegel. Wat veel vrouwen prettig vinden is de uitwerking van de formule in 4 weekmenu’s met in totaal 80 heerlijke & makkelijke recepten. Zodat je altijd inspiratie bij de hand hebt, die binnen jouw Content Formule past. 

Je kunt nu direct mijn kookboek ‘Afvallen&Borrelen’ kopen met 80 recepten en 4 weken volledig uitgewerkte menu’s. In een prachtig vormgegeven kookboek. ALLEEN VANDAAG los te bestellen voor  € 9,99 (excl. verzendkosten).

 

 

Deze aanbieding komt nooit meer terug….

– 80 easy & heerlijke recepten waarmee je ruimte maakt voor je glas wijn
– Handig formaat 
– Hiermee maak je dagelijks je maaltijden in een handomdraai
– Geschikt voor het hele gezin 
– Het rekenwerk voor je Content Formule al voor je uitgewerkt

 

#wijnenlijn

Voor mij is het glas altijd half vol

 

Ik ben Elke Werkers en ik heb de code gekraakt! Eindelijk…

Ik neem je mee naar de jaren 80. Ik was een blije puber en ik was zeker niet dik. Toch hadden voeding en lijnen mijn aandacht. Het hoorde er gewoon bij. Mijn moeder startte in die tijd met het brooddieet, Atkins kwam voorbij en natuurlijk probeerde ze ook het Sherrydieet. Daarmee ontstond mijn interesse in de werking van voeding en het effect op je lijf en hoe je eruitziet.

Elk dieet heb ik uitgeprobeerd. En jaren achter elkaar deed ik de maand januari op 500 calorieën en zonder wijn. Hoe is het mogelijk? Dat denk ik nu. Want nu ik de code heb gekraakt hoef ik nooit meer te kiezen voor een tijdelijk dieet. Hoe lekker is dat? Want dat gaat verder dan alleen voeding.

Ik deel mijn inzichten graag met jou omdat het zo ontzettend fijn is om je zowel gezellig als mooi en gezond te voelen. En omdat je houding van dat halfvolle glas zoveel aantrekkelijker is dan het halflege. Immers… je leeft te kort om saai te doen. En om slechte wijn te drinken 🙂

Cheers!

Elke

#kookjeslank

Het kookboek

In het kookboek Afvallen & Borrelen vind je:

80 recepten

verrassende gerechten die je slank & fit maken

Compleet programma

Zodat je precies weet wat je moet doen (en laten)

Weekoverzicht

Elke week een nieuw overzicht met recepten om uit te kiezen

Ruimte voor wijn

Afvallen is al moeilijk genoeg. Zorg ervoor dat het zo leuk mogelijk is. Dus maak ruimte voor je glas wijn. In het kookboek vind je de methode om letterlijk ruimte te maken voor je glas wijn, de borrels van de week en de gezellige etentjes met vrienden. Zo behoud je de fun in je leven en val je toch af.

#altijdwattevieren

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn