Wat superleuk dat je mijn e-book Slank in 5 stappen hebt aangevraagd!

Binnen 5 minuten zit het e-book in je mailbox! Je gaat ontdekken wat de 5 stappen zijn die ervoor zorgen dat je slank wordt (en blijft!) zonder dat je je wijntje hoeft te laten staan.

Direct resultaat met heerlijke recepten! 

Afvallen gaat altijd makkelijker als je gelijk een kant – & klaar receptenboek in handen hebt. Daarom kun je de komende 30 minuten mijn Kookboek | 21 met 21 volwaardige & heerlijke recepten voor lunch of diner downloaden voor geen € 15,99,  maar slechts € 4,99.

Zo weet je zeker dat je op een lekkere en snelle manier resultaat haalt.

Met deze recepten doe ik iedereen een plezier en zelf was ik meteen dat opgeblazen gevoel kwijt. Echt super blij mee!

Mary, 53 jaar

Jouw Kookboek | is nu tijdelijk beschikbaar voor € 4,99

Kookboek | 21

Ontvang direct 21 ‘easy’, volwaardige & heerlijke recepten voor lunch of diner in je mailbox.

Aanbieding:
betaal tijdelijk geen € 15,99

nu de komende 30 minuten slechts € 4,99

Over 4 weken pas je weer in je ‘oude’ spijkerbroek

Het leven is te kort om saai te zijn (en om slechte wijn te drinken) dus borrels, feestjes en etentjes overslaan omdat het ten koste gaat van je slanke lijn, dat past niet.

Toch wil je ook slank, fit én gezond zijn.
Op welke leeftijd dan ook.

Met deze 21 heerlijke en makkelijke recepten zet je eenvoudig de meest belangrijke stap in jouw favoriete leefstijl: Lekker en gezond eten waarbij je ruimte houdt voor je glas wijn. 

Voor mijn Kookboek | 21 betaal je normaal € 15,99
De komende 30 minuten kun je toegang krijgen voor € 4,99

Hiervoor krijg je 21 favoriete recepten die iedereen kan maken, waar je enorm mee verrast en waarmee je afvalt zonder dat je ‘af hoeft te zien’.

Je maakt gemakkelijk een nieuwe leefstijl met heerlijke gerechten

Wil je graag je eerste 5 kilo kwijt en voel je je graag weer gezond & fit?
En lijkt het je heerlijk om die oude spijkerbroek eindelijk weer te passen, je aantrekkelijk te voelen en echt slank te zijn?

Maar is de praktijk dat je…

N

Geen inspiratie hebt om gezond te koken en dus maar weer gaat snaaien

N

Afvallen steeds maar vooruit schuift omdat er altijd wel een reden is om nog niet aan de slag te gaan

N

Makkelijk toegeeft aan verleidingen omdat er altijd wel een excuus is

Vraag dan mijn Kookboek | 21 aan zodat je slank & fit wordt met heerlijke gerechten & ruimte voor je glas wijn.

#hetglasishalfvol

Ik had a zo vaak geprobeerd om mijn eetpatroon aan te passen, maar dat strandde iedere keer weer op ‘dubbel koken’. Met de gerechten uit Kookboek | 21 heb ik zoveel lekkere nieuwe inspiratie wat ook in de smaak valt bij de rest van mijn gezin. Iedereen blij. Zo houd ik afvallen tenminste wel vol.

Marianne

55 jaar

21 gerechten voor lunch of diner

Het leven is te kort om saai te zijn (en om slechte wijn te drinken) dus borrels, feestjes en etentjes overslaan omdat het ten koste gaat van je slanke lijn, dat past niet.  Toch wil je ook slank, fit én gezond zijn. Het recept voor je slanke lijn is identiek aan dat voor een fit en gezond lijf. Letterlijk! En met ruimte voor je glas wijn houdt je jouw leefstijl makkelijk(er) vol. Precies waar het om gaat. Zo bereik je jouw slanke & fitte lichaam met heerlijk eten & drinken. 

Je favoriete restaurant is je keukentafel

Koken verbindt! Combineer de meest makkelijke én heerlijke recepten op zo’n manier dat je ook aan je ‘curves’ werkt. Iedereen kan het maken. Dus jij ook. Verras je gezinsleden met nieuwe, gezonde recepten die je immuunsysteem een boost geven. 21 x inspiratie in de keuken én een fit & slank lichgaam ligt binnen handbereik.

Het is altijd ergens borreltijd…

Slank, Fit, Gezond. Graag natuurlijk. Maar hoe houd je het dan toch leuk? Als je wekenlang moet afzien en alle sociale events moet afzeggen dan is jouw afvalpoging geen lang leven beschoren. Je houdt het simpelweg niet vol. Alleen als het leuk is houd je het vol. Alleen als het bij je past houd je het vol. Maak van afvallen een feestje, plan je borreltijd in en maak letterlijk ruimte voor je glas wijn met 21 makkelijke & heerlijke recepten. Kookboek | 21 voor nieuwe favoriete recepten. 

Kookboek | 21

Ontvang direct 21 ‘easy’, volwaardige & heerlijke recepten voor lunch of diner in je mailbox.

Aanbieding:
betaal tijdelijk geen € 15,99

nu de komende 30 minuten slechts € 4,99

#wijnenlijn

Ik ben Elke Werkers, oprichter van Wijn&Lijn en fervent voorlever van mijn leefstijl 🙂

Bij mij ging het zeker ook niet vanzelf. Na ‘de eerste helft’ vooral op zoek te zijn geweest naar de methode die echt werkt, deel ik die nu graag met jou. Gezond ouder worden is voor iedereen weggelegd. Ik laat je graag zien hoe… tot snel & liefs, Elke

Wil je meer over me weten kijk dan op de pagina ‘Over mij’. 

#kookjeslank

De heerlijke combinatie

In het kookboek heb ik mijn favorieten gebundeld. Voor het programma van Wijn&Lijn heb ik veel research gedaan en enorm veel gerechten uitgeprobeerd en getest. Deze 21 zijn mijn ‘favorites’. 

Lekker eten & ruimte houden voor je glas wijn zijn essentiële onderdelen van een leefstijl je je graag volhoudt. 

Pas binnen ‘no time’ weer in je ‘oude’ spijkerbroek of je favoriete jurkje. En ondertussen blijf je heerlijk eten, terwijl je bijna niet na hoeft te denken over ‘wat eten we vanavond’. Allen maar kiezen uit de opties.  

Kookboek | 21 
Slank & fit met heerlijke gerechten & ruimte voor je glas wijn.

#hetglasishalfvol

Veelgestelde vragen

Kan ik echt afvallen met deze recepten?

Ja, absoluut. De recepten zijn in basis gericht op een gezond eetpatroon waarbij je jouw immuunsysteem een boost geeft. De suikers en snelle koolhydraten maken geen deel uit van de recepten. Direct bijkomend resultaat is dat je afvalt. Je leert anders eten, zonder dat je honger hebt. En als je wilt aanvullen dan is daar alle ruimte voor.

Hoeveel val ik af in 4 weken?

Je kunt – afhankelijk van je uitgangssituatie tot 6 kilo afvallen in de eerste 3 tot 4 weken. De eerste kilo’s gaan meestal het snelst. Daarna is het belangrijk dat je een leefstijl maakt van je eet (&leef) patroon. Hoeveel je wilt afvallen bepaal je uiteraard zelf, maar met deze recepten maak je eenvoudig je eigen ‘favorites’ waar je altijd op terug kunt vallen.

Hoe krijg ik toegang tot het kookboek?

Na betaling ontvang je binnen 5 minuten de mail met de toegangslink

Hoe moeilijk zijn de recepten?

De meeste recepten zijn heel eenvoudig en 99% van de ingrediënten is gewoon in de supermarkt te krijgen. Over het algemeen ben je binnen 20 minuten klaar met je gerecht. Behalve de recepten waar je de slowcooker voor gebruikt uiteraard.

Heb ik nog speciale apparatuur nodig?

De meeste recepten zijn gemaakt voor de ‘normale’ keuken en daarmee schat ik in dat je de benodigde apparatuur in huis hebt. Alleen gebruik ik voor een aantal stoofgerechten een slowcooker. Dat vind ik heel makkelijk maar je bereikt nagenoeg hetzelfde effect wanneer je het gerecht in een (gietijzeren) pan op het fornuis maakt. Mocht je nog een verlanglijstje mogen maken dan kan ik je een slowcooker wel aanraden.

Ik heb toch nog een vraag

Dat kan altijd! Neem voor alle aanvullende vragen contact met me op. Je kunt me een e-mail sturen: elke@wijnenlijn.nl en uiteraard krijg je snel antwoord van me.

Heerlijke gerechten! Ik gebruik de recepten als aanvulling op mijn eetpatroon en ben super blij met de variatie.
Ik val nog steeds af twerijl ik echt heerlijk eet. Heel fijn!

Minke

37 jaar

Gelukkig zijn de gerechten echt makkelijk en snel te maken. Ik ben geen enorm goede kok en aan het einde van de dag wil ik geen uren meer in de keuken staan, maar deze recepten zijn heel lekker én makkelijk. Aanrader dus.

Cindy

48 jaar

Jouw gratis e-book ‘Slank in 5 stappen’ krijg je binnen 5 minuten in je e-mailbox.
Je kunt het nu al hier downloaden.

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn