fbpx

 

Wat superleuk dat je Kook je slank hebt aangevraagd!

 

Je krijgt zo deze 7 gerechten waarmee je leert toveren met groenten in je mail. Check voor de zekerheid ook even je folder met ongewenste e-mail.

Voordat je deze pagina weg klikt WACHT nog heel even.

Je hebt nu mijn e-book aangevraagd waarmee je een idee krijgt welke heerlijke gerechten je makkelijk kunt maken én waarmee je ruimte maakt voor je glas wijn. Super handig! Met alleen inspiratie word je nog niet slank & fit. Daar heb je een methode voor nodig. Eén die past in je feestelijke leven.

Ik weet dat je serieus aan de slag wilt om gezond(er) en slank(er) te worden. En dan wel op een leuke manier. Want dat kan namelijk. Omdat jij Kook je slank hebt gedownload wil ik je de mogelijkheid bieden om mijn receptenboek inclusief deze methode, ter waarde van € 37,00 aan te schaffen voor slechts € 17,00. Hiervoor krijg je:

– Inzicht in de belangrijke stappen die je moet zetten om slank te worden
– 80 easy recepten waarmee je ruimte maakt voor je glas wijn
– De bouwstenen waarmee je aan de slag kunt om jouw slanke en feestelijke leefstijl vorm te geven

Je leert hoe je gemakkelijk een nieuwe leefstijl maakt die bij je past. 

Afvallen & Borrelen
Het lijkt een onmogelijke combinatie. Maar dat is het niet.
Leer hoe jij in 4 weken slank & fit wordt met 80 easy recepten en de methode waarmee je het volhoudt.

Aanbieding: betaal nu geen € 37,00 maar slechts € 17,00

afvallen en borrelen kookboek gedrukt

Afvallen & Borrelen nu tijdelijk ook als gedrukt boek mee te bestellen

Zolang de voorraad strekt!

Afvallen & Borrelen

Het leven is te kort om saai te zijn (en om slechte wijn te drinken) dus borrels, feestjes en etentjes overslaan omdat het ten koste gaat van je slanke lijn, dat past niet.  Toch wil je ook slank, fit én gezond zijn. Zeker in deze tijd. Het recept voor je slanke lijn is identiek aan dat voor een fit en gezond lijf. Letterlijk! Nu alleen nog ruimte voor je glas wijn. En daarom heb ik een programma gemaakt voor jou. Met ruim 80 recepten die allemaal easy te maken zijn en waarmee je ruimte maakt voor je glas wijn. Op deze manier ben jij binnen 4 weken slank & fit én geniet je van je feestelijke leven. 

Je favoriete restaurant is je keukentafel

Koken verbindt! Combineer de meest makkelijke én heerlijke recepten op zo’n manier dat je ook aan je ‘curves’ werkt. Iedereen kan het maken. Dus jij ook. Verras je gezinsleden met nieuwe, gezonde recepten die je immuunsysteem een boost geven. 4 weken inspiratie in de keuken én een fit & slank lijf. En ook nog zo gezellig mogelijk. Lees verder…. 

Het is altijd ergens borreltijd

Slank, Fit, Gezond. Graag natuurlijk. Maar hoe houd je het dan toch leuk? Als je wekenlang moet afzien en alle sociale events moet afzeggen dan is jouw afvalpoging geen lang leven beschoren. Je houdt het simpelweg niet vol. Alleeen als het leuk is houd je het vol. Alleen als het bij je past houd je het vol. Maak van afvallen een feestje, plan je borreltijd in en maak letterlijk ruimte voor je glas wijn. Afvallen & Borrelen dus. 

Afvallen & Borrelen
Leer hoe jij in 4 weken slank & fit wordt met 80 easy recepten en de methode waarmee je het volhoudt. 
Afvallen zonder dat je alle fun uit je leven schrapt.

Aanbieding: betaal nu slechts € 17,00 in plaats van € 37,00

#wijnenlijn

Afvallen & Borrelen nu tijdelijk ook als gedrukt boek mee te bestellen

Zolang de voorraad strekt!

Voor mij is het glas altijd half vol

 

Ik ben Elke Werkers en ik heb de code gekraakt! Eindelijk…

Ik neem je mee naar de jaren 80. Ik was een blije puber en ik was zeker niet dik. Toch hadden voeding en lijnen mijn aandacht. Het hoorde er gewoon bij. Mijn moeder startte in die tijd met het brooddieet, Atkins kwam voorbij en natuurlijk probeerde ze ook het Sherrydieet. Daarmee ontstond mijn interesse in de werking van voeding en het effect op je lijf en hoe je eruitziet. 

Elk dieet heb ik uitgeprobeerd. En jaren achter elkaar deed ik de maand januari op 500 calorieën en zonder wijn. Hoe is het mogelijk? Dat denk ik nu. Want nu ik de code heb gekraakt hoef ik nooit meer te kiezen voor een tijdelijk dieet. Hoe lekker is dat? Want dat gaat verder dan alleen voeding. 

Ik deel mijn inzichten graag met jou omdat het zo ontzettend fijn is om je zowel gezellig als mooi en gezond te voelen. En omdat je houding van dat halfvolle glas zoveel aantrekkelijker is dan het halflege. Immers… je leeft te kort om saai te doen. En om slechte wijn te drinken 🙂

Cheers!

Elke

Fit & Slank

In 4 weken ben jij fit, heb je een enorme boost aan je immuunsysteem gegeven en heb je mega veel inspiratie voor recepten die je ook nog eens slank maken. Weer in je ‘oude’ spijkerbroek passen, zonder dat je alle fun uit je leven moet schrappen. Zo houd je afvallen leuk. En haalbaar. Want zo houd je afvallen vol. 

Wil jij ook:

N

Afvallen door lekker te eten en ook ruimte te hebben voor een glas wijn

N

4 weken inspiratie, zodat je weer in je oude spijkerbroek past, zonder dat het je moeite kost

N

De supersterke mindset ontwikkelen: het glas is halfvol

Dan is dit e-book echt een kado voor jou!

#hetglasishalfvol

Afvallen & Borrelen
Compleet programma van 4 weken waarbij je slank wordt zonder dat je alle fun uit je leven moet schrappen. Zo houd je het dus wel vol. 

Aanbieding: betaal nu slechts € 17,00 in plaats van € 37,00

#kookjeslank

Afvallen & Borrelen nu tijdelijk ook als gedrukt boek mee te bestellen

Zolang de voorraad strekt!

De heerlijke combinatie

In het kookboek heb ik mijn favorieten gebundeld. Voor het programma van Wijn&Lijn heb ik veel research gedaan en enorm veel gerechten uitgeprobeerd en getest. Het resultaat is een programma van 4 weken met daarin nog steeds veel keuze-vrijheid. Smaken verschillen immers. Toch kan ik je aanraden om alles een keer te proberen. En ik weet zeker dat er een aantal gerechten is dat je wekelijks op tafel zult zetten. 

De flexibiliteit in het programma is waarom je dit vol houdt. Het is geen dieet, het is een methode om je immuunsysteem een boost te geven terwijl je tegelijkertijd afvalt. Zonder dat je alle fun uit je leven schrapt. De basisrecepten zijn koolhydraatarm en vul je zelf (of voor de rest van je gezin) aan naar keuze met rijst, pasta, aardappelen of … wijn. 

In 4weken pas je weer in je ‘oude’ spijkerbroek of je favoriete jurkje. En ondertussen blijf je zo gezond mogelijk! Terwijl je bijna niet na hoeft te denken over ‘wat eten we vanavond’. Allen maar kiezen uit de opties.  

 

 

 

Het kookboek

In het kookboek Afvallen & Borrelen vind je:

80 recepten

verrassende gerechten die je slank & fit maken

Compleet programma

Zodat je precies weet wat je moet doen (en laten)

Weekoverzicht

Elke week een nieuw overzicht met recepten om uit te kiezen

Ruimte voor wijn

Afvallen is al moeilijk genoeg. Zorg ervoor dat het zo leuk mogelijk is. Dus maak ruimte voor je glas wijn. In mijn e-boek vind je de methode om  letterlijk ruimte te maken voor je glas wijn, de borrel van de week en de gezellige etentjes met vrienden. Zo houd je de fun in je leven en val je toch af. 

#altijdwattevieren

Afvallen & Borrelen 

=

4 weken programma nu tijdelijk van € 37,00 voor  € 17,00 (incl. btw)

=

Direct toegang tot de methode en alle 80 recepten

=

Mindsetoefeningen voor jouw ‘halfvolle glas’

=

Volop inspiratie voor je feestelijke en slanke leven

=

Nu tijdelijk ook in gedrukte uitgave bij te bestellen (zolang de voorraad strekt)

#wijnenlijn

Afvallen & Borrelen nu tijdelijk ook als gedrukt boek mee te bestellen

Zolang de voorraad strekt!

?

Veelgestelde vragen

Kan ik echt afvallen met deze recepten?

Ja, absuluut. De recepten zijn in basis gericht op een gezond eetpatroon waarbij je jouw immuunsysteem een boost geeft. Heel belangrijk, niet alleen in deze tijd. Direct bijkomend resultaat is dat je afvalt. Je leert anders eten, zonder dat je honger hebt. En als je wilt aanvullen dan is daar alle ruimte voor. 

Hoeveel val ik af in 4 weken?

Afhankelijk van je uitgangssituatie val je 3 tot 6 kilo af. De eerste kilo’s gaan meestal het snelst. Daarna is het belangrijk dat je het patroon en de systematiek van de recepten kent en verder afvalt op dezelfde moeiteloze manier. Hoeveel je wilt afvallen bepaal je uiteraard zelf en zo stel je ook de gerechten samen. 

Hoe krijg ik toegang tot het kookboek?

Na betaling ontvang je binnen 5 minuten de mail met informatie en de toegangslink

Hoe moeilijk zijn de recepten?

De meeste recepten zijn heel eenvoudig en 99% van de ingrediënten is gewoon in de supermarkt te krijgen. Over het algemeen ben je binnen 20 minuten klaar met je recept. Behalve de recepten waar je de slowcooker voor gebruikt, uiteraard. 

Heb ik nog speciale apparatuur nodig?

De meeste recepten zijn gemaakt voor de ‘normale’ keuken en daarmee schat ik in dat je de benodigde apparatuur in huis hebt. Alleen gebruik ik voor een aantal stoofgerechten een slowcooker. Dat vind ik heel makkelijk maar je bereikt nagenoeg hetzelfde effect wanneer je het gerecht in een (gietijzeren) pan op het fornuis maakt. Mocht je nog een verlanglijstje mogen maken dan kan ik je een slowcooker wel aanraden.

Ik heb toch nog een vraag

Dat kan altijd! Neem voor alle aanvullende vragen contact met me op. Je kunt me een e-mail sturen: elke@wijnenlijn.nl en uiteraard krijg je snel antwoord van me. 

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn