fbpx

Heerlijk, jouw e-book is onderweg.
Afvallen & Borrelen

(Deze ontvang je nu in je mail)

Afvallen & Borrelen

Superleuk dat je dit e-book (of de combinatie met het gedrukte boek) hebt aangeschaft. Afvallen & Borrelen is tenslotte een super combinatie. In dit (e-)boek heb ik mijn 80 favorieten bij elkaar gezet om jou te inspireren. Maak van je keukentafel je favoriete restaurant en verras jezelf en tafelgenoten met nieuwe gerechten. Terwijl je lekker eet val je af. En je maakt ruimte voor je glas wijn. Maak van afvallen een feestje!

Het gedrukte boek alsnog bestellen?

Als je alleen de digitale versie hebt besteld en je wilt tóch het boek ook thuis ontvangen dan kan dat door via deze link de extra bestelling te doen. 

 

Bouw je eigen dieet in 5 dagen – training

Je kunt ALLEEN nu EXTRA voordelig starten met de training ‘Bouw je eigen dieet in 5 dagen’.
Je leert in 5 dagen hoe jij een eetpatroon maakt dat je volhoudt. Omdat het bij je past.

Heerlijk als je de code kraakt en je je fit & slank voelt. Dat is binnen handbereik. Als je aandacht besteedt aan wat ik ‘de ontwerpfase’ noem dan bouw je een dieet dat bij je past. Dan houd je het vol. En dat is precies wat je nodig hebt om jouw streefgewicht te behalen. En te behouden.

Geen opgelegde maaltijdplanning maar een passend ontwerp voor jou. In 5 dagen help ik je door de stappen heen zodat jij jouw eigen dieet bouwt waarmee je weer in je ‘oude’ spijkerbroek past, zonder dat je alle fun uit je leven moet schrappen. Zo houdt je afvallen leuk. En haalbaar. Want zo houd je afvallen vol.

Deze training in combinatie met je receptenboek Afvallen & Borrelen geeft je een vliegende start en een solide basis voor de komende weken.

Je kunt vandaag al starten. Normaal € 37,00, in combinatie met Afvallen&Borrelen kun je gebruik maken van de korting en kost de training normaal al slechts € 17,00

ALLEEN NU OMDAT JE OP DEZE PAGINA BENT KUN JE DE TRAINING VOOR € 7,50 BESTELLEN. DIT AANBOD KOMT NIET MEER TERUG!

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn