fbpx

Heerlijk, jouw e-book is onderweg.
Afvallen & Borrelen

(Deze ontvang je nu in je mail)

Afvallen & Borrelen

Superleuk dat je dit e-book (of de combinatie met het gedrukte boek) hebt aangeschaft. Afvallen & Borrelen is tenslotte een super combinatie. In dit (e-)boek heb ik mijn 80 favorieten bij elkaar gezet om jou te inspireren. Maak van je keukentafel je favoriete restaurant en verras jezelf en tafelgenoten met nieuwe gerechten. Terwijl je lekker eet val je af. En je maakt ruimte voor je glas wijn. Maak van afvallen een feestje!

Het gedrukte boek alsnog bestellen?

Als je alleen de digitale versie hebt besteld en je wilt tóch het boek ook thuis ontvangen dan kan dat door via deze link de extra bestelling te doen.

Succesvol afvallen lukt jou ook!

Omdat je hier bent & ALLEEN NU heb ik iets extra’s voor je.

Succesvol afvallen is haalbaar – ook voor jou – wanneer je ervoor zorgt dat je heerlijke gerechten maakt, een mindset van het halfvolle glas ontwikkelt én de letterlije formule kent die bij jouw leefstijl past. Jouw kookboek ‘Afvallen&Borrelen’ geeft je de lekkere basis waarmee je lettelijk ruimte maakt voor je glas wijn. De aanvulling op de succesfactoren krijg je NU EXTRA VOORDELIG van me.

Zodat je zeker weet dat je jouw doel bereikt. Op een manier die bij je past, op een manier die je volhoudt, op een manier die leuk is.

Maak gebruik van de KORTING en bereik & behoud je gewenste gewicht op een Gezonde & Gezellig manier!

Jouw Persoonlijke code

Complete training met werkboek zodat je precies weet welke formule er bij je past. Hoeveel calorieën horen bij je afslankdoel, hoe verdeel je deze getallen over jouw week zodat het effect is dat je succesvol afvalt zonder dat je afziet.

 

Halfvolle Glazen

5 daagse mindsettraining voor jouw halfvolle glas. Iedere dag een feestje, de flow om door te gaan en dagelijks zin in je dag!

Uitgebreid werkboek, modules, visualisatie & meditatie

 

gezond en gezellig afvallen

 

Ontvang de succesfactoren van Wijn&Lijn

Je kunt ALLEEN nu EXTRA voordelig toegang krijgen tot de (andere 2) succesfactoren van Wijn&Lijn.

Heerlijk als je de code kraakt en je je fit & slank voelt. Dat is binnen handbereik, op welke leeftijd dan ook en hoever je ook verwijderd bent van je gewenste gewicht.

Mijn stellige overtuiging is dat afvallen voor iedereen is weggelegd. De succesfactoren van Wijn&Lijn is de methode waarmee je jouw gewenste gewicht behaalt en behoudt op een gezonde & gezellige manier. Daar ligt de ‘key for succes’ en daar kun je nu met één klik toegang tot krijgen.

Nooit meer jojo-en
Geen shakes of repen maar echt lekker eten
Weten wat je doet en daarmee vertrouwen in je proces
Zin in je dag
Zichtbaar resultaat

De combinatie van deze drie succesfactoren levert je een vliegende start & heerlijk resultaat!

 

 

Je kunt meteen al starten. Normaal kosten de modules € 34,00 en omdat je nu jouw kookboek hebt besteld kun je beide modules HEEL VOORDELIG starten.

 

  

ALLEEN NU OMDAT JE OP DEZE PAGINA BENT KUN JE NU VOOR slechts € 11,00 TOEGANG KRIJGEN.

LET OP: DIT AANBOD KOMT NIET MEER TERUG!

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn