Heerlijke lunch waar je energie van krijgt
De basis is echt super makkelijk én lekker (dus daar word ik blij van) en je kunt de topping (hier garnalen) uiteraard ook wisselen met bij voorbeeld:
– gerookte zalm
– feta
– zongedroogde tomaatjes en parmezaanse kaas
– et cetera
Zelf ben ik echt dol op de combinatie van het zoetige smaakje van de gestoofde courgette, de pittige olijfolie en de zoute smaak van hollandse garnalen. Echt een toplunch die heel eenvoudig ruimte maakt voor je glas wijn. Nu of later…
Ingrediënten (voor 2 personen)
– 400 gram courgette-pasta
– 1 ui, gesnipperd
– 4 eieren
– 1 eetlepel chili-olijfolie
– peper uit de molen
Werkwijze:
Verhit de olijfolie in een pan met anti-aanbaklaag en fruit de gesnipperde ui zachtjes 3 minuten. Voeg de courgettepasta toe en laat 4-5 minuten stoven. Klop het ei los en kruid met peper. Laat de omelet in circa 6 minuten droog worden. Gebruik een deksel op de pan.
Kies je topping: grijze garnalen, gerookte zalm, feta, gedroogde tomaatjes & parmezaanse kaas… waar je zin in hebt.
Enjoy!
#easydoesit #makkelijkerecepten #wijnenlijn #afvallenenborrelen #cheers
Voedingswaarden (per persoon)
436 calorieën
20,8 gram koolhydraten
22,3 gram vetten
39,4 gram eiwitten
Glas wijn: 150 calorieën