Gratis Coachcall – 30 minuten voor je startpunt

 

 

Een gezonde & gezellige leefstijl is de enige manier om slanker, fitter en gezonder te worden. Geen quick fix of een crashdieet helpt je voor langere tijd aan een slanke lijn. Logisch ook, je houdt dat eenvoudigweg niet vol.

Gezond & Gezellig afvallen wel.

 

Het glas is halfvol! Dé mindset waarmee je verder komt. En wat er dan in dat glas zit dat maakt niet zoveel uit. Nou ja… bij wijze van spreken dan. ⁠

Wil je weten of Wijn&Lijn een programma is dat bij je past, plan dan hier je coachcall. In dit – slechts 30 minuten durend – gesprek krijg je gegarandeerd de eerste stap van me. Daarmee kun je zelf starten en je doelen bereiken. Wil je verder met één van de programma’s van Wijn&Lijn dan maken we samen de beste keuze. 

Afvallen is immers in theorie wel simpel, maar dat maakt het nog niet gemakkelijk.

Wat ik wel zeker weet is dat je pas afvalt als je een manier vindt die écht bij je past. De programma’s van Wijn&Lijn zijn erop gericht om die manier te vinden. Ook voor jou!
Ook al heb je al veel diëten gevolgd en meerdere lijnpogingen gedaan. En ook al dénk je dat een slanke lijn niet voor jou is weggelegd. Dat is het namelijk wél.

Daarom help ik je graag. Het leven is namelijk zoveel leuker als je lekker in je vel zit. Als je fit en slank bent. En als je nog steeds kunt genieten van je wijntje.

Laten we met elkaar ‘videobellen’ (zoomgesprek) en ik spreek je graag binnenkort zodat jij binnen 30 minuten niet alleen weet wat je kunt verwachten en of het bij je past, maar heb je sowieso jouw startpunt gekregen waarmee je jouw lifestyle vormgeeft. 

 

Heb je een vraag die je liever per email stuurt? Dat kan natuurlijk ook: elke@wijnenlijn.nl. Uiteraard krijg je altijd antwoord van me.

Cheers!

Elke