fbpx

Jouw Coachcall

In 45 minuten naar het halfvolle glas

 

 

Het glas is halfvol! Dé mindset waarmee je verder komt. En wat er dan in dat glas zit dat maakt niet zoveel uit. Nou ja… bij wijze van spreken dan. ⁠

Wil je weten of Wijn&Lijn een programma is dat bij je past, plan dan hier je coachcall. We kijken samen of je hiermee de juiste keuze maakt.

Afvallen is immers in theorie wel simpel, maar dat maakt het nog niet gemakkelijk.

Wat ik wel zeker weet is dat je pas afvalt als je een manier vindt die écht bij je past. Het programma van Wijn&Lijn is erop gericht om die manier te vinden. Ook voor jou!
Ook al heb je al veel diëten gevolgd en meerdere lijnpogingen gedaan. En ook al dénk je dat een slanke lijn niet voor jou is weggelegd. Dat is het namelijk wél.

Daarom help ik je graag. Het leven is namelijk zoveel leuker als je lekker in je vel zit. Als je fit en slank bent. En als je nog steeds kunt genieten van je wijntje.

Laten we met elkaar ‘videobellen’ (zoomgesprek) en ik spreek je graag binnenkort zodat jij binnen 45 minuten exact weet wat je kunt verwachten en of het bij je past.

 

Heb je een vraag die je liever per email stuurt? Dat kan natuurlijk ook: elke@wijnenlijn.nl. Uiteraard krijg je altijd antwoord van me.  

Cheers!

Elke