Black Friday 2023

geldig t/m Cyber Monday (27 november 2023)

Black Friday 2023

geldig t/m Cyber Monday (27 november 2023)

Super dat je hier bent! Vandaag kun je gebruik maken van mijn mooiste korting op mijn meest doeltreffende programma

Je (eerste) 5 kilo eraf – nog voor de Kerst

Niet alleen je gewicht verliezen maar een heel gedegen stappenplan om jouw leefstijl ‘for ever’ om te zetten in een gezonde & gezellig versie, die je eenvoudig volhoudt.

Vandaag met 50% korting
CODE: BlackFriday2023

10 kilo lichter & 10 jaar jonger in 100 dagen

De eerste 5 kilo nog voor de Kerst eraf. Op jouw manier!

Afvallen lukt alleen als je het volhoudt. Dat betekent dat er niet één weg is. Juist door te doen wat bij je past als je mooiste schoenen, wordt het een leuk proces, waarbij je geniet van lekker eten, je wijntje en stap voor stap naar een gezonde leefstijl beweegt. Bijna ongemerkt omdat de stappen klein zijn en mega doeltreffend.

Houd afvallen leuk & daarmee vol.

Volg nu extra voordelig mijn meest succesvolle en leukste programma met 50% BlackFriday korting en val nog voor het Kerstdiner tot 5 kilo af.

– Direct energie
– Geen voedingsrestricties
– Sporten hoeft niet
– Wijn drinken kan gewoon
– Eet alles wat je wilt
– Val direct af terwijl ook gewoon geniet van je wijntje

Ik gun je van harte dat je ervaart hoe effectief de methode is en dat de combinatie van Gezond & Gezellig ook voor jou mogelijk is! Binnen een paar weken past je hele kledingkast weer & zit je met Kerst stralend in je Kerstjurk. 

NU 50% extra KORTING (BlackFriday2023)

EXTRA Black Friday Bonus 1

GRATIS als je nu kiest voor de KORTING en meedoet met 10×10 (10 kilo lichter & 10 jaar jonger in 100 dagen) dan krijg je niet alleen 50% BlackFriday-korting op het totale programma maar ook het Kookboek | Afvallen&Borrelen gratis thuis gestuurd.
(t.w.v. € 31,50)

EXTRA Black Friday Bonus 2

GRATIS onbeperkt toegang tot de Wijn&Lijn Academie waar alle trainingen en programma’s staan gedurende 100 dagen.
(t.w.v. € 147,00)

Zeker 10 kilo zwaarder….

Je geniet van je leven, je omgeving, vrienden en familie. En van alle gezelligheid die er vaker wél dan niet bij hoort. Heerlijk! En dus accepteer je dat je meer kilo’s met je meedraagt dan je eigenlijk wilt. Je bent heus niet de enige met meer gewicht dan 10 jaar geleden. Ook je vriendinnen zijn niet meer zo ‘in shape’ dus wijd je het aan ‘het ouder worden’, al zit het je enorm dwars. Dat je er zelf ook debet aan bent, weet je wel, maar stop je zover mogelijk weg. Met een ‘iedereen heeft dit toch?’ houd je jezelf al jaren op het dwaalspoor.

Het moet wel leuk blijven

Natuurlijk heb je al van alles geprobeerd. Je bent zelfs een betalend lid van de sportschool geworden, hoewel sponsor een betere benaming is. In je poging om een paar kilo kwijt te raken heb je alle mogelijke diëten geprobeerd.  Zonder blijvend resultaat omdat het gewoon niet leuk was. Het leven is veel te kort om zoveel in te binden. Dat heb je er simpelweg niet voor over. En laten we wel wezen.. dat wil je vent ook niet.. ongezellig op een Spa-tje is nou eenmaal niet hoe jullie je leven willen inrichten

Weg met spiegels, weegschalen en fototoestellen

Het valt misschien anderen nog niet op, dat je eerst het licht uitdoet voordat je je uitkleedt, of steevast de andere kant opkijkt als je een spiegel of winkelruit ziet, maar het voelt niet fijn. Je ziet er zwaarder uit dan je zou willen – hoewel je de weegschaal al jaren mijdt, je weet precies hoe het zit. Dat je het altijd leuk vindt om een nieuw setje kleding te kopen valt natuurlijk aan de goede kant van deze medaille, maar steeds een maat groter dan weer niet.

Per toeval ben ik op wijn&lijn terecht gekomen en inderdaad ook ik dacht van nee hé weer zo’n afvalprogramma. Maar wat heb ik me hier in vergist. Na goed gelezen te hebben en mailcontact met Elke dacht ik van yes dit is het. Het 5 weken plan aangevraagd! En inmiddels ook het programma 10 weken gestart.
De motivatie die je krijg van Elke helemaal top.
Ik kan dit iedereen aanraden….
Anja (63 jaar)


BlackFridayDeal in een notendop:

* 50% korting op het meest complete programma van Wijn&Lijn: 10 kilo lichter & 10 jaar jonger in 100 dagen
* Dagelijks begeleiding gedurende 100 dagen
* GRATIS kookboek | Afvallen&Borrelen t.w.v. € 31,50 thuisgestuurd (BONUS)
* GRATIS toegang tot de complete Wijn&Lijn Academie waarin alle trainingen en programma’s te vinden zijn (t.w.v. € 147,00)

Nu betaal je totaal € 111,00
(deze prijs komt nooit meer terug)

 

 )

Hoe werkt het?

1. Klik op de button – Ik wil de BlackFridayDeal en je komt op de betaalpagina.
2. De code (BlackFriday2023) heb ik al voor je ingevuld en je korting wordt automatisch verrekend.
3. Je krijgt direct toegang tot het programma en start met het bouwen van je leefstijl
4. Je ontvangt het boek zo snel mogelijk thuis in de brievenbus (BONUS)
5. Je krijgt direct toegang tot de Academie van Wijn&Lijn met alle trainingen, programma’s en modules(BONUS)
6. Je kunt iedere dag jouw persoonlijke vragen stellen

10 kilo kwijt & 10 jaar jonger

Hoe zou het voor je zijn als je niet alleen 10 kilo kwijtraakt, maar je ook 10 jaar jonger voelt. Letterlijk! Dat de onhebbelijkheden, waarvan je nu denkt dat ze bij het ‘ouder worden’ horen, gewoon verdwijnen. Hoe zou het zijn als je geen zorgen meer hebt over je afglijdende gezondheid, maar juist weet dat je de stappen zet die je fitter en slanker maken. Zonder dat je daarbij het gezellige leven moet afbreken.

Dat je niet meer de struisvogel bent, die net doet alsof -ie geen aandeel heeft in het geheel, maar juist gaat ‘shinen’ als een trotse pauw. Trots op je resultaat: Dat je geniet van je leefstijl omdat het je ‘the best of both worlds’ geeft: Fit, Slank, Gezond & Gezellig.

Dat je weer het gevoel hebt dat je ‘in charge’ bent. Dat jij degene bent die bepaalt hoe je leefstijl is. Dat je weet wat je moet doen om slank & fit te worden en tegelijkertijd kunt genieten van je gezellige leven.

Dat je weer met liefde op de foto gaat, zelfs in een bikini, al denk je nu dat dit moment nooit zal komen.

De directe voordelen van je hervonden gewicht kun je uittekenen: zoveel leuke kleding in je kast die weer allemaal past en leuk staat. Shoppen is weer écht leuk en je spiegelbeeld vermijd je niet meer.

Het resultaat als je start met 10×10

10 kilo lichter & 10 jaar jonger: Dit programma is je ‘lifestyle-builder’ waarmee je in 100 dagen een leefstijl ontwikkelt, die je ‘easy’ volhoudt omdat het volledig past bij je gezellige leven. De 5 stappen van de methode zorgen voor resultaat op de weegschaal, heerlijk eten & drinken en plezier in je proces.

Je krijgt iedere dag een email van me met een klein stapje richting je nieuwe leefstijl zodat je deze bijna ongemerkt maakt. ‘Gewoon in je mailbox’ voor automatische focus op je proces. Iedere dag opnieuw. Totdat je – aftellend naar 0 – er ‘ineens bent’ en beseft dat het resultaat er mag zijn. Niet alleen lichter, fysiek jonger en mega trots op jezelf, maar inmiddels een leefstijl waar je niet meer over na hoeft te denken. Zo krachtig is je nieuwe gewoonte in 100 dagen.

100 dagen dagelijkse inhoud & oefening zorgt voor je nieuwe leefstijl! Gegarandeerd.

Geweldig, ik kan niet anders zeggen. Ik was echt behoorlijk sceptisch voordat ik begon want natuurlijk wilde ik geloven dat ik mijn wijntje kon blijven drinken, maar het leek me onmogelijk. Ik ben echt heel blij dat ik weer alles pas en me niet meer opgelaten voel als ik in de spiegel kijk. Heerlijk! Dank je wel

Mirjam, 57 jaar

Ik ben zo blij dat ik nu al 7 maanden op gewicht ben en toch gewoon uit eten kan, wijntjes kan drinken en ‘gewoon’ doen. Het is geen enkele moeite meer om ’te doen wat ik moet doen’ zoals Elke zo treffend kan zeggen.

Jools, 44 jaar

Heel eerlijk dacht ik dat ik niet meer kon afvallen. Eigenlijk was gezond eten mijn streven en me eindelijk weer eens lekker in mijn vel voelen zitten. Dat was al zo lang geleden. Tot mijn verbazing viel ik meer dan een maat af, zonder dat ik het doorhad, want ik voelde me eigenlijk na 5 dagen al geweldig. Zo fijn!

Phillys, 53 jaar

Jouw leven met Wijn&Lijn – 10 kilo lichter & 10 jaar jonger

Als je deelneemt aan het programma dan krijg je:

Dagelijkse begeleiding (100 dagen)

100 dagen lang iedere dag een e-mail met een korte les en opdracht in je werkboek & je kans om af te stemmen of je op de goede weg zit. 

Wijn&Lijn bouwstenen

De dagelijkse e-mails bevatten alle informatie & bouwstenen, die je nodig hebt om je leefstijl vorm te geven, te verdiepen en het vertrouwen te ontwikkelen om je resultaat ook daadwerkelijk vast te houden. 

Succes-Verzekerd-Werkboek

Een prachtig vormgegeven werkboek dat je helpt jouw doelen te bereiken.

Directe lijn voor al je vragen

Alle vragen die je hebt en waarmee ik je verder naar je doel kan helpen kun je aan me stellen zolang het programma loopt. Houd het lijntje kort voor je beste resultaat, daar ben ik voor!

Community met gelijkgestemden

De stok achter de deur! In de besloten Facebook-groep deel je zonder gêne je ervaringen, struggles en successen. Zodat je steeds weer die stap vooruit zet tot je jouw droomdoel bereikt. Samen is het leuker en makkelijker.

Recepten & inspiratie

Een bibliotheek aan recepten om je dagelijkse inspiratie uit te halen. Allemaal Wijn&Lijn-proof: ruimte maken of laten voor je glas wijn.

Omdat ik zeker weet dat je resultaat behaalt met mijn methode krijg je 100% garantie. Volg je alle lessen, ben je actief in de facebookgroep en pas je de lessen toe dan kan het niet anders dan dat je afvalt. Is dat niet zo dan krijg je je geld terug. Zonder moeilijk gedoe!

Voor mij is het glas altijd half vol

Ik ben Elke Werkers en heb in mijn methode Wijn&Lijn alle in-&outs samen gevoegd waarmee je slank wordt zonder dat je alle fun uit je leven moet schrappen! Eindelijk…Want ook mijn weg ging niet ‘vanzelf’. 

Als puber was zeker niet dik. Toch hadden voeding en lijnen mijn aandacht. Het hoorde er gewoon bij. Mijn moeder startte in die tijd met het brooddieet, Atkins kwam voorbij en het sherrydieet ging maar net aan haar voorbij. Hier ontstond mijn interesse in de werking van voeding en het effect op je lijf en hoe je eruitziet. En natuurlijk deed ik mee met iedere hype.

Elk dieet heb ik uitgeprobeerd. Dat was ook vaak heel hard nodig. Van 80+ op mijn 20e tot 100+ na mijn zwangerschappen. En jaren achter elkaar deed ik de maand januari op 500 calorieën en zonder wijn. Hoe is het mogelijk? Dat denk ik nu. Want nu ik de methode ken hoef ik nooit meer te kiezen voor een tijdelijk dieet. Hoe lekker is dat? Want dat gaat verder dan alleen voeding.

Ik deel mijn methode graag met jou omdat het zo ontzettend fijn is om je zowel gezellig als aantrekkelijk en gezond te voelen. En omdat je houding van dat halfvolle glas zoveel aantrekkelijker is dan het halflege. Immers… je leeft te kort om saai te doen. En om slechte wijn te drinken 🙂

Cheers!

Elke

Slank & Fit met 10×10

N

Bereik in 100 dagen een leefstijl die je vol wilt & kunt houden

N

Complete methode van Wijn&Lijn in dagelijkse stappen – 100x

N

Eenvoudig dagelijks je stappenplan in je mailbox. Makkelijker en effectiever kan niet.

N

100 dagen begeleiding – iedere dag kun jij eenvoudig je vragen stellen

N

BONUS: Het Kookboek ‘ Afvallen&Borrelen’ (fysieke boek)  GRATIS  t.w.v. € 31,50 (101 recepten, die ruimte maken of laten voor je glas wijn)

N

Normaal € 400,50

N

NU voor slechts € 111,00

Omdat ik zeker weet dat je resultaat behaalt met mijn methode krijg je 100% garantie. Volg je alle lessen, ben je actief in de facebookgroep en pas je de lessen toe dan kan het niet anders dan dat je afvalt. Is dat niet zo dan krijg je je geld terug. Zonder moeilijk gedoe!

EXTRA Black Friday Bonussen

GRATIS Kookboek | Afvallen&Borrelen thuis gestuurd
GRATIS toegang tot de Academie van Wijn&Lijn met alle trainingen en programma’s 

?

Veelgestelde vragen

Kan ik echt afvallen als ik wijn blijf drinken?

Je zult me niet horen zeggen dat wijn drinken de reden is waarom je afvalt. Wel is het de reden dat je het volhoudt. Als je van wijn houdt dan. Want daar ligt een veel belangrijkere factor – en degene die veel over wordt geslagen – het is belangrijker dat je het volhoudt dan dat je het ‘volgens het spreekwoordelijke boekje’ doet. Zet daarom op nummer 1 wat je niet wilt opgeven. Je glas wijn bijvoorbeeld, zodat je een leefstijl hebt die je ‘for ever’ kunt en wilt handhaven. Dat zet de zoden aan de dijk.

Hoeveel val ik af in 100 dagen?

De meeste vrouwen die meedoen vallen in de eerste 100 zeker 10 kilo af (als het passend is uiteraard). Daarna is je proces ook echt in gang gezet en heb je een patroon ontwikkeld dat bij jouw leven past. Afhankelijk van je doelstelling en je uitgangspunt kun je dan nog verder afvallen tot je op het gewenste gewicht bent. Je kunt rekenen op ongeveer een halve tot 1 kilo per week.

Wat mag je eten tijdens Wijn&Lijn?

Je mag alles eten wat je wilt. Zoals ik al eerder zei: volhouden van je leefstijl is vele malen belangrijker dan alles volgens het spreekwoordelijke boekje doen. Ik help je stap voor stap naar jouw leefstijl, waarbij je blijft genieten van wat jij lekker vindt, én afvalt tot het gewicht dat je past. De gerechten die ik maak zijn zo opgesteld, dat de basis is: ‘save the carbs for wine’ en letterlijk ruimte maakt of laat voor je glas wijn. Je vult eenvoudig aan voor tafelgenoten of als je zelf wilt. 

Moet ik sporten?

Sporten is geen must. Wel ben ik fan van beweging omdat het ook enorm handig is als ‘afleiding’ in plaats van eten (om het eten). De reden waarom je afvalt is een combinatie van de juiste dingen eten in de juiste hoeveelheid, waarbij je ruimte maakt of houdt voor je glas wijn. Sporten is voor de één een zware workout en voor de ander een loopje naar de winkel. Alles is goed.

Ik heb weinig tijd, lukt het dan ook?

Afvallen is in basis geen tijdrovende bezigheid. Koken moet je toch en de Wijn&Lijn recepten zijn – met uitzondering van de slowcooker-recepten – allemaal in korte tijd te bereiden. Ik raad je wel aan om de korte dagelijkse mails ook direct te lezen en je opdrachten uit te voeren. Zo blijf je in de flow, waarmee je ‘vanzelf’ je streefgewicht behaalt. 

Ik ga nog op vakantie, kan ik dan toch meedoen?

Ja, er zit zelfs een module in over omgaan met je leefstijl tijdens de vakantie. De dagelijkse mails kun je uiteraard ook later weer oppakken. Ze zijn eenvoudig genummerd, zodat het complete programma inzichtelijk is voor je en je makkelijk kunt terugkijken, ook na je vakantie. 

Wat kan ik doen als ik vragen heb?

Je kunt gedurende het hele traject je vragen stellen op 3 manieren:
1. In de besloten facebookgroep waar je automatisch lid van kunt worden als je deelneemt. Hierin zitten alle andere Wijn&Lijn vrouwen en die hebben ongetwijfeld soortelijke vragen, dus zo help je elkaar ook verder.
2. Als reply op de dagelijkse e-mail die je ontvangt met je (video-)les van die dag.
3. Persoonlijk per aparte e-mail: elke@wijnenlijn.nl als je snel antwoord wilt of de vraag niet wilt delen

Ik heb toch nog een vraag

Mocht je vraag er niet bij staan of wil je me gewoon iets vragen: Stuur me een bericht op elke@wijnenlijn.nl. Ik beantwoord je (uiteraard) altijd persoonlijk.

Wijn&Lijn is een initiatief van Creating Sparkles

Algemene voorwaardenPrivacy statement
Gemaakt met ♥ voor het goede leven.

©2019 Wijn&Lijn

Black Friday 2023 extra Deals

Eenmalige kortingen (50%) op:

Kookboek | Afvallen & Borrelen
Programma | Afvallen & Borrelen (5 weken)
Programma | 10 kilo lichter & 10 jaar jonger (100 dagen)

Kies je programma of product NU met 50% korting
CODE: BlackFriday2023