fbpx
lifestyle events

Gezondheid is meer dan de afwezigheid van ziekte en klachten. Elementen als veerkracht, zingeving en zelfmanagement staan steeds meer centraal

Machteld Huber

Vitaal ouder worden, gezond blijven en alles doen wat je wilt omdat je fit blijft. Dat vergt meestal kleine aanpassingen aan je huidige leefstijl. De lifestyle events van Be Yellow geven je in één middag het inzicht waarmee je dit eenvoudig bereikt.

Lifestyle events die direct invloed hebben op je vitaliteit

Gezonder worden en vitaal blijven staat bij veel mensen op het wensenlijstje. Vanzelfsprekend eigenlijk, want als je fit bent dan geniet je meer van het leven. De lifestyle events zijn een laagdrempelige manier om fitter en gezonder te worden met kleine stappen. In interactieve workshops krijg je direct inzicht in kleine veranderingen die enorme invloed hebben op je leefstijl.

Wil je weten of je gezond en fit bent?

Tijdens een van de lifestyle events kun je niet alleen bijzonder leuke workshops bijwonen, je kunt ook een health check laten uitvoeren. Waar sta je op dit moment? Hoe vitaal en fit ben je en welke kleine stap geeft je direct een duw in de betere richting? Alle metingen zijn persoonlijk en kun je meenemen zodat je er thuis verder mee kunt.

Bijzondere inzichten en heerlijk eten en drinken

We laten je in één middag zien waar je direct winst kunt behalen. In onze overtuiging dat een leefstijl ook leuk moet zijn wil je deze met gemak volhouden, zijn onze events bijzonder gezellig en een echte ‘middag uit’. Je krijgt een volledig verzorgde middag met heerlijk eten en drinken in een fantastische omgeving.

Wie is Be Yellow?

Be Yellow organiseert events vanuit de overtuiging dat mensen eenvoudig gezonder kunnen leven, prettiger oud worden en langer vitaal blijven als ze weten hoe. Samen met fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen, slaapcoaches en mindsetcoaches zorgen we voor lifestyle events die deelnemers stimuleren om de eerste stappen te zetten op de vitaliteitsladder. Wil je meer weten over Be Yellow neem dan een kijkje op de website: www.beyellow.nl

Welke onderwerpen komen aan bod tijdens de lifestyle events?

De professionals van Be Yellow maken je bewust van de positieve effecten van gezonde voeding, beweging, slaap, (vermijden van) stress en het ontwikkelen van een healty mindset met als doel om een gezondere leefstijl te creëren. Je ervaart meteen hoe eenvoudig je dit kunt inzetten in je huidige leven en op de langere termijn is het resultaat dat je fitter en energieker bent, minder kans hebt om ziek te worden of last te hebben van stress.

Hoe kun je deelnemen?

De data van de lifestyle events die Be Yellow dit jaar organiseert staan op de website: www.beyellow.nl. Je kunt nu extra voordelig kaarten kopen voor het event van woensdag 18 mei aanstaande.
De locatie voor het event op 18 mei is het prachtig gelegen landgoed Vidaa. Tussen Den Haag en Rotterdam gelegen met voldoende gratis parkeerplaats is dit landgoed, midden in de natuur, een inspirerende omgeving voor jouw eerste stap op de vitaliteitsladder.

Download hier de gratis brochure

Je kunt hier gratis de brochure aanvragen en je inschrijven voor één van de lifestyle events van je keuze.

Ben jij erbij op woensdag 18 mei?

Je kunt online een kaartje kopen door op de knop ‘ ik ben erbij’ te klikken. Direct na je aanmelding krijg je een bevestiging en routebeschrijving naar de locatie.

Speciale actie: voor woensdag 18 mei geldt dat je met 2 personen kunt komen voor de prijs van 1. Dus neem je partner, vriendin, ouders, kinderen mee (18 jaar en ouder) en geniet van een geweldig interactieve middag die de start is van jouw gezonde en fitte leefstijl.

Tenslotte

Direct invloed hebben op je toekomstige gezondheid, fitheid en vitaliteit is voor iedereen weggelegd. Tijdens onze lifestyle events geven we je op een interactieve manier inzicht in de mogelijkheden, waarmee je direct aan de slag kunt. De events worden in een prachtige omgeving georganiseerd en je wordt de hele middag van lekkers voorzien.