fbpx

Er zijn 5 stappen die cruciaal zijn wanneer je wilt afvallen & op gewicht wilt blijven. Deze 5 stappen zijn voor iedereen gelijk. Ongeacht het aantal kilo dat je kwijt wilt en ongacht wat je huidige levensstijl is. Heb je deze 5 stappen ‘op orde’ dan val je af. Dat geldt ook voor jou, welke leeftijd je dan ook hebt bereikt. De invulling van de stappen is voor iedereen anders. Maar dat is stap 2. 

In deze video neem ik je mee door de 5 stappen waarmee je afvalt, op gewicht blijft, slank&fit wordt én blijft. Geen halve pogingen of korte termijn succes maar het raamwerk waarmee je stap voor stap je doelen haalt. ‘For ever’ en zonder afzien. Want afvallen hoeft helemaal niet lastig, vervelend en met afzien gepaard te gaan. 

Start met deze video en laat me vooral weten waar ik je verder mee kan helpen. Daar doe ik het voor. 

Enjoy the ride!

 

Cheers,

Elke

Zo kun je gelijk verder...

Super dat je deze video hebt bekeken. Nu je weet welke 5 stappen cruciaal zijn om af te vallen én je gewicht te behouden kun je door met stap 2. Hoe vul de stappen in? Want dat is veel minder universeel. Dat herken je vast. Het ‘boekje volgen’ zorgt maar voor tijdelijke commitment en resultaat. Het werkt pas echt wanneer het bij je past. En nu kun je – tijdelijk – super voordelig meedoen met Wijn&Lijn. Ik heb er een volledige ‘Box’ van gemaakt zodat het niet anders kan dan dat jij je doelen behaalt.