Slank en Fit in 5 stappen

Er zijn 5 stappen die cruciaal zijn wanneer je wilt afvallen & op gewicht wilt blijven. Deze 5 stappen zijn voor iedereen gelijk. Ongeacht het aantal kilo dat je kwijt wilt en ongacht wat je huidige levensstijl is. Heb je deze 5 stappen ‘op orde’ dan val je af. Dat geldt ook voor jou, welke leeftijd je dan ook hebt bereikt. De invulling van de stappen is voor iedereen anders. Maar dat is stap 2.

In deze video neem ik je mee door de 5 stappen waarmee je afvalt, op gewicht blijft, slank&fit wordt én blijft. Geen halve pogingen of korte termijn succes maar het raamwerk waarmee je stap voor stap je doelen haalt. ‘For ever’ en zonder afzien. Want afvallen hoeft helemaal niet lastig, vervelend en met afzien gepaard te gaan.

Je herkent ongetwijfeld je zoektocht naar het ‘ideale dieet’ om snel weer lekker in je vel te zitten, snel resultaat te zien op de weegschaal. Dan durf ik ook wel te beweren dat je weet dat het niet bestaat. Het dieet werkt altijd. Zolang je het volhoudt. En daar zit de crux. Niemand houdt afzien vol. Echt niet. Daar ben je niet de enige in. Als je op een manier wilt afvallen die gezond is, waarbij je stukje bij beetje fitter en slanker wordt, én waarbij je nog steeds je wijntje kunt blijven drinken dan is Wijn&Lijn een basis waarmee je jouw doelen bereikt. Het resultaat dat je bereikt is ‘for ever’ omdat je nooit meer hoeft te jojo-en. Een heerlijk vooruitzicht, toch? 

Hoe werkt afvallen met Wijn&Lijn in 5 stappen?
In deze video neem ik de 5 stappen van Wijn&Lijn met je door, de leefstijl die je zelf maakt omdat het de enige manier is om het blijvend te volgen. Zodra je de stappen kent en leert toepassen val je gestaag af en kost het je vervolgens geen enkele moeite om op gewicht te blijven. Het geheim zit in de 5 stappen. 

Start met deze video en laat me vooral weten waar ik je verder mee kan helpen. Daar doe ik het voor.

Enjoy the ride!

 

Cheers,

Elke

Zo kun je gelijk verder...

Super dat je deze video hebt bekeken. Nu je weet welke 5 stappen cruciaal zijn om af te vallen én je gewicht te behouden kun je door met stap 2. Hoe vul de stappen in? Want dat is veel minder universeel. Dat herken je vast. Het ‘boekje volgen’ zorgt maar voor tijdelijke commitment en resultaat. Het werkt pas echt wanneer het bij je past. Daarom heb ik het programma 10×10 gemaakt: 10 kilo lichter & 10 jaar jonger, waarmee je in 100 dagen een leefstijl bouwt, die bij je past, die je volhoudt en waarmee je resultaat behaalt & behoudt.